KJÆRESTE KOS

Hei! Jeg og Stian tok oss en tur til kiwi, og deretter spiste vi nudler med smelta ost og bacon. Nammm! Så skal vi vel kose oss med Grey's Anatomy til langt på natt i dag også. 

Så da snakkes vi senere!:-)

 

  

 

Har du sett på Grey's Anatomy før?

♥ M A R T H E

JORDBÆR MED SMELTA SJOKOLADE OG IS

Hei! I går lagde jeg og Stian oss jordbær med sjokolade og is. Noe som er syykt godt!! Vi så på Grey's Anayomy og koste oss. Så lagde vi oss pølser og sjokoladepudding. Så så vi mer på Grey's Anatomy. Så på det til langt på natt. Før vi gikk å la oss. 

Snakkes senere!:-)

Liker du jordbær med smelta sjokolade og is?

♥ M A R T H E

FØLG MEG PÅ FACEBOK, Å JEG FØLGER DEG

Hei! Jeg lurer på om det er noen som vil følge bloggen min på facebook? Det eneste du trenger å gjøre er å trykke liker på min side, å slenge igjen en link til din. Så kommer jeg til å like din også!! Så lik min, om du vil at jeg skal like din. På facebook siden min legger jeg ut alle innleggene som kommer på bloggen. + kanskje litt annen informasjon. Her er link til siden min ---> TRYKK <---

Snakkes senere!:-)

 

♥ M A R T H E

BADE I SVARTEELVA

Hei! I dag dro vi hjem til meg tidlig, fordi Vera-Helen skulle til Brumunddal. Åsså satt vi på til Ilseng igjen når hu skulle til Elverum. Vi var å bada i svarte elva sammen med mora og broren hans. Det var kjempe koselig! Selvom jeg egentlig ikke skulle bade. Men ble dynka med klær... Haha. Men nå stikker vi å spiser. Mmm.

Snakkes senere!:-)

  

  

Har du bada i svarteelva før?

♥ M A R T H E

FILMKOS I ELVERUM

Hei! I går var jeg og Stian som sagt i Elverum på besøk hos søstra mi. Jeg og søstra mi dro på butikken for å kjøpe noe mat, men vi kom igjen med to filmer og en smågodt pose. Hehe. Så da så vi på film og koste oss.

Snakkes senere!:-) 

 

 

 

 

Hva gjorde du i går?

 ♥ M A R T H E

DAGENS OUTFIT

Hei! I dag tok jeg og Stian tog til søstra mi  i Elverum. Er ikke helt sikker på hva vi skal i kveld, men kose oss skal vi! Vi skal være her til i morgen. Så får vi se om vi blogges litt senere i kveld.

Snakkes senere:-)

 

 

Hva skal du i kveld?

 ♥ M A R T H E

TOPPLISTA

Hei! Jeg er nr 85 på topplista på blogg.no. Ååh, det er så sykt morsomt. Åsså fikk jeg ny rekord på litt over 700 lesere i går. + at jeg er på 3 plass på blogg lista for Ringsaker. Åh, det er så utrolig morsomt.

Snakkes senere!:-)

  

 

Har du vært på topplista før?

♥ M A R T H E

10 - BILDE AV DET SISTE JEG KJØPTE

Hei igjen! Jen TROR dette var det siste jeg kjøpte. unntat mat å sånn.

Så da snakkes vi senere!:-)

 

Hva synes du om innkjøpet?

Er det noe du vil jeg skal blogge om?

♥ M A R T H E

20 - HVA ER I SMINKEPUNGEN MIN?

Hei! Nå tenkte jeg å lage et innlegg om hva jeg har i sminkepungen min. Så lenge noen har spurt om hvilke produkter jeg har osv..

Snakkes senere!:-)

Sminkepung fra H&M.

 

Isadora solpudder fra Cubus. Artdeco mineralpudder fra en parfymebutikk. Max factor concealer fra Lindex.

  

Pure dkny parfyme fra Gardemoen. Superlieious/viva la diva lipgloss fra Cubus. Loreal telescopic mascara fra H&M.

drying lotion/kvisefjerner. Vanilla & apple deodorant fra H&M. Simple sminkefjerner fra H&M.

Håper dere fikk vite det dere lurte på.

♥ M A R T H E

KJOLER FRA NELLY

Hei! Jeg var innom nelly.com en liten tur i dag, å så noen søte kjoler jeg tenkte jeg kunne legge ut. Ganske vanlige kjoler, men jeg synes dem var søte.

Snakkes senere:-)

   

    

    

Den nederst til høyre er nok min favoritt. Men jeg kunne gjerne tenkt meg å hatt alle disse i skapet mitt.

Hva synes du om kjolene?

♥ M A R T H E

SJEKK SMINKEVIDEOEN NÅ

Hei! Jeg lager nå enda et nytt innlegg med samme video. Nå har jeg funnet ut at du må være pålogget på facebook for å få sett den. Så da håper jeg det funker for alle.

Snakkes senere!:-)

Hva synes du om videoen?

♥ M A R T H E

SMINKEVIDEO

Hei! Jeg lager nå et nytt innlegg med samme video. Fordi den forrige klikka litt.. Du må være pålogget på facebook for å få sett den.

Snakkes senere!:-)

Hva synes du om videoen?

♥ M A R T H E

SMINKEVIDEO

Hei! Da tenkte jeg å legge ut en sminkevideo. Den er ikke så veldig bra. Men kommer kanskje en ny en etterhvert. Be tuned!

Snakkes senere:-)

Hva synes du om videoen?

♥ M A R T H E

HÅRVIDEO

Hei! Da la jeg ut en enkel hårvideo uten noe snakking osv.. Har flere videoer på lager om noen vil se.

Snakkes senere!:-)

Noen som vil ha flere videoer?

♥ M A R T H E

NUDLER MED SMELTA OST OG BACON

Hei! Ettersom at noen har spurt om jeg kan lage et innlegg om hvordan man lager dette, så tenkte jeg å gjøre det. Jeg tok bilder av at Stian lagde maten, så lenge det er han som lagde dette til meg en gang, å han som lærte meg å lage det. Tusen takk Stian! Jeg anbefaler alle å prøve dette.

Det første du gjør er å koke vann. Eller sette på vannet å vente til det koker. Imens heller du posen med krydder som følger med nudlene oppi vannet. Åsså kan du begynne å steke baconet.

   

 

Åsså kan du begynne å raspe ost.

    

Når vannet koker så helder du oppi nudlene.

    

Så lar du nudlene ligge der i 2-4 minutter før du heller dem over i en sil, for å få vekk vannet.

     

Så tar du oppi osten, og deretter rister/rører så ikke all osten kommer på et sted.

   

 

Ta det oppi tallerknene og legg oppå baconet.

     

Det ble litt dårlige bilder, å det ser myye bedre ut i virkeligheten.

Så er det bare å nyte den gode maten!!

Har du spist nudler med smelta ost og bacon før?

♥ M A R T H E

FILMKOS

Hei! Beklager for at jeg ikke har blogget før nå. Men har drevi med en video i stort sett hele dag. Helt til jeg, Stian, mora til Stian, Ida og Robin dro på McDonalds for å spise is. Nå skal vi kose oss med en film. 

Så da snakkes vi senere!:-)

 

♥ M A R T H E

HOS VERDENS BESTE

Hei! I dag sov jeg og Stian helt til kl 3.. Så da ble jo dagen ganske kort. Mora til Stian og Ida Marie kom og hentet oss, så dro vi hjem til Stian. Bloggen til Ida Marie er forresten --> mizzidaa.blogg.no <-- En kjempe bra blogg som dere burde sjekke ut. Nå skal jeg og Stian bare pakke ut litt, så snakkes vi kanskje senere i kveld. Skal prøve å få til en må gjøre video til snart.

Snakkes senere!:-)

Køddebilde...

♥ M A R T H E

KOS MED STIAN OG CELIN

Hei! I går Kom Celin til meg, så kom onkelungen til Stian og en kompis på besøk. Så vi spilte litt fotball å hoppet på trampolina. Vi prøvde å sykle på enhjulssykkel og hoppe på hoppestokk. Når unkelungen til Stian dro hjem så stakk jeg, Stian og Celin nedi dala og kjøpte oss mat. Senere på kvelden satt vi bare ved datan til vi gikk å la oss. Jeg koste meg i hvertfall med to herlige folk.

Snakkes senere!:-)

 

Ble ikke tatt noe særlig med bilder i går. Men jeg får vel bare slenge med det som ble tatt..

♥ M A R T H E

GÅRDAGENS INNKJØP

Hei igjen! Som sagt så var jeg på CC i Gjøvik i går. Å shoppa litt. Så her kommer da det jeg kjøpte.

Snakkes senere!:-)

  

Shorts fra Vero Moda. Kostet egentlig 299kr. Men den var på tilbud å kostet bare 100kr.

  

Topp fra H&M. Kostet 79,50kr.

 

Undertøy's settet fra Cubus: bh - 149kr, truse - 59kr. De andre trusene tror jeg kostet 79kr ellernoe. På H&M.

 

Sminkefjerner - 49kr. Sminkepung - 39,50kr. Qtips - 19,50kr. Deodorant - 29,50kr. Alt fra H&M.

 

Spenne fra Glitter - husker ikke. Lommebok fra Accessorize - 199kr. Ring fra Glitter - husker ikke. Øredobber fra Glitter - 79,90kr. Kjede fra Glitter - 89,90kr.

♥ M A R T H E

INNKJØP I OSLO OG PÅ MAXI

Hei! Som sagt så skulle innlegget om hva jeg kjøpte meg på Maxi og i Oslo komme snart. Men nå husker jeg ikke helt hva jeg kjøpte når, så derfor tar jeg det bare sammen. Åsså er jeg ikke heelt sikker på om jeg fikk med alt. Men satser på at jeg fikk med det meste.

Snakkes senere!:-)

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

  

  

 

 

 

 

 

  

  

Jeg har allerede brukt en del av tinga, så husker ikke helt pris på alt. Derfor skriver jeg ikke priser å sånn, men spørr om det er noe du lurer på. Så skal jeg i hvertfall prøve å svare.

♥ M A R T H E

RAUFOSS BADELAND

Hei! I går var jeg på raufoss badeland sammen med Stian, Mamma, Mathias og Nichlas. Jeg koste meg kjempe masse, å hadde det kjempe artig!

Helt til jeg klarte å slenge hode inni veggen nederst i den fossen der. Da ble jeg brått svimmel osv.. Senere ble jeg kjempe kvalm, mens hodet mitt sprengte hele tiden å jeg ble svimmel.

Men jeg måtte innom CC i gjøvik forde da.. Hadde jo 1000kr på gavekort der. Så vi dro innom der en liten tur. Å det var nesten så JEG snudde å gikk til bilen igjen når vi kom inn på senteret. Fordi jeg var så sykt svimmel å dårlig. Å da er det noe galt, når jeg ikke orker å shoppe. Så jeg orket derfor ikke å prøve noen klær å sånn i går, men jeg kjøpte da noen småting forde. Innlegg om det kommer senere i dag.

Bilturen hjem lå jeg bare på fanget til kjæresten å sov. Å når vi kom hjem la vi oss i senga å slappet av leeenge. Men så kl halv 11 så klarte jeg ikke mer. Da tok jeg longbord'et å tok en tur ned på kiwi sammen med kjæresten. Men når jeg kom frem ble jeg så kvalm å svimmel så pappa kom å hentet oss igjen. Så da ble det jo bare å finne senga igjen da..

Snakkes senere!:-)

 

Slengte bare med et random bilde som jeg tok i pc skjermen jeg. Fordi det ikke ble tatt noen bilder i går.

♥ M A R T H E

HJERNERYSTELSE

Hei! Beklager for at jeg ikke har blogget i dag. Men jeg har fått hjernerystelse, så det er grunnen til null blogging. Egentlig får jeg ikke lov til å sitte ved datan nå, men måtte bare innom en bitteliten tur for å fortelle hvorfor det ble null blogging osv.. Så satser jeg på å få blogget i mårra eller overimårra. Men nå får jeg vel gå å finne senga igjen.

Så snakkes vi senere!:-)

♥ M A R T H E

LONGBOARD - BILDER

Hei igjen! Nå har jeg, Celin og Stian vært på kiwi å kjøpt bacon. Så ble vi med mamma dit rett etterpå. Nå måtte Celin desverre hjem, så da går jeg og Stian ned å lager mat alene. Men jeg må si at jeg har hatt en syykt koselig dag sammen med Celin og Stian!!

Snakkes senere:-)

 

 

  

 

 

 

♥ M A R T H E

HAMAR MED STIAN OG CELIN

Hei! I dag var jeg i dala med Celin og kjøpte is. Så dro vi til Hamar sammen med Stian, mamma, pappa, og tantunga mine. Der kjøpte jeg meg caps og long board. Kommer bilder av det i neste innlegg. Så kjøpte alle sammen seg is før vi dro til Brumunddal igjen.

Snakkes senere:-)

  

Meg og Celin med litt forstore capser, hihi :)

♥ M A R T H E

ENDA EN PAKKE I POSTEN

Hei igjen! I går dro jeg på postkontoret å henta en pakke som jeg hadde bestilt. Det var en pakke med tre "kremer" eller hva jeg skal kalle det. Det er i hvertfall mot kviser. Så jeg legger bare ut bilde nå, så får dere spørre om det er noe dere lurer på. Jeg lager et innlegg senere, etter at jeg har testet det ut, for å si litt mere da.

Snakkes senere:-)

 

♥ M A R T H E

VELKOMSTPAKKE

Hei! For noen dager siden så fikk jeg velkomstpakke fra superkul.no. Etter å ha blitt medlem på sponsetblogg.no så gikk det ikke mange dager før jeg fikk forskjellige tilbud om sponorer. Blandt annet fra superkul.no. Å ikke mange dager etter at jeg valgte velkomstpakke, så kom den i postkassa. Jeg kunne velge mellom forskjellige solbriller og eye shadow. Å da valgte jeg eye shadow fordi jeg kler nesten ingen solbriller.

Snakkes senere:-)

  

 

♥ M A R T H E

KOSEKVELD MED KJÆRESTEN

Hei! I går så hadde jeg og Stian som sagt vært sammen i 2 mnd. Så når vi kom hjem i går lagde vi oss nudler med smelta ost og pølsebiter, som sagt. Så satt vi oss ned å koste oss med Grey´s Anatomy, godteri og brus!! Ååh, alt er så utrolig koselig sammen med gutten min.

Snakkes senere:-)

 

  

  

  

  

Du gjør meg virkelig lykkelig, guttenmin!

♥ M A R T H E

ØVELSESKJØRE MED SCOOTER

Hei igjen! Nå er jeg akkurat hjemme igjen etter å ha øvelseskjørt med scooter. Noe som var kjempe gøy! Nå skal jeg og Stian ned og lage nudler med smelta ost og pølsebiter. Namm!! Ååh, det er såå godt.

Så snakkes vi senere i kveld;-)

 

 

 

Beklager for dårlig kvalitet på bildene, men de er tatt med mobilen.

Har du scooter?

♥ M A R T H E

ENDELIG RYDDET LEILIGHETA

Hei! Da var leiligheta endelig ryddet. Nå skal jeg øvelseskjøre litt med scooter og kjøpe godteri, så da snakkes vi senere i kveld. Så da legger jeg bare ut bilder av leiligheta.

Snakkes senere:-)

 

♥ M A R T H E

RYDDE LEILIGHETA - ØNSK MEG LYKKE TIL

Hei! Dette innlegget telles åsså som "11 - bilder av rommet mitt" Så ja, sånn ser leiligheten min ut for øyeblikket. Jeg holder på å rydde for harde livet.. Skal nemlig overakse kjæresten min. Fordi  vi har vært sammen i 2 måneder i dag. Så han er ute og spiller fotball med tantunga mine, mens jeg rydder og vasker for harde livet. Har en god del klær som skal vaskes, hele leiligheta må ryddes + vaskes. Så tenkte jeg jeg kunne legge ut noen bilder av hvordan det ser ut nå. Så håper jeg dere vil ønske meg lykke til!

Snakkes senere:-)

   

 

Ønsk meg lykke til !!

♥ M A R T H E

KJÆRESTE KOS

Hei! På fredag så dro jeg som sagt til kjæresten. Han hadde besøk av en kompis. Så vi satt bare ved datan, til jeg sovna. Å litt etter det gikk jeg/vi å la oss.

I går var vi på butikken en liten tur, så satt vi ved datan. Mens jeg prøvde å fikse videoen, som jeg endelig fikk til i stad. Så var vi ute en tur, før vi så på hjemsøkt. Jeg ble så redd så jeg ikke turte å gå på do alene etterpå. Hahaha. Etter det så vi på american pie før vi sovnet.

I dag våkna vi ikke før litt over 3, da dusja å ordnet vi oss. Før vi dro på resturant å spiste kjempe god mat. Namm!! Etter det dro vi hjem så blogget jeg. Å nå skal vi vel spise litt åsså bare kose oss masse resten av kvelden!

Snakkes senere:-)

 

  

Your the best thing I've ever had.

♥ M A R T H E

MÅ GJØRE VIDEO - SMINKE STIAN

Hei! Nå kommer må gjøre videoen av at jeg sminker Stian!! Flere videoer kommer senere. Kanskje i kveld? Be tuned.

Snakkes senere:-)

♥ M A R T H E

OSLO TUR MED JENTENE

Hei! I går så var jeg som sagt i Oslo sammen med jentene. Vi tok tog dit kvart på 12. Vi shoppa litt først, så dro vi på peppes å spiste. Deretter shoppa vi litt mer. Så stelte de fleste jeg i kø ved halv fem-fem tiden for å se på vg-lista. Mens jeg, Julie og Mia gikk videre å shoppa helt til kl 8. Innlegg om hva jeg kjøpte kommer senere. Så gikk vi for å se på vg-lista vi også. Vi tok toget hjem ca halv 12. Det var egentlig en sykt artig tog tur. Jeg har aldri hatt det så morsomt sammen med så herlige jenter før!! Jeg har virkelig storkost meg. Etter det dro jeg til kjæresten min ♥

Snakkes senere!:-)

 

Meg og Vanja ♥

Meg og Mikke :D

Caroline, Vanja, Mikke, Mia, Meg, Lene, Gitte, Julie og Julie S :)

Meg og Mikke :D

Meg, Mikke og Julie :D

Meg, Mikke, Julie, Caroline og Gitte :)

Meg og Julie S ♥

Julie, Meg og Mia ♥

Meg, Julie S, Julie og Mia ♥

Julie S, Meg, Hanne, Caroline, Mia, Julie, Gitte, Hege, Vanja og Lene ♥

Var du på vg-lista?

♥ M A R T H E

DAGENS OUTFIT

Hei! Da legger jeg ut fredagens outfit.

Snakkes senere:-)

 

 

  

 

Husker ikke helt hvor alt er kjøpt akkurat nå. Men spørr om det er noe du lurer på.

♥ M A R T H E

HVOR MYE BEDRE KAN DET BLI?

Hei igjen! Åh, fyy som jeg gleder meg til i mårra. Først så skal jeg på skola til kl halv 11. Så er det sommerferie!! Syykt digg. Å da tar vi jentene tog til Oslo å shopper litt før vi tar turen til vg-lista. Å når jeg kommer hjem så skal jeg til kjæresten min. Hvor mye bedre kan dagen bli da? Først kose meg syykt masse sammen med de beste jentene!! Å deretter kose meg masse med verdens beste gutt! Samtidig som det er sommerferie. Jeg er sikker på at det ikke kan bli noe bedre. Jeg gleder meg så syykt til i mårra. Åh, det blir såå bra.

Snakkes senere!:-)

 

♥ M A R T H E

HAMAR MED JENTENE

Hei! I dag hadde vi volleyball og fotball turnering på skola. Noe som var utrolig morsomt. Åsså dro jeg og Vanja på butikken å kjøpte pølser fordi vi skulle grille, noe a og b ikke fikk vite før vi kom på skola i dag. Så vi kjøpte med en del og delte ut. Så grilla vi og koste oss før vi skulle spille fotball.

Etter skola kom ikke dala bussen på grunn av en ulykke, så vi måtte ta en anna litt senere. Så tok vi buss videre til Hamar. Hvor vi var innom McDonalds å kjøpte is og milkshake. Så gikk vi til maxi. Der gikk vi rundt og shoppa til 7 tiden. Jeg har kost meg kjempe masse sammen med jentene i Hamar i dag. Virkelig verdens herligste jenter! Innlegg om hva jeg kjøpte meg kommer senere.

Snakkes senere!:-)

Julie, Meg, Lene, Caroline og Gitte ♥

Volleyball kamp. 

Fotballkamp.

Fotball kamp.

Beklager for dårlig kvalitet på de to siste bildene, men de er tatt med mobilen.

♥ M A R T H E

GOD NATT - SMINKEVIDEO?

Hei igjen! Nå har jeg akkurat lagt meg. Tenkte jeg skulle prøve å legge meg i litt normal tid i dag, i forhold til det jeg har gjort i det siste. Men nå ligger jeg bare her å kjeder meg, og savner kjæresten min mer enn noe annet. Jeg savner å ligge i armkroken hans, bli kilt på ryggen av han, se på film i senga med han, bare det å sove inntil han. Det er så utrolig koselig. Å våkne opp til det fine smilet hans. Det ble på en måte en vane. Så nå ligger jeg bare her å føler meg sykt ensom.. Å lurer på hvor jeg skal gjøre av meg.

Nå som jeg ligger her å kjeder meg, så kan jeg vel samtidig spørre om det er noen som er flinke til å redigere bilder og videoer på mac. Jeg har hatt mac utrolig lenge nå, men jeg har ikke tatt meg tid til å lære dette. Å nå som jeg faktis trenger det, så får jeg ikke til. Så plis ta kontakt om du er god på mac. Om jeg da klarer å redigere video osv, så kanskje det kommer en sminkevideo, å kanskje en hårvideo.

Snakkes senere:-))

 viggo :(

Skulle så mye heller hatt kjæresten min i stedet for denne bamsen :(

♥ M A R T H E

06 - ET BILDE AV MEG SELV FOR TO ÅR SIDEN

Hei! Beklager for dårlig blogging i dag. Men har ikke noe interessant å blogge om. Men jeg kan da fortelle at kjæresten min dro hjem i dag, etter å ha vært her i en uke. En uke hvor jeg har kost meg kjempe masse. Å at vi var på grunnkurs for fjerde og siste gang i dag, godt og være ferdig med det nå as. Det er så koselig å komme hjem etter skolen når kjæresten din sitter å venter på deg. Jeg savner han allerede, å må være uten han i 2 hele dager.. Men jeg skal kose meg kjempe masse med jentene på fredag da. Gleder meg!! Hihi. 

Men ja, jeg skulle legge ut et bilde av meg selv for to år siden. Så jeg fant noen bilder å satt dem sammen til dere. Men lyden ble skikkelig skurrete, så beklager for det. Å hvis noen vet hvordan jeg får fiksa det, så si gjerne ifra?

Snakkes senere!:-)

Jaja, det var bilder av meg for to år siden.

Synes du jeg har forandret meg mye?

Å hva synes du?

♥ M A R T H E

05. ET BILDE SOM FÅR MEG TIL Å LE

Hei! For de som ikke husker det så har jeg en utfordring på bloggen, som jeg tar litt nå og da. Så da tenkte jeg å legge ut et bilde som for meg til å le. Jeg orket ikke å bla igjennom alle bildene mine, for å finne et. Men jeg bladde igjennom de nyeste. Så klarte jeg ikke å velge et, så derfor valgte jeg tre. Så da valgte jeg et bilde av meg selv som er ganske rart eller hva jeg skal si.. Åsså to bilder av meg og noen venner. 

Snakkes senere!:-)

 

Et rart bilde av meg med capsen til kjæresten min, som får meg til å le fordi det er så rart. Hehe.

 

Et bilde av meg, Vanja, Caroline og Julie. Som får meg til å le fordi vi ler på bildet, fordi det er et godt minne, å fordi jeg koste meg utrolig masse den dagen.

 Et bilde av Vanja, Caroline, Julie og meg. Som får meg til å le på grunn av minnet. At vi fikk ei gammel dame i dala til å ta bildet osv..

♥ M A R T H E

MÅ GJØRE VIDEO - BADE I MJØSA

Hei igjen! Da fikk jeg endelig lastet opp videoen med stor hjelp fra kjæresten. Hihi, tusen takk! Så ja, jeg var som sagt på stranda med klassa i dag. Så da ble det må gjøre video samtidig.

Snakkes senere!:-)

Ble en ganske lettvin video, menmen.

♥ M A R T H E


Her kan du skrive kva du heiter, kor du bur, interesser osv..


Legg meg til som venn

arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


Bilder
Blogg
Innkjøp
Outfit
Salgsblogg
Ukens spørsmål
Videoer

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
www.superkul.no

design av:


dwer.blogg.no
hits