nyttårsforsetter

nå har jeg akkurat spist, så nå mangler jeg bare å rydde ferdig leiligheta. jeg har det sykt travelt! så kommer Malin, Sina, og Frida, gleder meg! jeg tror vi skal nedi dala å sjå på raketter ved 12 tiden ellernoe, men er ikke helt sikker. men jeg har noen nyttårsforsetter i år, som jeg tenkte jeg kunne skrive her, jeg skal klare disse tingene!

 

- ikke spise godteri eller drikke brus på 2 år (fordi jeg spiser så sykt mye godteri, og drikker så sykt mye brus til vanlig)


- trene mer (for å komme i bedre form og få vekk godteri magen)


- holde leiligheten min ryddig + vakse klæa mine oftere (noe jeg har vært sykt dårlig til i år, det er alltid rotete her, å jeg har skittentøy i store hauer før jeg orker å vaske. vakser som regel ikke før jeg trenger de klærne jeg må vaske)

 

- gjøre alle leksene mine (noe som gikk utrolig dårlig de to siste månedene av første halv år i 9 klasse)

frukt <3

skal dere nedi dala å se på raketter?

Godt nyttår alle sammen! :-)

- M a r t h e

 

nyttårsaften !

nå er kl halv 4, og jeg har akkurat våknet! nå skal jeg bare rydde og vaske ferdig hele leiligheta mi, så skal vi vel spise mat med folk.  så kommer Malin, Sina og Frida til meg !! det blir koos. gleder meg masse til besøk av dem i kveld. det blir nok kos med masse godteri, brus og musikk !! :)

- M a r t h e

beklager lite blogging

hei! jeg beklager at det har blitt litt lite blogging nå, men har vært litt opptatt, samtidig som at jeg ikke har hatt så utrolig mye å blogge om.  i dag har jeg ryddet ferdig klesrommet mitt, etter det så sovnet jeg på sofaen oppe å sov der i en time. så gikk jeg ned, å da sovna jeg i sofaen der i 4 timer. døynrytmen min er jo helt snudd på hodet da! jeg har liksom lagt meg ved 6 tiden om mårran, og våknet mellom 3-5 på dagen. gruer meg til skola igjen nå ass! men jeg har sletta og sortert en del bilder i dag, men ble ikke ferdig. jeg hadde 21136 bilder på mac'n min, nå etter at jeg har sletta og flyttet bilder over til en hardisk, så har jeg igjen 5706. jeg skal fortsette å ordne bilde greiene i morgen, så jeg ikke har igjen noen på mac'n omtrent. i morgen skal jeg rydde ferdig leiligheta, også feire nyttårsaften! skal prøve å få bilder av leiligheten i mårra. jeg kommer til å legge ut mins 3 innlegg i morgen. God natt alle sammen !

hva har du gjort i dag?

gleder du deg til skolen igjen?

- M a r t h e

 

Overnatting av Ingeborg !

i går var jeg på familiemiddag, det ble ikke tatt noen bilder der. men etter en liten stund, så kom Ingeborg, åsså dro vi hjem til meg. vi satt nede med hver våres pc en stund, mens Ingeborg spiste, snakket og kosete seg sammen med mamma! haha! Ingeborg overnattet hos meg! kjempe koselig! i dag har vi bare så vidt stått opp, så dro Ingeborg hjem, mens jeg skal rydde hele leiligheta mi, klesrommet og gangen i dag. wiihuu. ellers i dag så har jeg absolutt ingen planer, noe som er syykt kjedelig!

snuppami;*

hva skal du i dag?

- M a r t h e

Familiemiddag !

Jeg og Anja har sovet helt til klokka 4!! vi våknet kl 4, å nå har vi akkurat stått opp. jeg skal på middag hos bestemor og bestefar sammen med noen slektninger kl 5, så har det egentlig syykt travelt nå. har ingen klær her eller noe. men nå skal jeg skynde meg og ordne meg, så går turen til bestemor og bestefar. blir sikkert koselig med middag der i dag da, eller frokost som det blir for meg. blogges etter middagen.

sminkeløse<3

- M a r t h e

 

overnatting hos Anjabeste !

i dag har jeg vært på maxi sammen med Anja og Pia! jeg har kost meg kjempe masse og kjøpt noen småting. jeg skal overnatte hos Anja i natt! det blir nok koselig. vi har kjøpt masse godteri og leid film, så nå skal jeg og Anja se på film og kose oss med godteri, nam. er ikke helt sikker på om jeg blogger senere i kveld eller ikke, men vi får se. hvis ikke så kommer det et i morgen.


tihi, vi er to gærne jenter som liker godteri!

- M a r t h e

Nissekveld !

nå er jeg hjemme igjen fra en kjempe koselig kveld med masse herlige jenter! det var jentekveld hos Elise, sammen med Thea, Maria, Anne-Marthe, Jelena, Guro og Ann-Helen. vi spiste taco, så på film, lekte masse artige leker, koste oss med godteri og tok bilder! jeg har hatt en sykt herlig kveld sammen med alle sammen! dette må gjentas snart. Her kommer det noen bilder fra kvelden:)


har du vært på nissekveld før?

hva gjorde du i går?

- M a r t h e

 

Outfit nissekveld
- M a r t h e

 

klikk !

aaååh, mac'n min er jo helt klikk da!! den klikker absolutt hele tiden, å det tar jo nesten 5 minutter hver gang jeg trykker på noe. jeg hater mac'n min sykt mye akkurat nå! jeg har kjempe lyst på ny mac, en stasjonær! men det er nok ikkenoe vits å spørre en gang. jeg tror mac'n min er litt klikk fordi det er så mye innpå den. jeg har over 16000 bilder + masse anna rart på den. så nå en kveld i løpet av uka, SKAL jeg orke å gå igjennom å sortere alle bildene mine, å ta dem over på "harddisken" min, å håpe på at mac'n blir litt raskere da. men akkurat nå hater jeg mac'n min mer enn noe annet!!!

begynner å bli sykt lei av å se denne!!
har pc'n din vært veldig klikk før?

- M a r t h e

Anja, jentami !

i dag fikk jeg besøk av Anja! vi chilla litt ved pc'n først, og spilte et bil spill på ps2 sammen med tantunga mine. så gikk vi nedi dala å kjøpte godteri!! jeg må spise masse godteri før 1. januar nå vettu! vi tok masse bilder og koste oss, noen av bildene kommer her. har ikke så veldig mye å skrive nå egentlig. men nå jeg og Anja skal sitte i kosedressen og kose oss med en film og spise mere godteri å drikke brus. blogges!
iloveu Anja ! :*

- M a r t h e

No candy !

nå skal jeg herme etter Ine, som herma etter Danielle, med å ikke spise godteri, og ikke drikke brus på 2 hele år! fra 1. Januar 2011 til 1. Januar 2013. gleder meg kjempe masse, jeg kommer nok til å klare det helt fint, for jeg spiser nesten ikke godteri til vanlig uansett jeg, så da blir det ikke så stor forskjell. haha! neida, men nå har jeg bestemt meg for at jeg skal klare det!! jeg spiser særiøst godteri alt for mye!! har jo blitt den feite bolla da. jeg spiser godteri hver dag. spiser det når jeg går til skola, når jeg kommer hjem fra skola, om dagen, om kvelden, og til og med i timen sitter jeg å stapper i meg godteri hele tia. jeg fyller alltid sekken min med forskjellig godteri før jeg drar på skola. fyfader så usunn jeg er:( man blir hva man spiser! blir nok godteri jeg da (a) haha. men dette er noe jeg har bestemt meg for at jeg skal klare, og da er jeg helt sikker på at jeg kommer til å klare det også!! jeg skal gå ned minst 5 kilo nå, FORT! ønsk meg lykke til !! I need it !!!

tror du jeg kommer til å klare det?

har du prøv å ikke spise godteri, eller drukket brus over lang tid før?

- M a r t h e

julegavene

 

da kommer bildene av julegavene mine!

fikk av Steffen, kjæresten til Carina (søstra mi)   haha ! men fikk gavekort også da (a)

tantungen min <3

klær av Julie, Lisa, Herman, Thea, og familie

godteri av Stine og familie. det var egnt mer, men det er spist opp:(

sminke av Stine, Sigrid, Ingeborg, Emilie, Ine, Ingeborg, Anja, Hege, og Vera-Helen (søstra mi).

av familie og Steffen, men han er vel i familie han også da;)

parfymen jeg fikk av søstrami (Carina) den var sykt god!

smykker av Lise, Sigrid, Elise, Julie, Anja, Ingeborg, Emilie og familie.

her er forresten legon jeg bygga ! eller lego huset da.

noen flere julegaver også, men orka ikke å ta bilde av alt. men takk for alle julegavene jeg fikk!:-D

- talas :)

 

 

 

lysbilder

jeg fikk besøk av Ine i dag. vi bare chilla først, så tok vi lysbilder! artig igrunn.

det du trenger for å ta sånne bilder er en lommelykt, et speilrefleks camera (canon), et mørkt rom, og selvfølgelig en person eller flere. Bilder av julegavene mine og sånn kommer senere i kveld.

hva synes du om bildene?

- snakkes :-)

julaften !!!

jeg fikk det syykt travelt med og ordne meg til vi fikk besøk, så jeg rakk ikke å legge ut bilder av kjolene. men det kommer noen bilder av kjolen/kjolene som jeg brukte i løpet av kvelden. jeg har hatt en utrolig koselig kveld sammen med familien, hvor vi spiste masse god mat, spilte litt piano, åpnet pakker og koste oss kjempe mye!! åsså bygde jo jeg lego da, noe jeg gjør nesten hvert år, syykt morsomt egnt (a) jeg er syykt fornøyd med alle gavene jeg fikk. det kommer noen bilder av gavene senere. håper alle andre har hatt en strålene dag også!

jeg sovna med pc'n i går, mens jeg drev å skrev innlegget, så derfor kom det ikke før nå..
hvordan var kvelden din?

fikk du mye fint?

- Blogges :-)

 

 

julaften !!

Endelig er det julaften! det har gått sykt fort. jeg gleder meg masse til å få besøk av søstra mi, Kent og de to søte tantungene mine, og til å spise god mat, bygge lego og åpne masse pakker!! men jeg er fortsatt ikke i noe særlig julestemning, så får håpe det kommer i løpet av dagen. jeg har nok vært snill jente i år også, for det lå et gavekort i strømpa mi. nå skal jeg rydde og dusje før vi får besøk. så kommer det bilder av kjoler etterpå, så dere må hjelpe meg å finne ut hvem jeg skal bruke. blogges :)


God jul alle sammen ! :-)

 

 

ny header nå !

da ble det nummer 7! som er laget av Ine.

Tusen takk Ine snupp;*<3 I Love You So Much

Trykk her ---> ineeemm.blogg.no

hvilken jule-header skal jeg bruke?

hvilken header synes du jeg skal bruke?

1.

laget av Ingeborg - ingeeborgruud.blogg.no

 

2.

laget av Ingeborg - ingeeborgruud.blogg.no

 

3.

laget av Isabelle -  isabellebeatrice.blogg.no

 

4.

laget av Marte - maarteelieenn.blogg.no

 

5.

laget av Madelen - pewseen.blogg.no

 

6.

laget av Nazim

 

7.

laget av Ine - ineeemm.blogg.no

 

8.

laget av Turi - turii.blogg.noOutfit lille julaften !
bukse - Only

topp - Gina Tricot

jakke - Gina Tricot

ring - Lindex

- blogges :)

 

lille julaften

ble vel ikke helt ferdig med vasking og rydding i dag, men får ta resten i mårra! har søtti og spilt kort og hørt på julemusikk sammen med familien, så er vel i litt mer julestemning nå. men føler fortsatt ikke at det er juleaften i mårra. nå sitter jeg her sammen med søstra mi, mamma og pappa, å ser på juleprogrammer på tv, for å prøve å komme i litt mer julestemning. kos igrunn! i natt skal jeg sove inne hos søstra mi, for det er standard natt til juleaften. så skal jeg bare henge opp strømpa mi og håpe på at jeg har vært snill jente (a) sånn at nissen kommer med pakke til meg. også har jeg funnet en parfyme som jeg synes er sykt god, men det er vel litt sent å komme med juleønsker nå.

Lolita Lempica L

 

- snakkes :)

23 desember

det er lille juleaften i dag !!! yee! det vil vel egentlig bare si rydding, vasking, rydding,  vasking, og kjøpe inn resten av julegavene.. jeg ligger alltid så dårlig ann med disse tingene før jul, så det blir alltid masse stress den lille juleaften og på juleaften, men heldigvis står juletreet vårt ferdig pyntet hvert år. så i dag skal jeg rydde og vaske masse !! også i dala for å kjøpe en liten søt julegave til Anja snuppami<3 å resten av gava til søstra mi.

Anja er så sykt nydelig! digger hu!<3

flere som skal vaske og/eller kjøpe julegaver i siste liten?

noen forslag til hva jeg kan kjøpe til søstra mi (Carina) ?

- snakkes :)

jule-header

nuh, Ingeborg har lagd header til meg!! tusen takk Ingeborg<3

besøk: http://ingeeborgruud.blogg.no/

- snakkes :)

juleferie !!

AHH, DEILIG MED FERIE !!!

det er sykt godt å kunne sove så lenge man vil om mårran, å gjøre hva man vil om dagen. men noe særlig julestemning vil jeg ikke si jeg er i, føler ikke at det er jul i det hele tatt. men gleder meg alikevel til den deilige maten og alle pakkene !!

er du i lulestemning?

- snakkes :)

 

 

overnattingskos !

i helga som var hadde jeg overnatting og Madelen og Sanne, snuppene! vi lagde pepperkaker, å jeg skal ikke skryte av meg og baking/matlaging.. for hver gang jeg og Madelen har lagd mat så har den blitt svidd!! resten av kvelden tok vi masse bilder og koste oss ved datan.

vi ble vi vekt kl 08.30 med en "go morgen" sang av søstra mi og kjæresten!!! typisk at dem alltid skal finne på noe tull mot meg..
flere som hater og bli vekt om mårran ?

- snakkes :)

 

 

 

 

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


Her kan du skrive kva du heiter, kor du bur, interesser osv..


Legg meg til som venn

arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


Bilder
Blogg
Innkjøp
Outfit
Salgsblogg
Ukens spørsmål
Videoer

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
www.superkul.no

design av:


dwer.blogg.no
hits