Phi phi island

I dag var vi med på en tur til Phi phi øyene. Da dro vi først til Maya beach der filmen "the beach" ble spillt inn. Så dro vi videre (med båt) til en lagune og snorklet. Så dro til Phi phi don å spiste litt, å gikk rundt. Deretter gikk turen ut igjen for å snorkle like uten for Monkey bay, der så vi masse forskjellige fisker, både store og små. Bilder kommer senere når vi får ut bildene fra undervannskamera. Etter det dro vi til Bambo island, og der solte vi oss, før turen gikk hjem igjen. På turen hjem igjen koste vi oss med annanas, vannmelon og kake. Når vi kom til hotellet igjen så dusjet vi og ordnet oss litt, så spiste vi litt mat på hotellet. Så ble jeg med Carina og Steffen så jeg fikk bestilt meg kjole. Nå skal jeg snart sove, fordi vi skal opp kl 07.00 i mårra tidlig, og nå er kl halv 23.30 her. Så da legger heg ut noen bilder her, så kommer det et nytt innlegg med bare bilder senere i kveld eller i mårra. Så snakkes vi!:-)

Jeg skjønner egentlig ikke helt at jeg turte å svømme i mellom disse.


Hva har du gjort i dag?

- M a r t h e

KONKURRANSE - VIL DU HA NOE FRA THAILAND?

Hei! Da tenkte jeg at jeg skulle sette i gang en konkurranse, for å få noe å blogge om. Så konkurransen er å svare på 3 spørsmål. Spørsmålene er:

1.Hvor mye det koster for en flaske med vann her nede i Thailand? (ao nang).

2.Når er det siesta i Thailand? (ao nang)

3.Hvilken kroppsdel er mest hellig for thilandere, og hvilken er minst hellig?

Så det eneste dere trenger å gjøre er å skrive svarene på disse spørsmålene, og e-post adressa deres. Om det blir flere som svarer det samme så blir det en tilfeldig trekning. Premien er en liten ting i fra Thailand. Så da er det bare å sette i gang;-) Snakkes! Bare til informasjon, så er det ingen som har svart riktig på alle enda, så det er bare å fortsette! Og de som har kommentert fra før, kan bare kommentere igjen:)

Krabi

I dag dro mamma, pappa, Carina og Steffen å så på et hotell et sted, mens jeg lå igjen på hotellet og sov å var litt på datan. Så var dem nede ved bassenget litt å sånn tror jeg, mens jeg fortsatt lå på hotellet og sov. Når jeg våkna så ble jeg med pappa og spiste litt. Så dro vi alle til Krabi og var der å shoppet litt. Å så på et tempel. Nå ligger jeg på hotellet, nydusjet og tenkte jeg skulle bestille massashe. Mens Carina og Steffen er i byen tror jeg, å sjekker noen dresser til Steffen. Mens mamma og pappa er jeg ikke helt sikker på hvor er hen. Snakkes:-)

Du har gjort i dag da?

- M a r t h e

Nok en dag ute i solen

I dag dro vi til en øy som heter hong island. Hvor vi badet og solet oss. Også var vi innom lagunen, og en liten tu på relaxing island. Etter det dro vi og spiste, så dro vi tilbake til hotellet. Nå skal alle dusje og ordne seg så blir det shopping resten av kvelden! Snakkes:-)

relaxing island.

Hva skal du i dag?

- M a r t h e

Massasje og apekatt

Vi dro ut og så i noen butikker, så møtte vi en apekatt! Enda en, skikkelig apekatt dag det her. Denne apekatten var syykt søt, jeg har kjempe lyst til å ha en ape som kjæledyr!! Så stakk vi å spiste, også dro vi et sted så alle fikk en deilig massarsje. Så var det tilbake til hotellet igjen. Å i kveld skal jeg legge meg litt tildligere enn jeg har pleid å gjort, for å klare å stå opp tidlig til frokosten. Så da legger jeg ut noen bilder og sier natta!:-) snakkes.

Har du lyst på ape som kjæledyr?

- M a r t h e

Apekatter

I dag dro vi først på railay beach en liten tur, så dro vi videre til chicken island og var der ei stund, der var det en ape. Jeg, Carina og Steffen svømte over til en annen øy.  Også ble vi kjørt tilbake til railay beach Å gikk et lite stykke før vi skulle gå på neste båt, og der var det masse aper. Så spiste vi litt mat og dro tilbake på hotellet. Men så over til apen/apene. Vi lå på stranda, og plutselig kom det en ganske stor og tykk ape. Den gikk rett i sekken til dem som lå ved siden av oss og tok en potetgullpose, også en brus. Så kom de bort til meg og tok vannflaska våres og prøvde dykkebrillene mine. Så åpnet den sekken til pappa og tok ut shortsen hans, da prøvde jeg å ta sekken unna, men da ble den sur og viste tenna til meg. Haha. Hvis noen prøvde å ta tilbake tingene sine når den tok det, så ble den sur å gikk mot/på deg. Så gikk pappa å kjøpte kjeks så vi ble litt kompiser med apen og ga den litt kjeks å sånn. Også gikk den videre bortover å tok en pose med noe mat og drikke av noen. Hehe. Jeg visste seriøst ikke at aper var så smart så de kunne åpne opp sekker, skru opp brus og vann flasker, åpne potetgull poser osv.. Hah. Men da vi drev å gikk til neste båt så møtte vi masse aper. Først så vi bare 5 stk ellernoe, men så plutselig var dem overalt i alle retninger. Dette var en del mindre aper. Jeg prøvde å gi dem sukkertøy fra hånda mi, men dem tørte ikke å komme bort å ta den, så jeg måtte legge det ned. Da legger jeg bare ut noen få bilder. Snakkes!:-)


Har du møtt apekatter før?

- M a r t h e

Shopping

Vi gikk rundt i gatene å så på ting og shoppet litt. Kommer bilder av hva jeg kjøpte litt senere. Og den utfordringen på bloggen orker jeg ikke å ha med hver dag mens jeg er nedi her, så den kommer litt nå og da, så kommer den fast hver dag igjen når keg kommer hjem.Hva har du gjort i dag?

- M a r t h e

Slappet av ved hotellet

Dagen i dag begynte med frokost, så sov jeg noen timer, mens de andre fikk massasje. Så slappet vi av ved bassenget og spiste mat. Nå sitter vi på hotellrommet. Senere i dag skal vi vel bare shoppe! Snakkes.


Dette innlegget skulle egentlig komme før i dag, men da fikk jeg ikke lastet opp bilder.

- M a r t h e

Day 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt.

Meninga bak bloggnavnet mitt er enkelt å greit fordi det er navnet mitt. Haha!

Frisøren i Thailand

Hehe. Litt før jeg dro til Thailand så bleket jeg håret mitt å det ble litt misslykka. Å når jeg bader så har jeg jo heelt gult hår!! Så jeg bestemte meg for å ta en råsjansj å ta mørke striper her nede i Thailand. Så vi gikk innom en frisørsalong vi så langs gata der. Det så ikke akkurat helt profesjonelt ut, menmen.. Med min Engelsk så gikk det jo ikke akkurat så bra, så Steffen å Carina prøvde å hjelpe meg litt. Men dem skjønte jo ikkenoe da, så til slutt tok jeg bare enda en råsjansj å satt meg i stolen å satsa på at det ble noen mørke striper. Haha. Så nå kan dere vel tenke dere åssn jeg ser ut?? Neida.

Hehe, men sånn ble da hvertfall resultatet:

Jeg synes i hvertfall det ble finere sånn enn gult!

Hva synes du?

- M a r t h e

Noen flere bilder!

I og med at vi har noen familiemedlemmer som følger med, så kommer det noen flere bilder. Og flere bilder vil komme!


Hva synes du om bildene?

- M a r t h e

Shopping!

Vi dro først på resturant, så gikk vi rundt og shoppet! Jeg kjøpte meg en hvit sommerkjole og en t-skjorte. Og Steffen kjøpte seg en klokke og solbriller. Nå er vi tilbake på hotellet og skal snart sove. Så da snakkes vi!;-)

Hehe, Steffen ble meget skuffet over burgeren sin.- M a r t h e

Joggetur og båttur

Hei! I dag tidlig fikk jeg med både mamma og pappa på en joggetur på 40 minutter. Så spiste vi en deilig frokost. Så tok vi båt til en øy som heter poda island. Hvor vi lå å solte oss, og koste oss. Så begynte det å reine litt så da tok vi båten tilbake igjen, det var en del bølger og spruta så vi satt der kjempe bløte! Men artig var det. Når vi kom tilbake tok vi tuk tuk til hotellet å badet litt i bassenget. Nå skal alle dusje og ordne seg, så stikker vi ut. Så blogges vi sikkert mere senere i dag ! :-)

Hva har du gjort i dag?

- M a r t h e

Day 9 - Noe du gleder deg til og hvorfor / Day 10 - Din verste uvane.

Sorry for at dette innlegget ikke kom før, men det gikk ikke på grunn av flytur osv.. Men ja, over til day 9. hmmm... Jeg gleder meg til å shoppe masse i Thailand, fordi det er så sykt artig å prute å fordi man får såå mye for  pengene. Masse mer jeg gleder meg til, men det var det første jeg kom på. Åsså day 10: hmmmm... Det har jeg rett og slett ikke en anelse om! så Derfor kommer det et innlegg senere om min verste uvane, så fort jeg kommer på den.

Får ikke lasta opp bilder nå... Men natta ! :-) snakkes

- M a r t h e

Den første dagen i Thailand

Denne dagen har egentlig vært syykt lang, jeg føler jeg har vært her i 2 dager. Etter informasjonsmøtet så dro vi på hotellet. Da satt jeg ved datan helt til vi skulle ut og spise litt. Da ble det en kjeeempe god biff. Det er den absolutt beste biffen jeg har smakt! Så gikk vi litt rundt å så på ting og shoppet litt. Så da legger jeg bare ut noen få bilder.


tuk tuk

Dette kjøpte jeg meg i dag.

Endelig framme !

Først var det biltur i en og en halv time, som gikk sykt fort fordi jeg sov hele bilturen. Så kom vi på gardemoen i god tid og gikk bare rundt og kjøpte litt og spiste. Så var det Flyturen på 10 timer og 30 minutter. Noe jeg ikke gleda meg til, men det gikk egentlig helt greit, hvor jeg først sov i 2 timer så kom maten, så sov jeg i  2 timer til. Når jeg våknet så løste jeg litt kryssord, satt ved pc'n, spilte gruble med Carina og Steffen og hørte på musikk. Så kom det enda mer mat på flyet, det var frokost i den Thailanske tiden. Men når vi endelig var fremme så var det sykt godt å komme seg ut av flyet. Å bare kjenne varmen mot oss, selv om det var litt varmt med tights og hettegenser. Så fant vi koffertene med en gang, og gikk på bussen. Da var det busstur i 30 minutter.  Den gikk egentlig ganske fort mens vi satt å så ut, og jeg sov litt. Så dro vi rett på hotellet hvor jeg sov i 4 timer og de andre i 3. Så gikk vi bare litt rundt å så å sånn, så sov jeg enda en time, så dro vi på et informasjonsmøte. Det er seks timer tidsforskjell fra her og i Norge. Så nå er klokka 19:42 på kvelden her og 13:42 om dagen hjemme. Da blogges vi vel senere:-)

Har du vært i Thailand før?

- M a r t h e

 

Thailand neste!

I morgen tidelig drar jeg til Thailand med familien min. Det blir godt med 30 varmegrader og sol i 14 dager. Å bli brun er vel litt for mye å håpe på med de piggmentene jeg har, hehe. Men kose meg skal jeg klare uansett. Vi skal til Krabi, Ao nang på et hotell som heter Areetara resort, som ligger rett ved stranden. Det er ikke langt til phi-phi island-øyene, så vi skal dra ut dit i noen dager! Der er det syykt fint. Filmen The Beach er spilt inn på en av de øyene. Alt er kjempe billig der, det koster bare 3 kr for et stort glass coca cola (selv om jeg ikke kan drikke det), og du får t-skjorter fra ti kroner og oppover. Så jeg regner med at det blir en del shopping også. Får håpe på fint vær, men vet det er spådd regn i iallefall to-tre dager. Nå må jeg nesten begynne å pakke koffurten, vi snakkes. ;)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

God vinterferie alle sammen, vi snakkes da jeg får tilgang til Internett. Det skal være det på hotellet, så blir nok ikkenoe problem. Åsså til slutt, den som ble trekt ut av de som klarte å gjette riktig på hvor jeg skulle ble >Julie< ! Så du kommer til å bli linket i de neste 5 innleggene.

Day 8 - Hva gjorde du i dag?

I dag har jeg chillet ved datan en del. Åsså var jeg på maxi å kjøpte meg bikini, tights og en topp. Også har jeg lasta ned musikk, sånn at jeg har noe å høre på på flyturen. Ellers har jeg vel bare søtti å snakka med folk og kost meg med pizza. Grunnen til at dette innlegget ble så kort og dårlig er fordi pappa står og maser på at jeg må begynne å pakke.. Hehe.

Image and video hosting by TinyPic

Hva har du gjort i dag?

- M a r t h e

Kos med folk + viva la vida

I dag, etter at jeg var ferdig med å rydde og vaske leiligheta så fiksa jeg meg og tok bussen til Hamar. For å møte Emil, Mathilde, Anja og Pia!! Vi stakk på viva la vida og var med mætt flere folk. Var sykt mange flinke der og det har vært en syykt  koselig kveld! Jeg møtte også Lablonde, hu var syykt kul! Hehe. Jeg stakk på McDonalds en tur med hu, koos! Nå er jeg akkurat hjemmat og tenkte jeg skulle prøve å pakke litt.. Også har jeg begynt på innlegget om Thailand, men det kommer i mårra tror jeg!

Image and video hosting by TinyPic

Åssn har dagen deres vært?

- M a r t h e

Åååh, jeg elsker pappanmin !!

Gjett hvem som ble glad når a såg pappansin komme inn døra med en stasjonær mac aa? Åh, nå ble jeg suuper glaad !! Hihi. Jeg gleder meg helt syyykt til å få tømt hele den bærbare mac´n min, sånn at den blir litt raskere før vi skal til Thailand. Oooops, ja da er det ikke liv til å gjette med i forrige innlegg. Hihi. Trekker en vinner senere i dag. Men ja, grunnen til at jeg fikk denne stasjonære mac´n var jo på grunn av godteriavtalen. Så for de som ikke visste det så har jeg klart meg heeelt uten godteri ++ i en måned og 18 dager. Så om jeg spiser godteri ellernoe før det har gått 2 år så tar pappa mac´n... Hehe. Men jeg skal klare det!!! Så det gjør ikke noe. Så da kommer innlegget om Thailand senere i dag. Snakkes!


Hva skal du i dag?

- M a r t h e

Vinterferie !!!

Hei!! Nå er det vinterferie noe som er syykt godt. Jeg gleder meg så syykt, det skal bli så syykt herlig! Hihi. Ubeskrivelig. Men nå skal jeg rydde hele leiligheta mi så jeg blir ferdig med det, åsså skal jeg pakkee. Så for de som ikke vet hva jeg skal i ferien så kommer det en innlegg om det senere i dag. Bare å gjette hvor jeg skal hen, det blir en tilfeldig vinner av dem som tipper riktig. Den blir i hvertfall linket i noen innlegg, vet ikke helt hva belønningen blir enda. Men da setter jeg på fullt med musikk og begynner å rydde jeg. Snakkes! Ha en god ferie alle sammen.

Image and video hosting by TinyPic

Hvor tror du jeg skal?

Har dere vinterferie nå?

Hva skal du i vinterferien?

- M a r t h e

Day 7 - Det siste du kjøpte

Det siste jeg kjøpte av sånne ting tror jeg var sports-bh. Men det aller siste jeg kjøpte ellers var vell en ostepølse med bacon og sprøstekt løk i lompe. Hahaha. Interessant. tror det var det siste jeg kjøpte. Og sports-bh'n var forresten veldig god.

Image and video hosting by TinyPic

Den er kjøpt på Lindex. Jeg husker ikke helt hvor mye den kosta, men tror det var 199kr.

Hva var det siste du kjøpte deg?

- M a r t h e

Day 6 - Antrekket ditt i dag

Hei, jeg beklager for at dette innlegget ikke kom i går, men jeg er så flink til å glemme det! så da legger jeg bare ut noen bilder av antrekket i går. Jeg hadde ingen bilder hvor buksa syntes. Men det var en ganske mørk blå/grå utebukse, som var så stor så jeg mista den hele tia.. Haha. Resten av dagen var antrekket superundertøy og blå kosedress. Innlegget om dag 7 kommer også i dag.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes du om antrekket?

- M a r t h e

Tørud med 9 klasse

Da kommer det bare et raskt innlegg, fordi jeg har så sykt mye jeg må gjøre i dag. Så i dag var jeg i tørudbakken sammen med hele 9 klasse, jeg kjørte twintip. Det var egentlig ganske morsomt. Etter det så dro jeg til frisøren og bleka håret. Det kommer sikkert bilder av det senere. Men nå må jeg øve til naturfagsprøve til i mårra, matte prøve til i mårra, engelsk framlegg til i mårra og lage en reklamefilm + framlegg om den. + at jeg MÅÅ rydde resten av leiligheta mi og vaske klær. Fordi vi drar jo til Thailand på søndag.. Så da kommer det bare noen bilder fra dagen. Ilu jintn mine

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nuh, mammanmin!<3

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes du om bildene?

Noe du vil jeg skal blogge om?

- M a r t h e

Day 5 - Noe du savner.

Jeg savner virkelig å ha en kjæreste! En som er det for meg hele tiden og som støtter meg uansett hva det er. En jeg kan snakke med om absolutt alt, og stole på. En som fyller opp dagen min med glede og finner på masse ting med meg. En jeg kan kose meg kjempe masse sammen med. En som elsker meg for den jeg er, og kun vil ha meg. En som ikke er interesert i å være utro. En å gå hånd i hånd med og snakke. En å sove i armkroken til. Det er så sykt koselig å bare kunne ligge der å sove i armkroken/på brystet til guttensin. En som bare står der og holder rundt deg. En som finner ting, maserer deg og fikser når du er sykt. En som trøster meg når jeg er lei meg. En som kan bli med på alle ting som en del av familien. En som virkelig lyser opp dagene mine og gjør alt bra!!! ++++++++++++++++ En jeg virkelig blir forelsket i. Og elsker av hele mitt hjerte. og masse mer +++ Det er vel det jeg savner aller mest nå..

Noen som kan ta plassen til dette treet eller? hehe

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

gaamle bilder..

Hva savner du?

- M a r t h e

I wish I could be a boy

Åh, kunne virkelig ønske jeg var en gutt. Alt virker så mye letter da. Om man blir uvenner med noen så er det bare noen slag (en slosskamp) så er det meste over. Mens hos jenter så er det de lange bitchie diskusjonene, som varer i evigheter. Og gutter slipper å bruke sminke, eller jenter må jo ikke det de eller men ja.. liksom.. Og når gutter skal fikse seg til noe spesielt så tar dem bare på seg dress, mens vi jenter må prøve tusen kjoler før vi bestemmer oss. Og når det gjelder fotball så er gutter mye flinkere, og får mye mer oppmerksomhet enn jentene, mye bedre betalt osv..  Og hvis gutter må på do i skauen eller andre steder hvor det ikke er do, så er det bare å slenge den frem å pisse, haha, mens det er ikke akkurat like lett for oss jenter. Og gutter slipper mensen, og å være gravide, gå med ungen i magan i 9 mnd, og å føde. De slipper å bruke penger på bh, bind, ob, kjoler, sminke, gravidtester, p-piller og masse andre jenteting. Og de fleste har kort hår som det er mye lettere å ordne enn våres. Og håret er som regel ikke i veien når dem skal ha på seg hjelm, løpe, når det blåser eller andre ting. Dem slipper å barbere legga og under arma. Jenter er kjempe flinke til å sende stygge blikk til hverandre, å lage drama ut av det. Mens det slipper de fleste gutter. Jenter ser mye på kroppen sin å er opptatt av å være tynn i fohold til gutter. Og jenter får fortere spiseforstyrrelser. Og ligger gutter med mange er dem den kongen liksom, mens hvis jenter ligger med noen så er de horer. Og jenter baksnakker heeele tiden, noe jeg hater!! Derfor er det så sykt godt å være med guttene noen ganger. Dem er liksom gjengen, å er dem uvenner så sloss dem å ferdig med det, det er sååå mye lettere. Og dem slipper å ha pupper som er i veien noen ganger. Og den første gangen jenter har sex så er det som regel utrolig vondt osv... osv... og det skal en del mer til for at det er godt for jenta, mens gutten kan ligge med så si hvem som helst og det er alikevel godt. Mens gutter er som regel flinkere til å kjøre bil, kanskje fordi dem er litt mer interessert i bil. Men dem låner sjeldent bort bilen sin til ei jente, fordi dem sier jenter ikke kan å kjøre bil. Å det er sååå masse meerr...!!! Men nå orker jeg ikke å skrive mer:) hihi.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes du om innlegget og bildene?

- M a r t h e

Dagen i går

Ja, da kommer innlegget fra dagen i går. I går var Julie og Stine med meg hjem etter skola, vi spiste litt. Så stakk jeg i butikken noobs som mora til Herman jobber i, for å hjelpe til litt. Der har det kømmo utrolig mye nytt og fint nå, så det er bare å løpe å kjøpe. Etter det dro jeg hjem til meg, der Stine og Julie fortsatt var. Så øvde vi på framlegget. Etter det dro jeg til Herman for å låne gutteklær til en sånn reklamefilm vi lager på skola. Så var det bare nattinatt. Hihi.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hva gjorde du i går da?

- M a r t h e

Day 4 - Noe du gruer deg til.

Noe jeg gruer meg til er vel engelskframlegget som vi har i mårra.. Jeg er ikke ferdig med selve framlegget, og jeg er drit trøtt!!! Jeg har kunn hatt et Engelsk framlegg i hele mitt liv, og jeg suuger i Engelsk! huff.. Menmen, en gang må være den andre.. Åsså gruer jeg meg til å være 2 uker uten venna mine, fordi jeg skal til Thailand.. :(  åsså har jeg sykt vondt i halsen, hodet og magen. Så jeg er ikke helt sikker på om jeg orker skola i mårra eller. Men vi får no se.  Innlegg om dagen i dag kommer i mårra, fordi nå er jeg så trøtt så jeg må sovee... Natta alle sammen!

Image and video hosting by TinyPic

Hva gruer du deg til?

- M a r t h e

Day 3 - Et magasin du leser

Beklager at jeg ikke blogga om day 3 i går. Men jeg glemte det helt. Sorry. Men både day 3 og 4 kommer i dag. Så ja, over til innlegget. Day 3. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal si om Day 3, fordi jeg leser ingen magasin. Før leste jeg topp, og det er vel det eneste jeg har lest. Om jeg ikke husker helt feil. Men ja, jeg leser ingen magasiner nå. Så da lurer jeg på om det er noen som har noen forslag til bra magasiner som jeg kan begynne å lese? Så kommer det bare et helt random bilde av meg...

Image and video hosting by TinyPic

Vil du anbefale none magasin til meg?

Leser du noen magasin?

- M a r t h e

Jeg har fått en fanvideo

For en goood stund siden (ca en måned siden) så fikk jeg en fan video på bloggen min av ei som heter Susanne. Det er så syykt koselig å få fanvideo, eller andre ting, og å få høre at folk liker bloggen din osv..  Først så må jeg bare si takk til alle dere som leser bloggen min, og som kommenterer. Jeg er kjempe glad i å få koselige kommentarer, det er så syykt koslig, og det er bare og fortsette, jeg prøver å kommentere tilbake så mye som mulig. Prøver også å blogge så mye som mulig. Å det er kjempe koselig om dere sender bloggadressen min videre til venner osv.. Det er sykt koselig. Men de som skriver stygge kommentarer synes jeg rett og slett bare kan slutte å kommentere, for jeg bryr meg virkelig ikkenoe om dem uansett. Og hvis dere skal være så utrolig kule å skrive dem, så kan dere være kule nok til å bruke navnet deres også. Men så over til fanvideoen jeg fikk. Jeg må bare si tusen takk Susanne, det var kjempe koselig av deg, å sykt koselig å høre at du liker bloggen min. Blir så ubeskrivelig glad når jeg får sånne ting som viser at folk faktisk bryr seg, og viser at dem liker ting. Tusen tusen takk Susanne. Og ja, jeg likte videoen. Dette innlegget ble ikke postet før nå, fordi jeg ikke har fått lastet opp videoer... Hvis det er noen andre som har lyst til å lage video, skrive noe å hva som helst så setter jeg stoor pris på det! bare å sende det til meg på msn, facebook eller e-post. Og om dere har blogg så kan dere skrive på den om dere vil. Så kanskje jeg skriver litt om den:)

Hva syntes du om videoen?

- M a r t h e

Besøk av Frida og Emil !

Hei, i går så fikk jeg og Frida først besøk av Torstein, Bendik, Aleksander ++. Åsså stakk vi på kiwi og møtte Emil. Wii. Emil og Frida overnattet hos meg, vi sov vel ikke så mye. Men vi spilte buzz, lekte leker, satt ved datan å så på Frida, haha! Det var egentlig en sykt koselig kveld/natt. Bortsett i fra at Frida tegna på meg mens jeg sov daah, haha... (bare vent, du får igjen) Frida måtte hjem ganske tidlig. Mens jeg og Emil satt ved datan, spilte buzz, skravla, spiste, også ordna oss, så stakk vi på bowling. Det var en sykt koselig dag sammen med Emil!! Jeg eide han både i buzz og bowlig, hihi. Jeg sov bare to timer i dag tidlig, så nå kommer det nok til å bli godt å legge seg. Oi, se hva jeg nettopp fant på kameraet mitt, hahahaha. Frida daaaa..... smart å filme med mitt kamera daa ;-)

Tror ratt jeg og Emil sovna jeg.. Hehe

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Så da vet dere at om dere er med Frida, så burde dere ikke sovne før hu... hehe

Hva gjorde du i går, i natt, og i dag da?

- M a r t h e

MÅ GJØRE VIDEO

Hei, da skal jeg og Frida ha en må gjøre video. Det vil si at dere sier noe vi skal gjøre så gjør vi det på film å legger det ut på bloggen;-) Bare å komme med masse kule forslag!!?? Men vi gjør ikke alt for grove/dumme ting. Håper dere kommer med masse kule forslag, sånn at vi har noe å gjøre i kveld/natt.

Image and video hosting by TinyPic

Hva skal vi gjøre?

- M a r t h e

INNKJØP

Hei, da kommer innlegget med hva jeg har kjøpt meg! orker ikke å skrive hvor alt er i fra osv... Så derfor legger jeg bare ut et bilde med alt på. Bare å spørre om dere lurer på hvor noe er i fra.

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes du?

- M a r t h e

HVA SKAL VI GJØRE?

Hei, i dag var jeg å Frida i dala så jeg fikk kjøpt meg pudder, rød neilelakk og vaselin. Det kommer bilder av det og det jeg kjøpte på maxi her om dagen senere i dag. Og Frida fikk kjøpt morsdagsgave. Hehe. Nå sitter vi bare her å chiller å prøver å finne ut hva vi skal gjøre. Noen forslag kanskjee? vi har ikke en anelsee. Nå fant vi nettopp ut at Emil skal komme til oss! Han kommer litt over 10 ellernoe, så da er det bare å sette i gang å rydde. Men dere kan fortsatt gi forslag til hva vi kan gjøre?

Image and video hosting by TinyPic

Sånn ser det ut her nå...

Image and video hosting by TinyPic

Mens jeg sitter bare her å chiller....

Noen forslag til hva vi kan gjøre?

Hva har du gjort i dag da?

- M a r t h e

Dagen i går ++

I går stakk jeg og Frida på åpen hall en tur. Etter åpen hall dro vi hjem til meg igjen en liten tur. Så stakk jeg til Herman på lan. Men jeg sovna jo kl 1 ellernoe daså. Haha. Men det gjorde egentlig ikke at jeg sov en del så lenge jeg ksal ha lan selv i natt. Jeg tror nok jeg snart skal hjem fra Herman. Fordi jeg og Frida skal i dala en tur så vi får kjøpt morsdagsgave og jeg får kjøpt meg pudder, åsså må jeg rydde litt i leiligheta mi å vaske klær til i kveld. Åsså mår vi finne ut hvem som skal komme å sånn. Så blir det laaan, eller hva jeg skal kalle det, hihi.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nå sitter jeg her nokså trøtt, mens Herman og Knut sitt og spiller. Hehe.   Dette innlegget ble skrevet i dagtidlig.

Hva gjorde du i går?

- M a r t h e

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Da er det dag 2 på utfordringen. Men jeg må nok si at jeg desverre ikke har 3 yndlingssanger. Jeg hører på absolutt all slags musikk, men er ikke spesielt glad i "dunkdunk" musikk, haha. Partymusikk og rolig sanger går det vel mest i. Mest partymusikk. Så har jeg egentlig ikke stort mer å si om det, annet enn at jeg ikke har noen spesiell musikksmak, og hører på det meste. I fjord og alle årene før det så hørte jeg ikke på musikk i det hele tatt omtrent. Det var vel i slutten på 8 jeg begynte å høre litt på musikk. Å nå hører jeg en god del på det, da går det for det meste i partymusik på spotify.

 

Image and video hosting by TinyPic

Hva er dine 3 yndlingssanger?

- M a r t h e

NY LESERREKORD

Da har jeg ny leserrekord igjen! Wii!! Tusen takk til alle som leser bloggen min, det er syykt koselig. Og betyr utrolig mye! Det er fortsatt kjempe snillt av dere om dere sender bloggdressa mi videre. Leserrekorden er på lesere er 481. Og 944 på sidevisninger. Også er jeg nr 22 på topplista for mest aktive. Å på 3 plass for bloggere i Ringsaker.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 

Hva er leserrekorden din?

Er du på noen plasser på toppliste eller andre ting?

- M a r t h e

Day 1 - et bilde fra i dag

Så lenge det gikk litt dårlig med den utfordringen så begynner jeg på nytt nå ;-) Så da velger jeg å legge ut et veldig fint bilde av Frida! ILU FRIDA <3 hehem Frida kledde seg som horee...


Hva synes du?;-)

- M a r t h e

KVELDENS OUTFIT

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes du om outfiten?

- M a r t h e

Dagens outfit

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes du om outfiten?

- M a r t h e


Her kan du skrive kva du heiter, kor du bur, interesser osv..


Legg meg til som venn

arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


Bilder
Blogg
Innkjøp
Outfit
Salgsblogg
Ukens spørsmål
Videoer

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
www.superkul.no

design av:


dwer.blogg.no
hits