BURSDAGSKOS HOS HEGE - BILDER

Heihei!

På lørdag var jeg på bursdag hos Hege, jeg overnattet. Etter en sykt koselig bursdag! Storkoste meg med alle jentene hele kvelden. 

Meg og Julie S.

Julie R, Caro, Ingunn, Meg, Julie S, Hege og Hanne.

Hege og Meg.

Meg og Gitte.

  

Meg og Caro. 

Vanja, Gitte og Meg. 

Gitte og Meg. 

Meg og Lene. 

Meg og Vanja.

  

Ingunn og Meg.

  

Hanne, Meg, Julie S og Gitte.

  

Caro, Ingunn, Hanne og Meg.

Caro, Ingunn, Hanne, Meg, Julie R, Vanja, Julie S og Julie O. 

  

  

  

Lene, Hanne og Meg.

Meg og Julie S. 

  

  

  

  

Meg og Julie S. 

  

Meg og Julie S. 

  

Hva synes du om bildene?

♥ M A R T H E

DAGENS OUTFIT

Hva synes du om outfiten?

♥ M A R T H E

LØRDAGENS OUTFIT

I går dro jeg på bursdag hos Hege. Kommer bilder av det senere. Men her er outfiten:

 

    

  

  

  

  

Hva synes du om outfiten?

♥ M A R T H E

FREDAGENS OUTFIT - VIDEO

Heihei!

Da tenkte jeg jeg skulle prøve noe nytt, nemlig å ta outfiten på video. Det ble litt dårlig siden jeg hadde det travelt. Men er dette noe dere vil ha mer av?

Haha, skal stå fredagens outfit på førsten, men jeg klarte å skrive feil..

♥ M A R T H E

LEKSE/RYDDE DAG

Har akkurat gjort litt lekser, og vasket litt klær. Så da må jeg bare gjøre enda mere lekser og vaske enda mere klær. Skal gjøre en god del lekser i dag, og rydde og vaske leiligheta. Så da snakkes vi senere:-)

 

 

Hva skal du i dag?

♥ M A R T H E

TRENEE

Akkurat hjemme igjen fra Moelv. Så da tar jeg meg en joggetur sammen med mamma, hehe. Tenkte jeg skulle være litt sporty den uka her, siden jeg skal ha coopers neste uke! Snakkes;)

  

 

Trener du mye?

Har du hatt coopers?

♥ M A R T H E

DAGENS OUTFIT

Kom hjem fra skolen kl 2, og dro rett til Moelv for og trene. Her er dagens outfit!

  

 

Hva synes du?

♥ M A R T H E

VIDEOBLOGG

Da kommer videoen fra gårsdagen. Så lurer jeg på om det er noe dere vil jeg skal blogge om? Jeg har så sykt lite å blogge om, om dagen. Så det hadde vært fint med mange morsomme forslag!

Hva vil du jeg skal blogge om?

Hva synes du om videoen?

♥ M A R T H E

SLAPP DAG

Dette har vært den kjedeligste dagen på leeenge!! Jeg har ikke hatt noe å gjøre.. Kun søtti foran datan i hele dag. Stappa i meg is og youghurt! Nå skal jeg prøvee å få gjort litt lekser. Tok en varm dusj etter skola, etter det har jeg ikke orka og ordna meg. Derfor jeg ser sånn ut... Kommer kanskje en video senere i kveld.

 

♥ M A R T H E

GÅRDAGENS OUTFIT

  

  

Hva synes du om outfiten?

♥ M A R T H E

LØRDAGENS ANNTREKK

I går ble jeg med søstra mi Carina og kjæresten hennes Steffen på maxi. Jeg kjøpte meg en joggebukse og jakke, sånn sett. Grått og utrolig kjedelig, men utrolig godt! Carina kjøpte noen fine topper, som også er passe til meg, hihi. Jeg og Carina kan bruke mange av de samme klærne, både topper, kjoler og jakker er noe vi låner av hverandre hele tiden, og noen ganger bukser. Det er en utrolig positiv side ved å ha en storesøster med bra klesstil! Hehe.

Men ja, etter det ble jeg med dem hjem til Steffen en tur, der satt vi og kosa med/lekte med Amalie onkelungen hans en stund (hun er så utrolig søt, hihi). Så tok vi turen til Hamar. Vi kjørte masse rundt i hamar bare, fordi vi ikke hadde så mye annet å gjøre. Vi var også innom hamar mart'n, men der var det ikkenoe liv.. Så vi kjøpte oss bare en bakt potet, og kjørte videre. 

Tok også noen outfit bilder i går, så da kan jeg legge ut de her. 

  

  

  

  

  

  

Dro hjem en tur å henta jakker å sånn før vi dro til Hamar.

  

  

Hva synes du om outfiten?

♥ M A R T H E

HAMAR MART'N

Beklager for at jeg ikke blogget fredag og lørdag, men jeg har vært opptatt hele tiden. 

På lørdag tok jeg på bokbind på noen av skole bøkene mine, så dro jeg på hamar mart'n sammen med jentene! Først var det Erik og Kriss, så gikk vi rundt og skravla, å kjørte en karusell. Vi spiste bakt potet, naaam, og godteri. Så tok jeg kvelden omtrent med en gang jeg kom hjem.

Jeg tok ikke noen outfit bilder i går, men jeg kan da legge ut de bildene jeg tok, hehe,

  

Hva gjorde du på fredag?

Var du på Hamar mart'n?

♥ M A R T H E

DAGENS ANNTREKK

Etter skola i dag møtte jeg Ingeborg i dala. Hun ble med hjem til meg, så har vi vært her i hele dag. Var kjempe koselig å se henne igjen, lenge siden sist! Senere på kvelden fikk jeg melding av to stk søte jenter  (Pia og Kristin) om å gå ut på terrassen, så da gjorde jeg det, å sto å snakket med dem ei stund, Hehe.

  

  

  

  

Hva synes du om anntrekket?

♥ M A R T H E

ANNTREKK

 

Hva synes du om anntrekket?

♥ M A R T H E

HELGENS OUTFIT

Dere ser vel egentlig outfiten litt lenger ned, men legger ut andre bilder her, hehe.

 

  

  

  

  

Hva synes du om outfiten?

♥ M A R T H E

RANDOME VIDEOER

Da legger jeg bare ut noen korte randome videoer, litt kjedelig, men det er da noe. Å beklager at det er den samme sanger, men jeg orka ikke å laste ned.  Snakkes senere :-)

♥ M A R T H E

EN HERLIG HELG

På lørdag fikk jeg besøk av Connie, Janne, Hans Henrik og Joachim. Å storkoste meg sammen med dem hele kvelden! 2 av tantungene mine har også vært her i helgen, så ble bilder med dem også. Så da legger jeg bare ut noen av bildene som ble tatt jeg.

Meg og tantungen min Nichlas :) 

Meg og tantungen min Jonas :)

  

Janne, Connie og meg :)

 

Connie og meg :)

Janne og meg :)

Søskenbarnet mitt Hans Henrik og meg :)

 

♥ M A R T H E

GÅRDAGENS OUTFIT

Da slenger jeg ut bilder av gårdagens outfit, eller så var det dagen før det. Utrolig kjedelig outfit, menmen.

  

  

  

♥ M A R T H E

OVERNATTING AV JULIE

På mandag hadde jeg overnatting av Julie. Vi var først i dala en tur, så jeg fikk kjøpt meg sminke. Så satt vi ved datan, spiste mat, skravla å chilla. På kvelden ble jeg og Julie med Carina og Steffen til Hamar på en resturant å spiste pizza. Namm!!

Julie sovna mens Steffen spilte fifa, hehe. 

♥ M A R T H E

TILBAKE PÅ BANEN

Hei! Nå har jeg endelig begynt å trene igjen. Jeg var hos fysoterapaut i Moelv på tirsdag. Knea mine blir brae igjen om ca 2 år, men ryggen må jeg trene masse styrke på. Så jeg skal begynne å trene fast i Moelv, å tape knea mine, sånn at jeg ikke får vondt når jeg løper osv.

Så senere på tirsdag så dro jeg på fotball trening!! Det var kjempe godt å komme seg på banen igjen, men utrolig slitsomt med den kondisen jeg har nå. Tapen funka, så jeg kjente ikkenoe smerter i knea i det hele tatt. Yeey!! Så nå satser jeg på å få trent fotball fast fremover.

 

♥ M A R T H E

VIDEO AV MEG OG SIGRID

Da legger jeg bare ut en liten video av meg og Sigrid fra da vi var små.

Så snakkes vi senere i dag:)

♥ M A R T H E

CHILLERN PÅ KLUBBEN

Forrige fredag var jeg på klubben en tur etter fjellturen. Jeg var utrolig sliten. Jeg chillan i sofaen hele tiden, å var så heldig så bestevennen min Thorbjørn maserte beina mine leenge. Så jeg sovna, hihi. 

Meg og Thorbjørn :)

  

♥ M A R T H E

FJELLTUR MED KLASSA

På onsdag forrige uke var jeg på fjelltur med klassa. Vi ble hentet på skola i buss, å når vi hadde kjørt et lite stykke så kom jo gruppa mi på at vi hadde glemt teltet! Det var jo en kjempe bra start når vi skulle sove ute i telt i 2 netter.. Hehe! 

  

Menmen, vi prøvde å være positive forde. Hihi! Jeg selv synes egentlig det bare var morsomt at vi klarte å glemme TELTET.. Haha!! Huff.. Så da koste vi oss videre på bussturen i 1 og en halv time.

Vanja og meg :)

 

Her stoppet bussen, så da gjorde vi oss klare til å gå 8 km.

  

Julie og meg :)

   

Thorbjørn og meg :)

Meg og Julie :)

  

  

  

   

De 8 km vi gikk første dagen gikk jeg for det meste med Thorbjørn. Vi snakka å koste oss hele veien, noe som gjorde det litt mere positivt å gå. Hehe.

Thorbjørn og meg :)

   

Den første natta sov jeg i telt med Sivert, Sondre og Thorbjørn, siden gruppa mi hadde glemt igjen teltet.

Sondre, Thorbjørn og meg :)

 

Den andre dagen rakk jeg bare å ta et bilde for da funka ikke kameraet lenger..

Hege og Hanne + folk i bakgrunnen.

Så måtte gruppa mi vaske utedoen, hahaha..

Julie S :)

  

Vanja :)

  

Alt i alt om turen: Første dagen gikk vi 8 km, det var utrolig tungt noen steder, men det gikk mye bedre enn jeg hadde trodd. Vi satt opp teltene. Jeg sov i telt med Thorbjørn, Sondre og Sivert, vi lå i teltet å skravla å koste oss hele kvelden. Noe som var kjempe koselig!

Andre dagen så gikk vi ca 14 km + at vi gikk en del feil. Jeg trodde bokstavlig talt jeg skulle dø, det var så syykt tungt når vi gikk oppover. Men så fort det gikk litt nedover igjen så gikk alt helt fint. Jeg sa der og da at det var noe av det værste jeg hadde vært med på. Men nå i ettertid, så er det et kjempe koselig minne. Når vi kom frem den andre dagen så var det første jeg gjorde å slenge av meg sekken å hoppe i Elva. Sykt kaldt men også sykt godt! Hehe. Så sov jeg med Hanne, Hege, Julie og Fredrik. Var en kjempe koselig kveld sammen med de også!

På fredag pakket vi sammen, hadde en liten lek hvor A klassa (den jeg går i) vant. Så tok vi bussen hjem igjen. Det var en kjempe koselig tur, og det ble et bra minne!

♥ M A R T H E

VIDEOBLOGG

Da kommer videoen jeg sa skulle komme etter jentekvelden hos Gitte. Jentene har kledd seg ut, å synger.

Hva synes du om videoen?

♥ M A R T H E

REGNVÆR...

Huff, er sykt lei været her i Norge.. Er jo regn hele tia da!! Stress å måtte skifte alle klær å tørke bøkene sine når man kommer hjem fra skolen hele tiden.. + at jeg får krøller... Buhuu.

  

♥ M A R T H E

KLUBBEN MED HERLIGE FOLK

For en stund siden så var jeg på klubben å storkoste meg sammen med herlige folk!! Det var en sykt bra kveld♥ 

Julian, Hanne, Meg og Vanja :)

Meg og Thorbjørn :) 

Fredrik og Meg :)

  

Meg og Hanne :) 

♥ M A R T H E

CHILLE OUTFIT PÅ SKOLA

Hei igjen! Hehe.

Da kommer det en chille outfit fra forrige uke. Jeg går veldig sjeldent i joggebukse og hettegenser på skola å borte, men noen unntak må man jo ha. Å det er jo så sykt chill å gå i. Digger det virkelig, selvom jeg føler meg helt jævlig, hehe.

Snakkes senere:-)

  

  

  

  

Går du ofte i jogge bukse og hette genser?

♥ M A R T H E

OUTFIT

Hei igjen! 

Da kommer det enda en outfit.

Snakkes senere:-)

 

  

  

Hva synes du om outfiten?

♥ M A R T H E

KOSELIG MED MALING I ANSIKTET DA...

Hei igjen! 

For 2 uker siden ellernoe. Så satt jeg bare i sofaen å chilla i kosedress ved datan. Helt stille og fredlig. Helt til Steffen, kjæresten til søstra mi kommer med malekosten å maler meg i ansiktet å under foten.. Haha!

Snakkes senere:-)

  

 

♥ M A R T H E

VIDEO AV "GAMLE" OUTFITS

Hei igjen:)

Da legger jeg bare ut en liten video av noen outfits som har vært ute på bloggen før pausen.

Snakkes snart!

Hva synes du om videoen?

♥ M A R T H E

BUSSTUR - RANDOM

Hei igjen!

Her kommer det egentlig bare et random innlegg med noen få bilder jeg har tatt i bussen. Det blir sikkert flere bilder fra bussturer fremover.

Siden jeg tar bussen kl 06:50 om mårran å sitter i bussen 3 kvarter  for å komme til skolen. Så tar jeg bussen hjem igjen halv 2, da tar bussturen 30 minutter. Kjedelig å sitte på buss, å jeg sovner alltid. Haha! Det er utrolig uvandt å måtte stå opp så tidlig egentlig, siden jeg egentlig pleier å gå hjemme fra fem på halv 9. Menmen. Det er verdt det for å møte alle de herlige folka på skola!

Slenger bare med noen få randome bilder jeg da, så snakkes vi snart igjen:-)

  

 

  

  

  

♥ M A R T H E

OUTFIT

Hei igjen!

Da legger jeg bare ut en helt vanlig outfit fra forrige uke eller uka før der.

Snakkes senere:-)

  

 

Hva synes du om outfiten?

♥ M A R T H E

TILBAKE IGJEN

Hei igjen søtinger!

Nå er jeg endelig tilbake igjen for fult. Nå har jeg fått igjen den stasjonære mac'en min, å jeg har fått lastet ned iphoto. Så da kommer det noen innlegg om det jeg har gjort i det siste, å otfits. 

Håper det fortsatt blir like mange som leser bloggen min eller fler! Jeg setter utrolig stor pris på alle dem som har lest og kommentert bloggen min! Det betyr kjempe masse, å gjør meg kjempe glad.

Så da begynner jeg bare på innleggene jeg.

Snakkes senere:-)

  

♥ M A R T H E

HEI IGJEN

Nei huff, den blogginga her funker utrolig dårlig. Jeg får ikke over bilder til denne pc'n lenger.. Å det blir så sykt kjedelig å blogge uten bilder. Så det gidder jeg ikke. Å nå som jeg ikke har blogget på noen dager uansett, så kan jeg like så godt vente med å blogge. Er så kjedelig at det kommet et innlegg så går det noen dager før det kommer et nytt. Så jeg tar pause fra blogginga frem til jeg får igjen den stasjonære mac'en min. For da kan jeg legge ut videoer å sånn.

Så da snakkes vi forhåpentligvis om ikke så lenge;-)

♥ M A R T H E

HJELP MEG!

Hei! Hva skal jeg blogge om?

Beklager for at jeg ikke har blogga på 2? dager nå. Men jeg har ikke hatt noe å blogge om. Blir kjedelig med outfits hele tiden. Å når jeg er på skola, å har en del å gjøre, som ikke er interessant å blogge om. Så lurer jeg på hva jeg skal blogge om. Så derfor spørr jeg dere.

Er det noen som har noen forslag på hva jeg kan blogge om?

Snakkes senere:-)

♥ M A R T H E


Her kan du skrive kva du heiter, kor du bur, interesser osv..


Legg meg til som venn

arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


Bilder
Blogg
Innkjøp
Outfit
Salgsblogg
Ukens spørsmål
Videoer

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
www.superkul.no

design av:


dwer.blogg.no
hits