Dagen i går + Lillehammer

Sorry igjen, for at jeg ikke fikk blogget noe særlig i går. Men jeg var ganske opptatt i hele går også. Jeg skulle egentlig blogge mens jeg var hos Håkon, men jeg synes det er så kjedelig uten bilder. Og jeg hadde glemt igjen minnebrikka til kamera hjemme, så fikk ikke tatt noen bilder. Men i går så stakk vi til Håkon kl 3, der var jeg, Stine, Frida, Håkon, Gard og Andreas. Vi så på film, hadde leker og kooste oss! Jeg dro hjem ved 2 tiden om kvelden/nattan, så derfor ble det ikkenoe blogging når jeg kom hjem. Men i dag var jeg i Lillehammer for å se på noen kamper på den inne cup'n. Koste meg masse. Etter cup'n så ble jeg med Lena rett til sveum for å se på kamp. Mens nå sitter jeg bare her å kjeder meg!

Hva har du gjort i dag?

Hva gjorde du i går?

Noe du vil jeg skal blogge om?

- M a r t h e

Sorry for lite blogging, men her kommer dagen i går

Sorry for at jeg ikke fikk blogget i går, men var opptatt hele dagen. Rett etter skola ble jeg med Frida hjem og ryddet rommet hennes, så stakk vi rett til meg og ryddet leiligheta mi og jeg pakket med meg ting. Fordi jeg skulle ligge over hos Frida  sammen med Stine. Vi ordnet oss, så stakk vi på åpen hall. Etter det ble vi med hjem til Håkon sammen med Gard. Der koste vi oss masse med film ++++++, og der ble vi helt til kl 11 i dag tidlig. Vi har akkurat kommet oss hjem og skal ordne oss for å stikke tilbake i dag en gang. Men nå kommer det noen bilder av meg, Frida og Stine her.


Hva gjorde du i går da?

Besøk denne bloggen ---> liseby.blogg.no

- M a r t h e

Dagen i dag + tørudbakken

Yeyy, i dag rakk jeg skola! første gang på leenge, ikke bra. Etter skola i dag ble Stine med meg hjem så dro vi rett til dyrlegen med rottene mine, det var heldigvis ikkenoe galt med dem. Så stakk vi på maxi sammen med mamma og pappa. Fordi jeg trengte superundertøy og sko. Etter dette så stakk jeg og Stine i tørudbakken, hvor vi møtte Thea, Malin, Sina, Nina ++. Sykt koselig dag egentlig, sammen med Stine snuppa mi ++

Skoa.


Og her ser du litt av superundertøyet.


Mens nå sitter jeg bare her å chiller i superundertøy!

Hva har du gjort i dag da?

Besøk denne bloggen ---> liseby.blogg.no

- M a r t h e

Yessdaa - krøller..

Jaah, for de som ikke visste det så har jeg krøller. Så det vil da si at jeg retter håret nesten hver dag. Det er syykt slitsom. Jeg liker ikke å ha krøller, å jeg synes det er helt utrolig stygt på meg! Det er mange som kler krøller, og som er fine med det. Men det er ikke jeg. Det er så irriterende for nesten hver gang jeg dusjer så må jeg jo bruke nesten en time på å føne og rette håret. Derfor gidder jeg aldri å dusje håret på skola. Men når jeg er på ankern/badeland, Stranda, Syden, Basseng og andre steder hvor jeg bader, så er det så sykt stress fordi jeg får krøller, og jeg hater at folk ser meg med krøller. Så derfor liker jeg egentlig ikke å være med på ankern å sånn hvis det ikke er noen andre der med krøller som må rette håret sitt etterpå. Det er også utrolig irriterende at hver gang det reiner eller snør, eller blåser mye så må jeg ha på hette for å ikke få krøller, sykt kjipt å ikke ha hette da. Hvis det er vannkrig og snøbasing så må jeg/man alltid tenke ånei, nå får jeg krøller, det er sykt plagsomt. Hvertfall når man egentlig har kjempe lyst til å være med på vannkrig og snøbasing osv... Jeg hater at folk ser meg med krøller, så derfor er det syykt slitsom å ha det, for da er det så mye man må tenke på hele tiden. Det er litt av min mening om mine krøller. Så da kommer den noen få bilder.


I hate my hair.

Hva synes du om krøller?

Besøk denne bloggen ---> liseby.blogg.no

- M a r t h e

Ankerskogen med tøffe folk

Nå er jeg akkurat hjemme igjen fra ankerskogen. Det var sykt koselig der. Men jeg var jo så dum så jeg ikke gadd å fjerne sminke først, å da måtte jo selvfølgelig gutta dynke meg så jeg vart svart i hele trynet, haha! Men gikk å fjerna sminka da da. Det var jeg, Lina, Frida, Julie, Andreas, Gard og Håkon som var der. Har ikke gjort stort mer i dag. Så nå sitter jeg her med krøller!! Det er det som er det verste med å bade på ankern, jeg får krøller, åsså rekker jeg ikke å rette det:( Så dere som virkelig vil se noe fælt noe (meg uten krøller) kan sjekke neste innlegg som kommer i kveld... Men nå skal jeg gå og RETTE håret!!! Hihi.

Et random bilde av meg og rotta mi.

Hva har du gjort i dag?

Vil du se meg med krøller?

Besøk denne bloggen ---> liseby.blogg.no

- M a r t h e

Dagen i dag

I dag kom jeg litt for sent på skolen, som vanlig. Typisk meg. Nå er jeg akkurat hjemme igjen på skola, og har egentlig ikkenoe jeg skal gjøre. Disse sjeldne dagene er sykt kjedelige!! Tenkte jeg skulle være flink å gjøre litt lekser, så skal jeg se om jeg får med meg noen å finne på noe. Vil hvertfall finne på noe artig en gang i dag. Fikk ikke noen bra bilder av outfiten, så derfor gadd jeg ikke å lage noe bilder om det i dag. Kommer heller bare noen bilder her. Oi, så lang tid tok det før noen spørte om jeg ble med på ankern. Da ble de leksene lagt til side, hehe. Hadebraa, snakkes!


Hva skal du i dag da?

Besøk denne bloggen ---> liseby.blogg.no

- M a r t h e

Tørudbakken med Stine

Heii, i dag stakk jeg og Stine i tørurbakken. Jeg grua meg skikkelig, og trodde det skulle bli kjempe flaut, skummelt og kjedelig. Men Stine klarte å overtale meg til å bli med vettu. Jeg har ikke brukt twintippa mine siden da jeg fikk dem, for 2 år siden. Så de var litt forsmå, å jeg hadde egentlig ikke utstyr, osv.. Men fant da litt av hvert og ble med til slutt. På førsten var det jævlig skummelt og flaut. Men etter en liten stund ble det kjempe artiig!! Nå har jeg lyst til å dra i bakken igjen en dag snart. Haha. Litt rart egentlig, for jeg hater egentlig å stå på ski osv.. Men nå har jeg akkurat tatt en lang, god og varm dusj, så da skal jeg ned og spise, så starte på norsk innleveringa. Blogges;)

Hva har du gjort i dag da?

synes du det er artig å stå på slalom/twintip?

besøk denne bloggen ---> liseby.blogg.no

- M a r t h e

Noen som vil kjøpe tannbørster?

Hei, på skolen i dag så fikk vi tannbørster som vi skal selge, for å få penger til klassetur. Det koster 200kr for 5 tannbørster, jeg vet det er utrolig dyrt. Men tannbørstene er kjempe gode, det er testet ut! Så jeg håper virkerlig at noen vil kjøpe tannbørster av meg, enten fordi de trenger det, eller for å støtte oss så vi får en klassetur i 10 klasse. Håper virkelig noen kjøper så det blir klassetur på oss/klasse 9e i 10 klasse. de er kule, fargerike og gode;) Snakkes!


Noen som vil kjøpe tannbørster av meg? vær så snill

- M a r t h e

Dagens outfit

Vet det ble utrolig dårlige og stygge bilder av meg, men jaja.

Lue - London

Hettegenser - Bikbok

T-skjorte - H&M

Bukse - Bikbok

Hva synes du om outfiten?

Besøk denne bloggen ---> liseby.blogg.no

- M a r t h e

Språklabben

Heii!!! Nå sitter jeg bare å chiller på språklabben med facebook, tetris og blogg sammen med Stine. Stine skal være med meg hjem etter skolen i dag, så vet jeg ikke helt hva vi skal. Men hvis jeg får med meg noen til Oslo i mårra, så skal jeg prøve å rydde å vaske så mye som mulig hjemme for å tjene penger! Snakkes.

Flere som sitter på blogg eller facebook i timen eller?

- M a r t h e

Nattaa

Da kommer det et nytt innlegg, hvor jeg sier natta igjen, heha. Nå har jeg akkurat skrevi ferdig den vurderinga, å kost litt med rottene å snakket med mamma å pappa. Så nå har jeg akkurat lagt meg, å synes det er sykt lite fristende å begynne å lese til en samfunnsfagprøve nå. Men jeg skal prøve å få lest litt i hvertfall. Huff, jeg hater skolen. Den er så stygg å gir oss prøver å lekser hele tiden,  ci har alt for mange prøver på skola, og det ødelegger hele fritiden vår. Men jeg vil få brae karakterer det halve året som kommer. Så da får jeg vel bare lese.. Hvis det blir som planlagt i mårra, så skal jeg rett hjem og rydde å vaske hele dagen for å tjene penger. I need money. Så natta til dere som fortsatt er oppe:) Sov godt!


Har dere mange prøver?

- M a r t h e

Maxii med Stine

I stad hadde jeg besøk av hu dama som fikk den forrige rotta mi (hu er flink med rotter) så jeg fikk vite en god del nyttig fakta. Så da dro jeg på maxi for å kjøpe inn noen ting til rottene mine. Jeg var på maxi sammen med Stine, hu kjøpte seg en foundation og en sånn øynbrynsting. Mens jeg kjøpte matskål, drikkeflaske, hus, godbiter, å sånn stang ting med mat ellno, vitamin ting å ha i vannet å en slags hengekøye ting til rottene mine. Og en ring til meg selv. Nå skal jeg bare skrive egenvurdering av maten jeg lagde å sånn i dag, og rydde litt i leiligheten min, så går resten av tiden til å kose med rottene mine før jeg stikker å legger meg og øver til samfunnsfagprøva som vi har i mårra. Så da kan jeg vel like så godt si natta nå. Natta alle sammen, sov godt:)

hva gjorde du i kveld?

- M a r t h e

Fotball begynner å bli sykt kjedelig

Jeg har gått på fotball siden jeg var 7 år ca, altså ca 8 år. Å det var en sport jeg syntes var kjempe morsom! Fotball var utrolig artig før, da jeg alltid scorte, da jeg løpte forbi forsvaret å la innlegg, da jeg fikk masse positive tilbakemeldinger, da jeg var på første laget og var med på sone og krets lag, da jeg alltid fikk begynne utpå, å da jeg i det hele tatt løpte på banen uten å få vondt i knea. Alle turneringene/cupene vi har vunnet og vært med på, alt det sosiale med fotballen. Men så ble jeg skadet, så jeg fikk aldri gjort helt mitt beste lenger, følte jeg aldri fikk til noe. Åsså måtte jeg holde meg unna fotball og all annen aktivitet, unnatat litt forskjellig styrke i 2 måneder, åsså var jeg med igjen såvidt, da måtte jeg holde meg unna i 6 måneder, å nå har jeg vært med i noen måneder, hvis jeg ikke husker feil. Men nå begynner jeg å få vondt i knea IGJEN. Det er så syykt kjett å aldri få vært med å få gjort mitt beste, fordi jeg ikke blir helt bra i knea at. Da må jeg sikkert stå over noen år. Det med knea gjør at fotball har blitt sykt kjedekig nå, når det gjelder alt utpå banen, å treninger å sånn. Jeg er på sånn hospiterings gruppe nå, å det hjelper jo mye når jeg aldri får gjort mitt beste. Da kommer jeg aldri meg på første laget, for jeg må jo håppe over masse treninger pga knea + at jeg ikke får gjort mitt beste hele tiden. Jeg er rett og slett drit lei fotball nå, synes det er sykt kjedelig. Så jeg har kjempe lyst til å slutte, men skal vel prøve å være med ut denne sesongen også.... Kanskje. Å når det gjelder det sosiale på fotballen så er det egentlig ganske kjedelg det åsså. Fordi ingen av mine beste venner går på fotball. Ingen av de jeg er med i fritiden går på fotball, så jeg står jo hele tiden viggo på fotballen. Alle står i gjenger å to og to å sånn. Mens jeg står hele tiden viggo. Å det gjør det sykt kjedelig når jeg skal dra på treninger å andre ting med fotballen. + at jeg får mye mindre tid med venna mine. Jeg vil jo mye heller være med venna mine i fritiden enn å stå viggo på fotballen. Jeg har nesten aldri noe lyst til å dra på treninger lenger, fordi jeg vet jeg bare står viggo. Da vil jeg heller finne på ting med mine beste venner. Før var jeg jo med i gjengene på fotball også, å var kjempe god venn med alle. Men etter at jeg var skada lenge, så har det liksom blitt nye gjenger, å da er jeg ikke med i noen av dem. Her om dagen hadde jeg egentlig tenkt til å sende melding til treneren å si at jeg skulle slutte. Men så kom jeg på at jeg vet ikke om jeg har meldt meg på noen fotball cuper eller ikke. Men jeg skal hvertfall prøve å være med litt til, å satse på at knea ikke blir alt for vonde. Men hadde det ikke vært for at vi har den beste treneren, så hadde jeg sluttet for flere år siden! åsså kommer det noen få bilder av alle jeg har, fra fotballen.
Hva synes du om fotball?

besøk denne bloggen --> liseby.blogg.no

- M a r t h e

UTFORDRING

Jeg ble utfordret av Stine, Thea og Ine og utfordringen er egentlig:

1. Skriv 15 ting folk kanskje ikke vet om deg.

2. Legg ut ett bilde som er ett av dine beste minner, og fortell om det.

3. Legg også ut et bilde du liker, og fortell hvorfor.

4. Også er bilde du IKKE liker, og fortell hvorfor du ikke liker det.

5. Så utfordrer du 5 til.

Men så lenge jeg ble utfordret av 3 stykker, så tenkte jeg at jeg kunne gange tallene med 3.

 


 

45 ting folk kanskje ikke vet om meg:

1. Jeg trenger svært lite søvn.

2. Jeg vil bli lege.

3. Jeg er syyykt kresen på gutter.

4. Jeg digger rotter, slanger, og andre tøffe dyr.

5. Jeg vasker alle klærne mine selv, har egen vaskemaskin.

6. Jeg er redd katter. de er skumle.

7. Jeg har gått på fotball, håndball, turn, sang, ballett, riding, innebandy, karate, klatring, piano, gitar, drill, slalom, ++

8. Mine beste venner er Herman og Anja.

9. Jeg må begynne med briller.

10. Jeg er singel.

11. Jeg har 2 søstre.

12. Jeg elsker å ha noe å gjøre hele tiden, vil at det skal skje noe absolutt hele tiden.

13. Jeg digger å være med venner.

14. Jeg vil møte en "ny" gutt.

15. Jeg har hatt kaniner, dvergamstre, marsvin, cinchilla, pinnedyr, tarantella, frosker, rotter ++

16. Jeg kommer ofte forsent på skolen, selv om jeg bor 2 min unna skola.

17. Nå har jeg 2 rotter.

18. Jeg blir kanskje litt fort missunnelig.

19. Jeg har med meg mobilen nesten uansett hvor jeg er, og sender meldinger hele tiden.

20. Jeg er altfor flink til å ødelegge mobilen min, har hatt ca 5 i år.

21. Jeg er kjempe glad i venna mine.

22. Jeg digger party, diskotek, bursdager, filmkvelder, jentekvelder osv.. synes det er sykt koselig

23. Jeg vil begynne å feste.

24. Jeg har bursdgag den 18 mars.

25. Jeg dømmer ikke folk etter rykter og det jeg får høre, jeg gir alle en sjansje til å vise hvem de er.

26. Jeg vil ha firfisle.

27. Jeg kunne ønske jeg hadde mye mer tid til alle vennamine.

28. Jeg er ikke så veldig flink til å gjøre lekser, men skal bli bedre.

29. Jeg er kanskje litt bortskjemt.

30. Jeg har altfor mye klær, men vil alltid ha mer forde.

31. Jeg har egen leilighet.

32. Jeg vil begynne å jobbe og tjene penger.

33. Jeg har hatt alt for mange "nedturer" i livet mitt.

34. Kjærlighetssorg er det verste jeg vet om.

35. Jeg er CA 160 høy.

36. Jeg bruker strl 37 i sko, sånn ca.

37. Jeg digger masse smykker.

38. Jeg hater vinteren og elsker sommeren.

39. Jeg vil til Afrika.

40. Jeg skal bo hjemme leenge, til jeg er helt ferdig med utdannelse osv. Kanskje til jeg er 30. Haha. Tviler men.

41. Jeg bruker alltid opp pengene mine så fort jeg får dem.

42. Jeg har alltid vært naturlig blond, men nå begynner jeg å få mye mørkere, så må bleke det hele tiden.

43. Jeg elsker romantiske ting.

44. Drømmegutten min er kjekk, høyere enn meg, snill, romantisk, eldre, brun, bra klesstil, en som kanskje har en del tid til meg, en som elsker meg for den jeg er, gjør alt for meg, og aldri forlater meg.

45. Jeg er meg selv.

3 bilder av mine beste minner.

Sykt vanskelig å velge ut når man har over 20000 bilder, mange av minnene som ligger på samme plass, men jeg tok bare ut 3.

1.

Dette er et sykt bra minne, det var i ørebro sammen med fotballjentene, hvor vi vant hele turneringa + diskotek og masse annet. Og det var vel her jeg ble godt kjent med Karoline og Silje, som er to herlige jenter! Jeg var med dere så si hele tiden, og det var sykt koselig. Så den største grunnen til at dette er et bra minne er vel fordi det er her jeg fikk 2 nye nydelige og bra venner! Vi har vært med hverandre litt etter det også, men begynner å bli en liten stund siden nå. Jeg savner dere syykt mye, vi må snart finne på noe igjen!

2.


Dette er også et sykt bra minne. Som er fra en av de første jentekveldene jeg hadde. Hvor vi koste oss masse, med dansing, leker, godteri, ute på nattan, drikkeleker, film, ansiktmasker, overnatting og masse annet. Det var kjempe kos. Savner det. Må snart gjentas.

3.

Dette bidet er fra Thailand. Uttrolig stygt bilde av meg, men jeg orka ikke å lete igjennom hele mappa fra Thailand.. Men det er et sykt bra minne egnt. Selv om jeg egentlig ikke hadde lyst til å være med dit, så ble det da litt bra forde. Savner Thailand og varmen nåå. Vil til et varmt sted!

3 bilder jeg liker:

1.


Dette er et bilde jeg liker fordi jeg digger å finne på ting med mange folk. Å jeg digger virkelig folka her<3 ilu dere

2.

Dette bildet liker jeg fordi jeg har verdens kuleste og beste pappa!! Og fordi det alltid er like koselige kvelder på hytta sammen med familien. Jeg elsker han.

3.


Dette bildet liker jeg fordi det er et sykt kult bilde fra et sykt bra minne!! savner Brasil. Det er det beste stedet jeg har vært på, vil tilbake.

3 bilder jeg ikke liker:

1.


Dette bildet liker jeg ikke, fordi jeg ikke får spist godteri lenger:( Haha. Digger deg Anja!;* Du er best!<3

2.


Dette bildet liker jeg ikke, fordi jeg akkurat hadde fått høre noe av det siste jeg ville høre. Å visste ikke hva jeg skulle gjøre. Å noen dager etterpå ble det slutt...... Absolutt det værste jeg har opplevd!

3.


Dette bildet liker jeg ikke fordi jeg alltid er så syykt treig med å komme meg i dusjen. På skola så tar det alltid kjempe lang tid før jeg orker å kle av meg. Jeg pleier som regel å begynne når de fleste er ferdig i dusjen jeg. Å når jeg er ferdig i dusjen, så ringer det ut til friminfutt. Haha. Jeg må bli mye raskere.

så skal jeg utfordre 15 til:

Ine

Stine

Julie

Ingeborg

Kine

Marte

Madelen

Lise

Thea

Milan

Isabelle

Ingeborg

Karoline

Tina

Lisa

besøk denne bloggen --> Liseby.blogg.no

- M a r t h e

Dagen i dag

Som de skole oppgavene så har jeg valgt at jeg skal vaske og rydde kjøkkenet og doen, og til middag skal jeg lage pizza. Men er ikke helt sikker på åssn dessert jeg skal ha enda. noen forslag til en kjempe god dessert? Ellers skal jeg bare sitte å chille. Kanskje jeg stikker en tur på maxi etter maten hvis jeg får med noen. Så håper jeg vel kanskje på å finne på noe i kveld!! Hihi. Ellers skjer det vel ikke stort mer på dagen i dag.

Hva skal du i dag?

Besøk denne bloggem ---> liseby.blogg.no

- M a r t h e

Fri fra skolen !

Jippi, vi har fri fra skolen i mårra. Det skal bli syykt godt og kunne sove lenge i mårra, og slippe å stresse seg på skolen. Vi skulle lage middag og rydde hjemme ellernoe. Men det overlever jeg nok lett så lenge jeg slipper skole. Men nå skal jeg legge meg, fordi jeg er så syykt kvalm. Åsså tenkte jeg at jeg ikke skulle sove bort hele dagen i mårra. Har ikke stort mer å si annet enn: håper jeg ikke spyr nå. Er så syyykt kvalm. Menmen, det får gå! Gleder meg masse til å slippe skole i mårra hvertfall!!:D Natta, sov godt alle sammen!


Hva skal du i mårra?

- M a r t h e

Ny header

hei igjen! først må jeg bare si tuusen takk til alle som lagde header til meg, det ble kjempe mange fiine! men til slutt så fikk jeg valgt en, som jeg synes var finest. så da ble det headeren som Lise lagde! tuusen takk Lise!! den var kjempe fin! digger deg;* jeg redigerte ikkenoe særlig på designet nå, fordi jeg er ikkenoe flink med HTML koder å sånnt. men Ine fikset noen småting, takk! noen som vet åssn man lager sånn meny ting på bloggen? he he

vet du åssn man lager sånn meny ting?

besøk Lise sin blogg her ---> liseby.bloggno

- M a r t h e

rottene mine

i går kveld maserte Herman beina mine og Julie sine helt til vi sovna! i dag så vi på greys anatomy, åsså stakk mamma, pappa, Herman å resten ta folka på slalom. mens jeg og Julie var igjen på hytta og spilte tetris og så på greys anatomy. Herman ble med mora si hjem, så spiste alle vi andre pizza, så dro vi hjem igjen. på biltur'n hjem igjen så skrev jeg et langt innlegg, men så klikka blogg "igjen! så da ble alt borte -.- da bare la jeg meg til å sove. nå er jeg akkurat hjemme igjen, og har syykt lyst til å finne på noe med noen i kveld.

åsså som sagt så har jeg kjøpt meg 2 jente rotter, og jeg har fortsatt ikke bestemt meg helt for noe navn. så det er bare å komme med flere forslag. (takk til dere som allerede har kommet med noen forslag) da tenkte jeg at jeg samtidig kunne legge ut noen bilder av rottene mine.

fikk ikke lastet opp alle bildene, men her er da  noen.

noen som blir med å finne på noe i kveld?

forslag til navn?

du har gjort i dag da?

- M a r t h e

 

skiituur

da er jeg, Julie og Herman akkurat hjemme igjen fra en laang skitur. haha. tror det er den korteste skituren jeg har gått. jeg og Julie stoppet opp mens Herman gikk en runde alene, fordi han synes vi gikk så kort. men turen ble jo utrolig koselig forde da! har ikke så mye mer å si nå, så derfor kommer det noen bilder i stedet. dette innlegget skulle egentlig komme ved 4 tiden i går, men jeg har prøvd å lastet ned bilder helt siden da. det tar jo evigheter da, når blogg er helt klikk + at nettet på hytta er litt tregt noen ganger -.- det er ikke lett å være en aktiv blogger, når man skriver masse innlegg som aldri blir publisert fordi blogg er så klikk når det gjelder å laste opp bilder! men innlegget kom da til slutt.

hva gjorde du i går?

- M a r t h e

ny dag, nye muligheter

yeey, nå er det ny dag!! i dag skal jeg, Julie og Herman prøve å få sett på litt greys anatomy, så skal vi ut på skiituur! ut på tur aldri sur. hihi. vi skal ha med oss pølser og kakao, det blir koos. selv om jeg egentlig hater å gå på ski, det er noe av det verste jeg vet om. det er så syykt kaldt og kjedelig, og jeg har ikke gått på ski i år enda. men gleder meg forde, er i hvertfall syykt ladd for å stoppe opp å spise pølser å drikke kakao, hihi. ellers vet jeg ikke helt hva jeg skal i dag, men blir sikkert litt mere greys anatomy og tetris spilling ++ nåå sitter vi ved datan i kosedress. dette innlegget skulle egentlig komme litt over 12 i natt, men blogg er så klikk, så det går ikke ann å få lagt ut bilder. har prøvd i flere timer nå. nå skal jeg og julie hoppe i dusjen, så blir det skitur! snakkes
hva skal du i dag?

- M a r t h e

på tur til hytta med mine 2 nye rotter

hei igjen! da sitter jeg i bilen sammen med Julie, Herman og mine to nye rotter + resten ta folka. i stad var jeg på maxi å kjøpte meg to søte jente rotter. så derfor lurte jeg på om dere kanskje har noen forslag til to søte jentenavn til rotter? bare å kommentere masse søte navn! nå sitter vi i bilen på tur til hytta. vi skulle egentlig dra kl 6, men det tok sin tid... i kveld skal vi vel bare, komme frem og pakke ut, og kose oss. så får vi se hva vi finner på.

du har gjort i dag da?

forslag til navn?

- M a r t h e

dagen i dag

i dag hadde jeg så sykt vondt i hodet at jeg orket ikke å dra på skolen. så da sov jeg til kl 11.30, ca. digg egntlig! ellers har jeg bare søtti ved datan å kjedet meg helt til kl 2, da ble jeg med Julie ned i dala en tur. så nå skal jeg bare pakke litt, så skal jeg på maxi og levere tilbake brillene jeg har lånt. så går turen til hytta sammen med Julie og Herman! det blir koos. men da må jeg pakke litt, så kommer det sikkert et nytt innlegg i løpet av bilturen. snakkes:)


sånn går det når man kjeder seg!

hva har du gjort i dag?

hva skal du i dag?

- M a r t h e

briller

for de som ikke viste det, så har jeg vært på synstest og fått vite at jeg må begynne med briller. jeg er litt langsynt tror jeg, om jeg fikk med meg riktig. jeg har lånt med meg 4 briller hjem (derfor det er lapper på de) de skal jeg levere igjen i morgen, men jeg har ikke en anelse om hvilke briller jeg vil ha. så håper dere kan hjelpe meg litt, ved å si hvilke briller dere synes er finest på meg!? selv om jeg ikke kler noen briller. dette blir sykt dårlig/stygge bilder av meg som er tatt rett etter trening/Aerobic. vær så snill å hjelp meg med å velge! dere kan godt velge ut 2.

1.

2.

3.

4.

bruker du briller?

- M a r t h e

brunkrem/foundation kost

anbefaler å bruke, er sykt god egentlig. til de som har det: hvis dere ikke visste det, så skal den vaskes ganske ofte, så fort den begynner å bli litt stiv. når du vasker den, så tar du bare først litt shampo, å vasker ut. så balsam. så skyller du det ut og lar den tørke helt vanelig. bare legg den rolig et sted, den skal tørkes "naturlig". det vil si at du ikke skal bruke hårføner eller noe sånnt.hva synes du om innlegget?

- M a r t h e

nattaa

på skola i dag spilte vi basketball (turnering) mot en annen klasse (9a) og vant!! så vi er videre. åsså kjenner jeg at jeg begynner å få sykt vondt i knea igjen, så er litt usikker på om det blir noe mer fotball på meg gitt. ellers har jeg bare søtti ved datan, vært på hamar sammen med mamma og pappa, og vært hos Herman. har egnt gjort sykt lite i dag. men var koselig hos Herman da, vi så på film sammen med mora og broren hans. åsså skulle vi egnt øve til et rle framlegg til i mårra, men Herman klarte jo ikke å være seriøs å konsentrere seg da så, som vanlig. jeg hadde egentlig tenkt til å lage et litt mer "interesant" blogginnlegg i dag, men nå har jeg så syykt vondt i hodet og er kvalm + at jeg begynner å få en stor kvise på haka, FML lizm. neida, men har sykt vondt i hodet og er kvalm, så det blir ikke noe innlegg i dag, å heller ikkenoe framlegg i morgen. nå skal legge meg, før hodet mitt sprenger! så natta alle sammen, sov godt!:)

hva har du gjort i dag da?

- M a r t h e

kos med Frida, Stine, Andreas, Håkon, Christer, Gard, Nikko og Henrik !

i dag gjorde jeg ferdig samfunnsfagleksa mi, så stakk jeg på trening. når jeg kom hjem fra treninga sto det allerede folk her å ventet på meg. så jeg hoppet i dusjen, så stakk jeg, Frida, Stine, Andreas, Håkon, Christer, Gard, Nikko og Henrik og leide film, så stakk vi hit igjen å så på film. har hatt det kjempe koselig i kveld!

hva gjorde du i går da?

lage header til meg? (se forrige innlegg)

- M a r t h e

noen som vil lage header til meg?

hei igjen! jeg har lyst på ny header nå. jeg klarer ikke å lage selv, så hjelp meg! jeg lurer på om det er noen som har lyst til å lage en til meg? det hadde vært kjempe koselig! det er bare å sende headeren til meg på msn: martheekristiansen@hotmail.com. å si hva bloggen din er, hvis du har blogg. den headeren som jeg synes er finest, kommer jeg til å bruke. og bloggnavnet til den som har lagd den kommer til å stå nederst på innleggene mine i en uke fra da jeg velger header. så da er det bare å lage headere. håper det blir mange fine:) det er forresten bare å si ifra hvis jeg skal sende dere noen bilder.

- M a r t h e

kos med Frida, Christer, Nikko, Håkon, Gard og Herman

på skolen i dag så ble mobilen min tatt inn. fikk den ikke igjen før halv 4!! rett etter skola stakk jeg, Frida, Christer og Lisa hjem til Lisa for at Frida skulle hente tingene sine. så ble Frida og Christer med meg hjem. så stakk jeg i dusjen en tur. så fikk vi besøk av Håkon, Gard, Nikko og Herman. vi gikk nedi dala og leide en film. så koste vi oss med film, brus og godterii!! unntatt jeg da, som måtte kose meg med nøtter og saft:( haha. har hatt en sykt koselig kveld sammen med dere as!

nuh

skills

pent

røvere !

Glad ti dekk da<3

hva har du gjort i kveld da?

- M a r t h e

bowling !

i går hadde jeg en sykt koselig kveld sammen med Anja, Kari, Pia, Frida, Lisa og Lina på bowling og McDonalds! åsså møtte vi Andreas og Håkon en liten tur på McDonalds. hadde det sykt koselig, men jeg orker ikke å skrive så mye mer nå, så derfor kommer det noen bilder i stedet. orker ikke å legge ut så mange, så blir mest gruppebilder ;)

god ellno?

pia er såå fotogen

jeg vant!


hva gjorde du i går?

- M a r t h e


bilder

endelig er jeg ferdig med de bilde greiene! jeg fikk slettet 1400 bilder på mobilen også. + at jeg slettet papirkuvene på mac'en, så jeg fikk slettet 30 000 bilder fra mac'en min i dag, tilsammen har jeg slettet og fjerna ca 50 000 bilder fra mac'en. nå har jeg igjen 27 bilder på mac'en. flinkell! også har jeg igjen 25 015 bilder på hardisken min (ekstern hardisk ellernoe) det dukket opp en del bilder, så derfor regner jeg med at det kommer sånn noen bilder av hva jeg gjorde hver måned i 2010 :)

savner det ! Maren<3

- M a r t h e

digger å kose meg med koselige folk

i går var jeg med Herman og faren hans en liten tur på maxi først, så dro vi på McDonalds, så dro vi på kino! hele turen var kjempe koselig!! og jeg koste meg masse. når jeg kom hjem så flyttet jeg over å slettet litt flere bilder.  i dag ble jeg vekt av mamma og fikk hjemlagd pizza på senga, digg!  i dag vet jeg ikke helt hva jeg skal, men det blir bowling med Anja jintami i kveld<3 og kanskje fleree.

hva gjorde du i går?

hva skal du i dag?

- M a r t h e

 

David

jeg ville bare lage et lite inlegg til deg, David! fordi jeg synes så sykt synd på deg, og ønsker deg alt det beste! du har fått blodkreft nå, for andre gang. jeg fikk helt sjokk når jeg hørte at du hadde fått det. jeg skal ikke legge ut så alt for mye informasjon om dette her. dette innlegget er kun fordi jeg bryr meg om deg! jeg tenker på deg absolutt hele tiden, og håper alt går bra. du er en sykt bra gutt, og fortjener virkelig ikke dette her. da jeg møtte deg i Kragerø så ble du helt klart den gutten jeg likte best, fordi du var så sykt snill! du ble også den gutten jeg følte jeg fikk best kontakt med, og ble best kjent med. ble bare mer å mer kjent med deg i kragerø, gjensynstreff og ellers. jeg føler egentlig at vi har fått snakket en god del med hverandre om masse!! og jeg fant fort ut at du er en herlig gutt! som ikke liker å gå rundt å klage på ting, men prøver å være fornøyd med livet. jeg digger måten du er på. du er virkelig en ubeskrivelig bra og positiv gutt! du er kjekk, snill, morsom, bra, herlig og omtenksom. jeg har sendt masse meldinger med deg nå i det siste, håper ikke jeg maser for mye. men det er fordi jeg er redd for deg, og virkelig bryr meg om deg! jeg skal komme å besøke deg så fort du er hjemme igjen, og du vil ha meg på besøk, hihi. men jeg ønsker deg god bedring, og håper formen blir bedre! å at alt blir bra, så du blir heelt frisk igjen!! jeg vet at du klarer dette. jeg er kjempe glad i deg!<3

God bedring! vi alle vet at du er en sterk gutt, som klarer dette.

- M a r t h e

dagen i dag

dagen i dag var egentlig sykt digg! først dala med snuppene! så fix hos Frida, etter at vi hadde ordnet oss så fikk vi pappa til å kjøre oss på åpen hall. på åpen hall var jeg med masse folk, og koste meg masse. lenge siden det har vært så koselig/morro på åpen hall egentlig. men etter åpen hall så stakk jeg på rosarin (vetke åssn det skrives) sammen med Malin, Sina ++ koseliiig. så dro jeg hjem til Frida og hentet tingene mine, og dro hjem. nå skal jeg fikse resten av bildene mine. jeg, Frida og Stine tok ikke så mange bilder, men det ble da noen. så legger ut noen av dem her. jeg klarte visst å sovne med pc'n og alt igjen, så derfor kom ikke dette innlegget i går. så da legger jeg in resten av bildene, så legger jeg ut de bildene her. så skal jeg fikse resten av bildene mine nå i stedet.

hva gjorde du i går?

- M a r t h e

 

bildeer

nå har jeg endelig fått meg minnepenn!!! så da fortsetter jeg å ta bilder over i fra mac'en og til harddisken min. har bare igjen 5000 på mac'en min nå. i dag har jeg vært med Stine og Frida i dala, og kjøpt meg 2 t-skjorter og 1 skjorte. men nå skal jeg hoppe i dusjen, så skal jeg til Frida og fikse meg sammen med hu og Stine. så stikker vi på åpen hall. ladd! ellers har det ikke skjedd stort mer i dag, jeg stine og Frida skal nok ta noen bilder, så da kommer det nok et innlegg senere i dag:-)

et random bilde av meg og Stine!

hva har du gjort i dag?

skal du på åpen hall i dag?

- M a r t h e

dagens outfit

hårbånd - Cubus

øredobber - ?

skjerf - Lindex

skjorte/overdel - Vero Moda

ring - Cubus

bukse - Bikbok

hva skal jeg blogge om?

hei igjen! jeg har sykt lite å blogge om for tiden, så derfor lurer jeg på om du har noen forslag til hva jeg kan blogge om? enten bare helt vanlig forslag/tips om ting jeg kan blogge om. eller en/flere spesielle ting du vil/ønsker at jeg skal blogge om. så hva vil DU at jeg skal blogge om? kommenter under i kommentar feltet. jeg ELSKER kommentarer!

- M a r t h e

sykt kjedelig dag egnt

hei, i dag var Julie og Nikko med meg hjem fra skolen en bitte liten tur. så har jeg egentlig kjeda meg i hele dag!! men nå har jeg akkurat dusja, å sitter å ser på rotter, fordi jeg har så syykt lyst på det!! jeg skal ha rotte. har ikke stort å blogge om nå, for har ikke gjort noe i dag. bare kjeda meg! skulle egnt på bowling, men så kunne ikke Kine alikevel, så da gadd jeg ikke. kommer kanskje noen innlegg senere i kveld

hva har du gjort i dag?

- M a r t h e

min kjære bestevenn

i dag var Julie med meg hjem etter skola, vi gjorde litt lekser, så på tv, spiste og satt ved datan! nå er jeg akkurat hjemme igjen fra trening, men nå skal jeg skrive innlegget som egentlig skulle komme i går.

vet ikke helt hvor jeg skal begynne jeg, men han er i hvertfall er sykt herlig gutt! han har vært bestevennen min siden 8 klasse, og jeg har sykt mange gode minner med han. som foreksempel da vi så på hele heia tufte seien, alle filmkveldene jeg har hatt, bursdagen din, hytteparty, alle gangene du har vært hos meg, de gangene vi har gjort lekser sammen, de gangen vi har sett på grace (mange timer, men enda ikke ferdig.), alle de gangene jeg har vært hos deg, det har vært syykt koselig. jeg digger å være på besøk hos deg, fordi det er alltid like koselig. uansett hva vi gjør. om vi bare sitter der å ser på tv, eller sitter der ved datan, så er det sykt koselig. åsså snakker jeg mye med mora di, hun er den mest koselige voknse personen jeg kjenner. du er en av de beste guttene jeg vet om! du er så utrolig snill, morsom, braa, kjekk, flink til å synge&danse (a), å jah rett og slett ubeskrivelig. men du er syykt snill, å for ikke å glemme alle de gangene du har masert meg, det er sykt mange. hjemme hos deg å hjemme hos meg har du masert meg maaange ganger, å hjemme hos deg så jeg sovna 2 ganger, å på hytta så jeg sovna, osv.... jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal si, annet enn at du er en sykt bra gutt, å at jeg digger deg! men for å ikke bare nevne det positive her, så kommer det også noe negativt.  det er for det første at vi har vært uvenner noen få ganger. å det at du er helt annerledes når du er på skola er utrolig negativt. du er liksom så "tøff" når du er på skola med gutta. ellers er vel det meste positivt. men åhh, det er så sykt plagsomt, når jeg er med deg alene i fritiden så er du en knallbra gutt!! tenk om du bare kunne vist den siden av deg når du er på skola å, da hadde du nok fått alle jentene etter deg! menmen. men du er hvertfall en super duper herlig gutt. vet ikke helt hva mer jeg skal si jeg, for du er ubeskrivelig. men gleder meg hvertfall masse hvis jeg får blitt med deg på hytta i vinterferien. til slutt vil jeg bare si at jeg er utrolig glad i deg, og at du betyr utrolig mye for meg!!!<3 hvis noen lurer på hvem denne gutten er, så kommer det noen bilder her.


hva har du gjort i dag?

og hva synes du om innlegget?

- M a r t h e

 

nattaa

hei igjen, jeg må bare si at det innlegget som egentlig skulle komme nå, det kommer ikke. fordi jeg er så sykt trøtt nå. men det kommer senere. jeg og Herman gjorde litt lekser, eller jeg gjorde en del, men han gjorde ikke så mye. haha. men etter det så gikk vi å la oss i sofaen på stua, så sovnet jeg mens Herman masserte meg. jeg sov i hele 2 timer, og når jeg våknet igjen så fikk jeg mat. jeg har jo blitt det sovemonsteret da, som sover på dagen hele tiden! så ble jeg hentet, å nå er jeg hjemme igjen, å har tenkt til å sove med en gang. fordi jeg er så syykt trøtt!! så da sier jeg bare nattaa alle sammen, og sov godt!:)

hihi, peent uten sminke!

hva har du gjort i dag da?

- M a r t h e

lekser med Herman

i dag ble jeg endelig ferdig med diktsamlinga mi, og fikk levert den. etter skola stakk jeg og Thea på ixat sammen med Nikko og Henrik. nå er jeg hos Herman, vi skal gjøre lekser!!! flinkee. har ikke stort mer å skrive nå, men det kommer et innlegg senere i dag, om min kjære bestevenn.

Her kan du skrive kva du heiter, kor du bur, interesser osv..


Legg meg til som venn

arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


Bilder
Blogg
Innkjøp
Outfit
Salgsblogg
Ukens spørsmål
Videoer

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
www.superkul.no

design av:


dwer.blogg.no
hits