TAR PAUSE FRA BLOGGINGA

Hei! Jeg har ikke blogget på en god stund nå, fordi jeg rett og slett ikke har tid så ofte. Så derfor bestemte jeg meg for å ta en pause fra blogginga! Å nyte sommerferien. Så begynner jeg mest sannsynlig å blogge igjen etter sommerferien eller i slutten av sommerferien. Da kommer jeg til å blogge om hva jeg har gjort i sommerferien å sånn.

Så da snakkes vi om en stund!:-)

Kos dere kjempe masse i sommerferien alle sammen!!

♥ M A R T H E

TELTKOS MED KJÆRESTEN

Hei! Beklager for at jeg ikke har blogget i helgen. Men jeg har rett og slett ikke hatt tid før nå.

Så ja, på fredag var Stian hos meg. Vi satt ved datan en god stund, så gikk vi for å sette opp telt. I sprutenes regnvær. Hehe. Men vi klarte det vi. Selvom det ble ganske bløtt inni teltet. Skulle egentlig legge ut video av at vi satt opp teltet, men det ble så sykt dårlig kvalitet, åsså ble videoen så dårlig. Fordi du ikke ser oss på slutten. Så la vi oss inni teltet å koste oss med Grey's Anatomy. Når vi våknet dagen etter var det så varmt så vi måtte gå inn å sove videre der..

Snakkes senere!:-)

 

  

   

For de som ikke visste det, så skriver jeg skoledagbok.

♥ M A R T H E

JENTEKVELD

Hei! I går hadde jeg som sagt jentekveld!! Jeg storkoste meg sammen med herlige jenter enda en gang! Vi satt ved datan, skravla, var i Dala, spiste pizza, hadde noen leker, jeg tapte første gangen å måtte løpe i undertøy, å Julie tapte den andre gangen å måtte gjør noe falut noe, fikk besøk av Julian og Tinius, å var på shell og spiste. Hehe. Det ble ikke tatt noe særlig med bilder denne kvelden, menmen.

Men nå ser leiligheta helt bomba ut!! Så jeg skal skynde meg å rydde litt før Stian kommer. Hihi.

Snakkes senere!:-)

 

  

Hva gjorde du i går?

♥ M A R T H E

KVELDENS ANTREKK

Hei! I går skulle jeg egentlig rydde leiligheta etter besøket, men jeg besøkte Stian i stedet! Noe som var kjempe koselig. Jeg koste meg kjempe masse sammen med han, som alltid!

I dag henta mamma meg i Ilseng/hos Stian, når jeg kom hjem ryddet jeg leiligheta og ordnet meg. Så nå sitter jeg bare å venter på at Caroline, Julie R, Gitte, Julie S og Vanja kommer. Skal ha jentekveld i kveld. Gleder meg syykt!! det kommer til å bli kjempe koselig.

Så da snakkes vi senere:-)

Dette innlegget ble egentlig skrevet i går, men fikk ikke tatt noen bra bilder, så da glemte jeg det helt.. Men publiserer det nå jeg, selvom det er syykt dårlig kvalitet på bildet.. Men du ser da så si hva jeg har på meg.

 

♥ M A R T H E

EN SYKT HERLIG NATT MED SYKT HERLIGE JENTER SOM MØTTE PÅ POLITIET

Hei! I går var som sagt Julie, Carro og Vanja hos meg. Vi var på kiwi en liten tur først, så kjørte vi handlevogn,  satt ved datan å skravla å sånn. Kjempe koselig!!

Så ved 4 tiden om mårran fant vi ut at vi skulle være litt fargerike å kle oss ut. Så da gjorde vi det å dro på shell for å kjøpe oss mat. Så på tur hjem møtte vi politi. Hehe.. Jeg tror kanskje det var noen som ringte på oss. Så sto Julie med rompa mot graver folka, så oppdaget jeg at politiet sto rett bak. Å da løp alle. Haha. Så kjørte politiet etter oss, igjennom dala!! Men det endte da med bilder og en hyggelig snakk! Haha.. Da legger jeg bare ut en del bilder jeg.

Så snakkes senere:-)

 

  

Så over til turen kl 4 om mårran ---->         

  

  

Hva synes du om bildene?

♥ M A R T H E

DAGENS OUTFITHei! I dag har jeg rydda litt i leiligheta mi, å nå sitter jeg bare og venter på at Julie, Caroline og Vanja skal komme. Det blir overnatting og jentekos! 

Snakkes senere:-)

 

Hva synes du om outfiten?

♥ M A R T H E

TELTKOS MED JULIE

Hei! I går så skulle jeg som sagt sove i telt med Julie. Vi tok først turen til shell for å handle godteri og sånnt. Vi satt og snakket en god stund, så tok vi turen ut i teltet. Lenge siden jeg har ledd så mye sammen med denne jenta!! Vi la oss kl halv 7 i dag tidlig. Å jeg kan ikke si noe annet enn at jeg koste meg sykt masse hele tiden!!!

Så må jeg bare beklage at det ikke har blitt så mye blogging i det siste.. men det er fordi jeg har sovet til mellom 3 og 5 hele tiden.. Men skal prøve å skjerpe meg!

Snakkes senere:-)

 

  

  

Jeg digger denne fantastiske jenta!

Har du sovet i telt i år?

♥ M A R T H E

DAGEN I DAG

Hei! i dag blir det nok ikke noe særlig med blogging. Nå skal jeg stikke og ta sol. Så er jeg ikke helt sikker på om jeg skal møte Madelen og Celin er tur eller ikke. Så skal jeg og Julie sove i telt. Noe som kommer til å bli kjempe koselig! Så da tror jeg ikke jeg får noe tid til å blogge mer i dag.

Snakkes senere:-)

  

Hva skal du i dag?

♥ M A R T H E

JENTEKOOS !!

Hei! I går/natt var Celin som sagt hos meg. vi satt ved datan, spiste nudler med smelta ost og bacon, så på one three hill og koste oss syykt masse!! Vi la oss kl 11 i dagtidlid. Så våkna ikke før nå, det er grunnen til at jeg ikke har blogga før nå. Det var kjempe koselig med skikkelig jentekos nå!

Snakkes senere:-)

   

Hva gjorde du i går?

♥ M A R T H E

DAGENS OUTFIT

Hei! I dag fikk jeg besøk av Celin. Vi har søtti litt ved datan. å nå skal vi på butikken en tur. Hva vi gjør senere i kveld kommer vel i et nytt innlegg i kveld eller i mårra.

Snakkes senere!:-)

  

  

  

  

Hva synes du om outfiten?

♥ M A R T H E

STEM PÅ MARTHE !!!

Nå er det Celin som skriver. Hei, jeg har nettopp lagt ut et bildet av Marthe på "Norges fineste 96 er",  Og siden hun har så mange lesere på bloggen, så tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg der jeg ber dere stemme på henne! Så da bare legger jeg ut en link dere skal stemme på. <<Trykk her>>. Så da regner jeg med at dere stemmer på henne jeg da! 
Peace.

- Celin


Her kan du skrive kva du heiter, kor du bur, interesser osv..


Legg meg til som venn

arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


Bilder
Blogg
Innkjøp
Outfit
Salgsblogg
Ukens spørsmål
Videoer

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
www.superkul.no

design av:


dwer.blogg.no
hits