DAGENS OUTFIT

Hei!

I dag forsov jeg meg, så jeg tok en buss som gikk litt senere. Derfor var jeg heelt viggo i bussen, hihi. Var ingen andre i bussen. Unntatt sjåføren. Etter skola møtte jeg Ingeborg Ruud i dala, så ble hu med til meg.

Snakkes senere:-)

Ser det ikke så godt, men det var de eneste bildene jeg hadde.

Hva synes du om outfiten?

♥ M A R T H E

BILDER FRA SKOLA

Hei!

Nå tenkte jeg bare å legge ut noen bilder som ble tatt på skola forrige uke.

Snakkes senere:-)

meg og Vanja.

Hanne og meg.

Julie, Ingunn, Hege, Vanja, meg, Hanne og Mia.

Meg og Vanja.

Hva synes du om bildene?

♥ M A R T H E

FOTOSHOOT MED HELENE

Hei!

Nå kommer bildene som jeg sa skulle komme av meg og Helene.

Snakkes senere:-)

Hva synes du om bildene?

♥ M A R T H E

CHILLE KVELD

Hei!

Beklager for at jeg ikke har blogga før nå, men har ikke fått over noen av bildene før nå.

Men i går så kjørte jeg go-kart med noen i familien etter bursdagen til bestefar. Noe som var utrolig artig! Bortsett ifra at jeg har såå vondt i halebeinet nåå.. Haha!

Så kom Fredrik, Sondre og Thorbjørn til meg. Å litt senere kom Mia, Lene, Julie S, Caro og Vanja. Vi satt ved datan å skravla å så litt på en film. Guttene dro igjen på kvelden, mens jentene overnattet i natt også. Så vi koste oss videre utover kvelden. Har ikkenoe særlig med bilder fra denne kvelden. Men jeg har hatt en sykt bra helg sammen med sykt brae jenter og gutter!!

Snakkes senere:-)

Mia og meg.

Fredrik og meg.

Hva gjorde du i går?

♥ M A R T H E

DAGENS OUTFIT + BILDER

Hei igjen!

Rakk forresten Maxi i går, så kommer nok et innlegg om hva jeg kjøpte litt senere.

Men ja, i dag har vi vært i dala en liten tur å shoppa litt (kommer innlegg av det senere også) Nå sitter vi ved datan, jeg skal snart på bursdag hos bestefar. Etter det skal jeg se om jeg rekker kino med jentene. Så blir det chille kveld her hjemme hos meg. Ladd!

Så da legger jeg ut bilder av outfiten i dag, å noen bilder av oss i dala å sånn.

Snakkes senere, kjære lesere:-)

Hva synes du om outfiten og bildene?

♥ M A R T H E

FILMKVELD

Hei!

I går hadde jeg som sagt filmkveld. Noe som var utrolig koselig. Det var meg, Vanja, Caro, Julie S, Lene, Julie R, Gitte, Mia, Hanne, Thorbjørn, Fredrik, Sondre og Per. Gutta dro hjem kl 12 og jentene overnattet. Vi så på en halv film ellernoe, resten hadde vi forskjellige leker, skravla å storkoste oss! En herlig kveld med herlige folk. Det ble ikke tatt så mange brae bilder i går, så kommer ikke så mange.

Snakkes senere i dag da!:-)

Hanne og Julie S.

Gitte og Julie S.

Mia og Caro.

Gitte, meg og Julie S.

Julie S og Vanja.

Hva synes du om bildene?

♥ M A R T H E

DAGENS ANNTREKK

Hei!

I dag skal jeg ha filmkveld. Noe som kommer til å bli kjempe koselig! Jentene blir igjen å overnatter, så det blir nok kos hele nattan. Men nå må jeg rydde leiligheta. Så håper jeg på å rekke maxi en kjapp tur før dem kommer.

Er ikke helt sikker på om anntrekket forandres i kveld eller ikke. Men her er i hvertfall anntrekket som har vært hittil i dag.

Snakkes senere!:-)

Hva synes du om anntrekket?

♥ M A R T H E

MAXI MED JENTENE

Hei!

Beklager for at jeg ikke har blogget før nå, men jeg har ikke hatt tid før.Fordi: Rett etter skola i dag tok jeg buss til Hamar sammen med jentene. Vi var på McDonalds en liten tur, så stakk vi på Maxi. Der var vi til kl 7. Å jeg klarte jo såklart å miste telefonen min på togstasjonen, men heldigvis fant noen den å leverte den på kiosken der. Så når jeg var hjemme igjen med toget så kjørte pappa og mamma meg rett til Hamar igjen så jeg fikk hentet mobilen min. Så nå er jeg akkurat hjemme igjen.

Men så over til Maxi turen. Jeg har storkost meg sammen med jentene! En lang å koselig dag. Men kan love at jeg ble sykt sliten av å gå på Maxi såå lenge. Å vettu hva??? Jeg kjøpte meg IKKE noen ting. Det tror jeg er første gangen til å være meg. Hehe. Men jeg fant meg jakke, å en good del flere ting. Som jeg la til side ut dagen i mårra. Så nå må jeg nok stikke å rødde å sortere klæa i klesskapet mitt. Så håper jeg at det blir igjen lite, så jeg får penger til å kjøpe alt det jeg hadde lyst på! Hihi. Men jeg veeet at myye av klærne mine er for småe osv.. Men da må jeg stikke.

Snakkes senere, søtinger :-D

Caro, Julie R, Mia og Lene.

Julie S, Gitte, Meg og Vanja.

Digger dere, jentene mine!<3

♥ M A R T H E

DAGENS OUTFIT

Hei igjen!

Nå legger jeg bare ut noen bilder av dagens outfit.

Utrolig kjedelig outfit i dag, men så lenge jeg har bilder så kan jeg da legge dem ut.

Så snakkes vi senere:-)

Hva synes du om outfiten?

♥ M A R T H E

KOOS MED HELENE SNUPPA

Hei søtinger!

Etter skola i dag møtte jeg Helene i dala, så dro vi hjem til meg. Vi har snakka kjempe masse om massee!! Noe som var utroolig koselig. VI spiste middag og tok en del bilder. Hatt en kjempe herlig dag sammen med denne herlige jenta!

Men nå skal jeg prøøve å få gjort litt lekser..

Så da snakkes vi senere:-)

Det kommer nok noen bilder av meg å Helene senere, så derfor legger jeg ikke ut så mange nå. Hihi.

Hva har du gjort i dag?

♥ M A R T H E

NES MED BAKKEN

Hei søtinger!

Nå er jeg akkurat hjemme igjen fra Nes. Hvor jeg så på fotball kampen til Nes jentene sammen med Bakken. De tapte uheldigvis 6-3, men bra spilt jenter! Det var en kjempe koselig dag/kveld sammen med Elisabeth.

Nå skal jeg prøve å få gjort litt lekser, å vaske litt mere klær.

Så da snakkes vi senere:-)

Hva synes du om bildene?

Spiller du fotball?

♥ M A R T H E

NYTT SPEILREFLEKS KAMERA

Hei!

I går så kjøpte jeg meg nytt speilrefleks kamera. Jeg kjøpte Nikon D3100 VR. Noe jeg er syykt fornøyd med!! Jeg hadde Nikon D3000 før, å jeg merker sykt godt allerede, at bildekvaliteten på det nye er myye bedre + at nå får jeg jo filma å, yeey!

Slenger med en del raree bilder her jeg, fordi jeg kjeda meg syykt i går, etter at jeg hadde kjøpt kameraet. Hehe!

Snakkes senere, herlige lesere!:-)

Jeg kjøpte meg også en kamera veske, for at kameraet ikke skal bli ødelagt.

Har du speilrefleks kamera?

 ♥ M A R T H E

DAGENS OUTFIT

Hei!

I dag forsov jeg meg fordi jeg ikke hørte vekkeklokka.. Så derfor rakk jeg ikke å ordne meg noe særlig. Rakk heller ikke å ta noe særlig med bilder. Men jeg kan da legge ut de jeg tok. Hehe.

Nå tenkte jeg jeg skulle rydde leiligheta mi å vaske litt klær å kaanskje finne frem leksene. Så er jeg ikke helt sikker på om jeg stikker til Nes for å se på kamp eller ikke. Men det finner jeg ut av litt senere.

Så da snakkes vi senere!:-)

♥ M A R T H E

MOBIL BLOGGING

Hei!:-) Nå prøver jeg å teste ut mobil-blogging. Fordi jeg har funnet ut at det ikke er så lett å få blogga hele tiden når jeg har ødelagt den stasjonære pc'n min, og laderen til den bærbare + at den er så klikk så jeg ikke får blogga med den uansett. Åsså er jo speilrefleks kameraet mitt ødelagt.. Hehe. MEN jeg kjøpte jeg nytt speilrefleks kamera i dag, noe jeg kommer til å Bloggen om senere. I dag har jeg vært på sveum sammen med Sigrid å sett på 96/95 gutta spille kamp. Nå skal jeg nok straks finne senga så jeg klarer å stå opp i mårra. Å ta bussen kl.06:50 er sykt tungt når man er vandt til å gå hjemmefra kl.08:25. Men det er verdt det, hihi. Snakkes senere søtinger!:-)

OUTFIT FOR FØRSTE SKOLEDAG

Hei!

Nå er jeg endelig hjemme igjen fra første skoledag. Det var utrolig koselig å se igjen alle folka! Men det var også utrolig slitsomt å sitte i de timene når jeg ikke har sovet noe i natt. Menmen.

Etter skola gikk jeg litt rundt i dala, kjøpte meg nytt penal å noen skoleting, å møtte på Celin og Lisa. Sykt koselig å se dem igjen!! Lenge siden. Men da legger jeg bare  ut bilder fra hva jeg hadde på meg i dag jeg.

Så snakkes vi senere:-)

 

 

 

Bukse fra Gina Tricot - 499kr. Topp fra Bikbok - 149kr. Skjer fra Bikbok - 79 kr. Jakke fra Bikbok - ? øredobbene og ringene husker jeg ikke hvor jeg kjøpte?

Her er også noe av det jeg har kjøpt meg i sommer, så jeg orker ikke å ta bilde av dette på et innkjøp innlegg så lenge dere allerede har sett det.

Hva synes du om outfiten?

♥ M A R T H E

MEG OG STIAN

Hei igjen, søtinger!

Nå kommer innlegget om meg og Stian, som jeg sa skulle komme.

Så først, fordi de som ikke visste det, så ja.. det er slutt mellom oss. Vi var sammen i nesten 4 måneder, å det var 4 fantastiske måneder. Vi storkoste oss sammen. Men vi er utrolig forskjellig, å passer egentlig ikke sammen. Jeg er typen som elsker å være kjempe sosial, feste, være med masse folk, være med på alt overalt, å få med meg alt som skjer. Mens han er typen som ikke er så veldig sosial, som ikke er vandt til å være blandt masse folk, å som ikke fester å er med på ting så ofte. Å dette funker ikke helt sammen, når man er med hverandre en stund. Men vi har storkost oss masse sammen med filmer, Grey`s, kino, Go-kart, hytta, matlaging, overnattinger, fest hos meg å masse mer. Jeg hadde nesten 5 herlige måneder sammen med han! Men jeg kommer fortsatt til å få masse herlig tid med han!

Vi snakket sammen, og ble enige om at det ikke funket, mest på grunn av den sosiale delen. Så derfor ble vi også enige om at det ble slutt. Noen dager etter det så kom Stian på besøk til meg. Vi snakket først litt om hvordan vi skal klare å bare være venner fremover. Så satt vi bare å skravla om ting, var nede med resten av folka en stund, og koste oss. Så i går var jeg hos stian, vi så på grey`s, skravla, kødda, spiste pizza med mora, søstra og broren hans, så på mer Grey`s å kødde mer å koste oss kjempe masse!! Så jeg og Stian er bestevenner! Å jeg synes vi har det kjempe bra sammen nå som vi bare er bestevenner også! Det er jo såklart litt uvandt i førsten, men dette tror jeg vi kommer til å klare kjempe bra! Så dere kommer nok fortsatt til å se Stian her på bloggen.

Snakkes senere!:-)

Bestevenner for alltid !

 

 

 

 

 

 

Bestevenner for alltid !

♥ M A R T H E

STRANDFEST HOS THORBJØRN

Hei!

Jeg, Julie S, Gitte, Lene, Caro, Hanne, Fredrik, Sondre, Sivert, Joakim, Per-Erik, Ole Amund og Thorbjørn var på strandfest hos Thorbjørn. Et kjempe koselig sted nede ved vannet.

Vi skravla, koste oss, spiste hamburger, Kødda og hadde det knall! Noen havna utti vannet både med og bokstavlig talt uten klær;) Hehe. Kommer kaaaanskjeee, men bare kanskje en liten video fra det også. Men en del bilder kommer fra denne kvelden! Trenger vel ikke å si stort mer enn at det var en super kveld!

Åsså må jeg forresten si at jeg ikke får blogget med pc`n min, fordi den er heelt klikk. Jeg skal formatere den så fort jeg får igjen den stasjonære. Frem til da skal jeg prøve å få lånt andre sine pc`r å få blogga så mye som mulig.

Snakkes senere, søtinger!:-)

Fredrik, Per-Erik, Joakim, Thorbjørn, Julie S og meg.

Julie S, Per-Erik, Ole Amund og Fredrik. 

 

Sivert, Fredrik, Julie S og meg. 

Ole Amund. 

Gitte. 

 

Gitte.

 

Per-Erik, Hanne, Gitte, Lene , Thorbjørn og Ole Amund. 

Sondre, Lene, Julie S, Gitte og Caro. 

 

 ♥ M A R T H E

JENTEKVELD HOS GITTE

Hei søtinger. 

Gitte, jeg, Julie S, Caro, Vanja, Mia og Lene var på jentekveld hos Gitte. Først lagde vi oss nudler. Så kledde de fleste seg ut å hadde det morsomt. Noe det kommer video av så fort jeg får igjen den stasjonære mac'en min. Vi hadde også en lek som heter "jeg har aldri" sammen med Eirik, søskenbarnet til Gitte, og lillebroren hennes. 

De fleste la seg ved datan å skravla å sånn etter det, mens jeg og Julie bestemte oss for å være litt slemme å holde Eirik våken, fordi han skulle opp tidlig dagen etter. Så vi satt oss på rommet hvor han skulle sove, å skravlaa. Hahaha!

Så hadde jeg og Mia en liten fotoshoot, som det kommer bilder av senere. Etter det la vi oss å skravla til vi sovna. En utrolig koselig kveld sammen med syykt herlige jenter!!! 

Det kommer ikke så veldig mange bilder i dette innlegget, så lenge det kommer video senere.

Snakkes senere!:-)

Meg og Julie S.

 

Julie og lillesøstra til Gitte.

Lene og Caro.

 

 

♥ M A R T H E

NOEN SMÅTING AV SOMMERFERIEN

Hei igjen!:-)

Åsså noen ting jeg gjorde i sommerferien, som jeg valgte å ta i et innlegg. Fordi det ikke er så altfor mye å skrive om alle tingene. 

Jeg møtte Herman en dag i sommerferien. For de som ikke visste det, så var vi bestevenner før. Hadde ikke sett han på lenge, så var egentlig utrolig koselig å se han igjen. Vi satt bare å skravla, så på tv, spiste is og satt litt ved datan.

 

Jeg fikk æren av å knuse veggene på badet, fordi jeg sa for noen år siden at jeg hadde lyst til å stå med hammer å slå så vegga datt ned. Fordi platene eller hva det heter på veggen på badet vårt satt nesten ikke, veggen rørte på seg når man tok på dem. Så nå fikk jeg lov til å ta hammeren å knuse dem. Hihi. Vi skal nemlig pusse opp badet.

 

Så var sigrid hos meg så og si en hel dag. Vi satt og spilte kort og så på videoer fra da vi var små!! haha, ledde godt. Kommer også en liten video fra dette senere. Men jeg hadde det syykt koselig sammen med Sigrid! Lenge siden jeg hadde sett henne.

Så var tantunga mine her og maserte beina mine! Åååh.. For de som ikke visste det så er noe av det beste jeg vet om å bli masert på beina. Ååh, det er så sinnsykt godt! Hint, hint (A) Men har jo verdens beste tantunger da så!

Snakkes senere, søte lesere!:-)

♥ M A R T H E

OUTFITS

Hei igjen!:-)

Jeg tok faktisk bilder av en outfit i sommer også, EN, hahaha.. Husker ikke hva jeg skulle den dagen (tror det var Ilseng dagene sammen med Stian) Men ja, legger i hvertfall ut bilder av den.

Oioi, har forresten noen bilder til av ansiktet mitt, som jeg tok før jeg dro på jentekveld hos Gitte. Så kan legge ut dem her å, ser jo åssn sminke å skjerf jeg brukte osv.. Hehe.

Snakkes senere, herlige folk!:-)

 Outfit 1: Ilseng dagene?

Outfit 2: Jentekveld hos Gitte.

 

♥ M A R T H E

KOS I ELVERUUM ++

Hei kjære lesere!:-)

Jeg og Kristine tok turen til søskenbarnet mitt Hans-Henrik i Elverum. Vi ble med han på fors hos en kompis av han, så dro vi videre på fest et sted. Så sov vi hos han.

Dagen etter kom mamma og pappa og hente oss alle 3, så dro vi på en camping i Åkerstrømmen. Hvor søstra mi Vera-Helen har campingvogna si. Hvor vi festa med familien. Utrolig koselig egentlig. Vi var på campingen i 2 netter, den andre natta satt vi i vogna å spilte kort og koste oss.

Tok ikkenoe særlig bilder disse dagene. 

Snakkes senere!:-)

 

 

 

♥ M A R T H E

KOS MED STIAN

Hei igjen! 

Jeg har kost meg kjempe masse sammen med Stian i sommerferien. Vi har sett noen filmer, sett på grey's vært ute, festa å litt sånn. Vært med han mesteparten av sommerferien. Noe som har vært utrolig koselig!

Legger ut bilder her nå, så kommer det et innlegg litt senere om meg og Stian.

Snakkes senere, kjære lesere!:-)

 

 

♥ M A R T H E

BEACH PARTY

Hei igjen! Jeg vet ikke helt når det jeg gjorde var. Så det skriver jeg ikke. Men det var i hvertfall i sommerferien.

Jeg var på beach party sammen med Mia og Caro. Noe som var syykt koselig! Vi var først ute på en øy, i nes om jeg ikke sier helt feil. Når det begynte å regne så tok vi turen inn i en campingvogn. Mia var med noen i Dala en tur, så når hu kom tilbake dro vi til en som het Anders. Av han fikk jeg låne en kokkebukse, å en genser, fordi jeg var gjennombløt. Så det ble outfiten resten av kvelden. Legger ut bildet av det. Der ble vi til dagen etter. Vi la oss på mårran å sov noen timer, så gikk vi til helgøya å spiste bakt potet. Namm.. Det var en sykt herlig natt sammen med sykt herlige folk!!

Snakkes senere, kjære lesere!:-)

  

  

  

♥ M A R T H E

TILBAKE FOR FULLT

Hei Igjen! Nå er det sikkert ikke så veldig mange lesere på denne bloggen lenger, men jeg håper det kommer seg fort oppover igjen. For nå har jeg nemlig tenkt til å begynne å blogge for fult igjen! Så hold dere oppdatert alle sammen.

Så må jeg bare si at jeg har ikke tatt noe særlig med bilder denne sommerferien (fordi cameraet mitt er ødelagt), men jeg har heller ikke gjort så mye denne sommerferien. Å den stasjonære mac'en min har også blitt ødelagt. Så det blir ikkenoe video før jeg får den tilbake igjen, men jeg tror ikke det blir så altfor lenge til.

Men nå de nermeste dagene så kommer det nok innlegg om det jeg har gjort i ferien, SOM jeg har bilder av. Som derfor ikke blir så mye. Å kanskje noen innkjøp om jeg finner igjen tingene jeg har kjøpt å litt sånn. 

Da begynner jeg på et innlegg nå med en gang jeg.

Så snakkes vi, kjære lesere!:-)

♥ M A R T H E


Her kan du skrive kva du heiter, kor du bur, interesser osv..


Legg meg til som venn

arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


Bilder
Blogg
Innkjøp
Outfit
Salgsblogg
Ukens spørsmål
Videoer

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
www.superkul.no

design av:


dwer.blogg.no
hits