Blogg

NY BLOGG - MARTHEKRISTIANSEN.BLOGG.NO

Heisann!

Nå begynner det og bli en god stund siden sist. Dette er rett og slett fordi det har vært noen perioder som har vært litt opp og ned av personlige grunner. Bloggingen min gikk også utrolig mye utover skolearbeidet mitt. Så jeg bestemte meg for og slutte med bloggingen, og konsentrer meg om skole, trening, det og holde leiligheta mi ryddig, og rett og slett bare det og få ting på plass. Men jeg har jo savnet blogginga myye. Jeg har ikke tatt et eneste bildet med kameraet mitt siden jeg bestemte meg for og slutte, og det synes jeg er utrolig kjedelig. Jeg liker og ha masse bilder og minner av alt!

Men nå føler jeg at jeg har kontroll over skolearbeidet og at ting er mye bedre, så jeg har bestemt meg for å ikke slutte, men begynne å blogge igjen, PÅ EN NY BLOGG! Så da håper jeg på og få like mange fantastiske lesere der som det jeg hadde her ♥

HER HER HER HER HER

<3 M A R T H E

Vil du se flere bilder?

Heisann! I natt kom jeg hjem til Norge igjen. Var utrolig trøtt og det har aldri har vært så godt å sove i min egen seng.

I mårra er første skoledag, og jeg skal begynne på videregående. Gruer meg veldig, men regner med at det går kjempe bra.

Jeg har også noen bilder fra den photoshoot greia i Hamar, om noen vil se? Legger ut et under her, så får dere si ifra om dere vil se mer. Dette ble mye uinteresant, men over til noe annet. Siden jeg ikke fikk blogget så veldig mye når jeg var i Tyrkia, så kommer det til å komme en del innlegg fra Tyrkia nå. Da blogger jeg rett og slett bare om den og den dagen i Tyrkia, og deler bilder. Har også noen antrekk og vise. Så snakkes vi snart :-)Vil du se flere av bildene?

<3 M A R T H E

Reiseklar

Heisann! Da begynner jeg å bli reiseklar. Skal bare pakke ferdig, så drar vi. Angående bildene jeg var med søstra mi til Hamar i går og tok, så kommer jeg til å legge ut noen av de i løpet av uka. Snakkes :-)

Flere som skal til utlandet nå?

<3 M A R T H E

Boblebad og mat med beste

Har som sagt kost meg med mat og boblebad med kjæresten. Nå sitter jeg med hårfarge i håret, og har det traavelt!! Skal skynde meg og ta sol før jeg skal være med søstra mi på noe greier i Hamar. Er ikke helt sikker på hva det er, men det er i hvertfall folk som skal sminke oss og ta bilder av oss. Så gleder meg! Hvis det blir noen bra bilder, så kanskje jeg deler dem med dere ;-)

Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

Hos den beste

Jeg har sovet hos Tony de to siste nettene. Vi har kost oss med boblebad, god mat og one tree hill. Har det virkelig herlig om dagen! 

Hva har du gjort i det siste?

<3 M A R T H E

Resturant koos med kjæresten

Var som sagt på resturant med kjæresten. Vi var på pizza ninni, koste oss med biff og kyllingfile. Etter det dro vi hjem til Tony og så på litt one tree hill før vi tok kvelden. Kommer flere blogg innlegg i dag. I mårra drar jeg til Tyrkia. Har akkurat pakket litt og fyy som jeg gleder meg!! Har også bestemt meg for at jeg skal blogge der nede hvis nettet er bra. Mye blogging blir det nok ikke. Men outfit og oppdateringer kommer ;-) Snakkes!

Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

Ut og spise med kjæresten

Heisann! I det siste har jeg ikke hatt så mye å blogge om. Noe dere vil jeg skal blogge om?

I kveld skal jeg i hvertfall ut og spise sammen med kjæresten, så da kommer det sikkert outfit bilder og kanskje noen bilder fra kvelden i løpet av mårra dagen. Innlegg om hva jeg pakker med meg til Tyrkia og bilder av mitt lille prosjekt "walk in closet" som aaaaldri ble ferdig kommer også snart. Men har enda ikke bestemt meg om jeg skal blogge eller ikke mens jeg er i Tyrkia.

Noe du vil jeg skal blogge om?

Vil du at jeg skal blogge mens jeg er i Tyrkia?

<3 M A R T H E

Tyrkia om 4 dager

De siste dagene har vært sminke løse dager med masse rydding. Siden jeg har bestemt meg for at klesrommet mitt skal være helt ferdig før jeg drar til Tyrkia, noe som er 4 dager til!!

Jeg har også shoppet litt sommerklær, åh, får såå lyst til å dra til varmen med en gang! Jeg har vært en natt på hytta og jobbet. Nå skal jeg rydde mer på klesrommet, før jeg skal på jobb. Håper på å rekke å kjøpe inn litt nye ting til skole start i dag også.

Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal blogge mens jeg er der nede eller ikke. 

Snakkes :-)

Så et veldig pent bilde.. Dette er desverre det eneste som har blitt tatt i det iste.

Vil du at jeg skal blogge mens jeg er i Tyrkia?

<3 M A R T H E

Anbefalning: Kaffemaskin

Heisann! i går var jeg på maxi sammen med mamma. Da fikk jeg en slags kaffemaskin som jeg er kjempe fornøyd med! Den er kjempe fin for de som ikke drikker kjempe masse kaffe. Å siden jeg ikke drikker kaffe, men kjæresten min gjør det, så er det veldig fint at den også kan lage iste, kakao og masse annet. Jeg tror også det går ann å bruke det til å bare koke vann, men det har jeg ikke prøvd enda. Jeg vil anbefale denne "kaffemaskinen" eller hva jeg skal kalle den til alle dere som trenger kaffe maskin men ikke drikker så mye kaffe selv. Den kostet ca 600kr.

Jeg kjøpte også litt klær, så det kommer innlegg om innkjøp og outfit. Forhåpentligvis i løpet av dagen.

Har du noen gang prøvd denne "kaffemaskinen" ? 

<3 M A R T H E

Ny kosedress

Åh, jeg bare elsker kosedresser!! Det er så sykt godt å gå i. Jeg hadde en rosa, en blå, en gul, en grå og tre onepiec'er fra før av, men bare måtte kjøpe en lyse grønn en forde. Den var utrolig deilig, å jeg er superfornøyd med den. Har allerede brukt den masse.
Hahah, veldig fine bilder..

Hva synes du?

Elsker du også og gå i kosedress?

<3 M A R T H E

Ting du kanskje ikke visste om meg?

Heisann! Jeg tenkte jeg kunne skrive noen punkter med ting du kanskje ikke visste om meg.

♥ Jeg har aldri blitt spesiell brun. Men jobber med saken nå.

♥ Jeg har utroolig dårlig selvtillit. Men jobber med den.

♥ Jeg har naturlig blondt hår.

♥ Jeg er veldig nyssgjerrig.

♥ Jeg eier ikke rytme.

♥ Jeg er veldig sjenert av meg.

♥ Jeg er bestevenn med ex'en min.

Jeg kan ingen navn på sanger eller kjendiser.

Jeg elsker og shoppe.

♥ Jeg kunne ønske jeg hadde skikkelig tynne og lange bein.

♥ Jeg kunne ønske jeg nesten ikke hadde pupper eller former i det hele tatt.

♥ Jeg er veldig opptatt av hvordan jeg ser ut.

♥ Når jeg var mindre var jeg litt gutte-jente, men når jeg begynte å nerme meg 14 så ble jeg mye mer opptatt av klær, sminke, høye hæler osv.

♥ Jeg spilte fotball og elsket det, men sluttet på grunn av skade.

♥ Jeg har hatt veldig mange rare hobby'er som å samle på melkekorker, sjelett av dyr, tyggis papir osv..

♥ Drømmejobben min har alltid vært kirurg.

♥ Jeg er veldig sjalu av meg.

♥ Jeg begynner veldig ofte å gråte når jeg blir sur.

♥ Jeg har egentlig krøller.

♥ Jeg hater å være alene. 

♥ Å jeg elsker romantiske stunder med kjæresten.

♥ Jeg tar ting veldig lett innpå meg.

♥ Jeg hadde mitt første forhold i barnehagen, hahah.

♥ Jeg har vært sammen med kjæresten min i litt over et halv år, og har aldri hatt det bedre.

♥ Jeg begynner å gråte så fort jeg ser andre gråter. Å begynner generelt veldig fort å gråte.

♥ Jeg synes lukt er veeldig viktig når det gjelder gutter.

♥ Jeg liker at gutter har litt klysete stil.

♥ Jeg synes slanger er søte.

♥ Jeg elsker bakt potet.

♥ Jeg har alltid uflaks når det gjelder telefoner, tror dem kan slutte å virke bare dem kommer i nærheten av henda mine jeg..

♥ Jeg haater drama og takler rett og slett ikke jenter som er bitch.

♥ Jeg har kjempe lyst til å hoppe i fallskjerm.

Noe du ikke visste fra før?

<3 M A R T H E

Bilder av leiligheta mi

Her kommer noen bilder av leiligheta. Dere ser ikke alt, men jeg skal prøve å få til en video senere, hvor man ser litt mer. Håper dere ser litt hvordan det ser ut i hvertfall. Snakkes :-)

Hva synes du?

<3 M A R T H E

Noen som vil se bilder av leiligheta?

I dag har jeg vaska og rydda hele leiligheta. Er mange som har spurt om bilder og video av den, men dette har aldri blitt noe av, fordi jeg er en stor rotekopp.. Men ja, vil dere ha bilder eller video av leiligheta nå?

Dagens rydde outfit. Haha, pen.

Vil du ha bilder eller video av leilgheta?

Isåfall, bilder eller video?

<3 M A R T H E

Rock'n roll - iphone bilder

Her kommer iphone bildene fra jentekvelden jeg hadde. Må bare fortelle at det er få seriøse bilder. Ble for det meste grimase bilder, haha.

 


Heldig med den..Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

Camping med kjæresten

På lørdag var jeg på campingen sammen med Tony. Noe som var utrolig koselig! På kvelden fikk vi besøk av mamma og pappa, da satt vi ute og koste oss med pizza, yatzi, potetgull og dipp. Så gikk jeg og Tony en liten tur rundt på campingen. Dagen etter sov vi lenge, så koste vi oss med frokost og filmer. Hadde en kjempe koselig tur.Konsentrert. Driv med noe puslespill lignende.Koser oss med frokost og istid.

Hva gjorde du i helga?

Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

Rock'n roll

Heisann! Jeg hadde som sagt jentekveld med rock'n roll som tema. Det ble ikke tatt noe serlig bilder med kamera. Men jeg har en del bilder på iphonen hvis noen av dere vil se?Hva synes du om bildene?

Vil du se bildene som ble tatt med iphonen?

<3 M A R T H E

Herlige lesere

Jeg må virkelig si tusen takk til alle dere herlige lesere. Tusen takk for alle kommentarene og all støtten jeg fikk på det forrige innlegget! Jeg leste alt, og svarte på en del. Mange av dere skrev ting jeg kommer til og ta med meg videre. Å det kom ikke en eneste negativ kommentar. Noe som sikkert flere med dårlig selvtillit kjenner seg igjen i, så blir man glad av alle de positive kommentarene men når det kommer en negativ så tar den desverre all plassen. Men denne gangen kom det bare positive kommentarer og det var kjempe godt og lese. Det betyr kjempe mye for meg! Jeg setter fortsatt stor pris på kommentarer, spørsmål, tips og setninger som kommentarer her på bloggen, på mail, på melding, eller på en eller annen skrive versjon. Men som sagt så vil jeg ikke snakke mye om det i virkeligheten.

Jeg føler meg så mye lettere nå som jeg har delt dette. Nå som jeg slipper å gå og holde det inni meg. Så jeg håper virkelig jeg kan kjenne den lettelsen i lengre tid, for det er utrolig godt. Så håper jeg at dette kommer til å hjelpe meg med å komme videre. Tusen takk til dere alle! Jeg setter kjempe stor pris på dere Å dere må gjerne dele deres historier til meg også, så svarer jeg så godt jeg kan med min erfaring.

For jeg vil virkelig være den jenta jeg en gang var.

I kveld skal jeg ha jentekveld med rock'n roll som tema.

Noen som vil se outfits bilder i kveld?

<3 M A R T H E

Svar på sørsmålsrunden

Hva gjør du på fritiden?

- Er for det meste med kjæresten og venner, fester og trener.

Favoritt sanger? Og beste 3 sommer sanger?

- Jeg har egentlig ikke noen spesielle favorittsanger. Jeg hører bare på alt.

Stil tips?

- Det er veldig vanskelig å svare på siden det er så syykt mange forskjellige stile, å alle har forskjellig stil. Jeg selv liker "fin" stil, om du skjønner hva jeg mener? Jeg liker å pynte meg med fine klær å høye sko. Men jeg kan også ha en litt mer "tøff" stil, noe jeg egentlig digger. For det er så utrolig behagelig å gå i. Men det er bare å finne en stil eller flere stiler du liker, så er tipset mitt å hente inspirasjon OVERALT. Det er mye inspirasjon å finne på nettet, og nesten alt du ser når du går ut kan gi deg inspirasjon hvis du ser det fra litt forskjellige vinkler. Når du ser en person du elsker stilen til, tenk over hva du egentlig synes er så fint med den stilen, så kanskje du finner litt inspirasjon.

Hvor lenge har du blogget?

- I litt over 1 og et halvt år. Men jeg har hatt en pause.

Vet du hvor man kan kjøpe levis shorts?

- Nei, desverre. Selv er jeg ikke noe serlig opptatt av merker. Jeg kjøper heller det jeg synes er kjempe fint, Ofte er ting som ikke er merker mye finere også. Men jeg renger med at du i hvertfall får kjøpt det på en del nett butikker, bare søk det opp på google.

Hvorfor blogger du?

- Fordi det er morsomt. Fordi jeg liker å få tilbakemeldinger på ting. Fordi det er så koselig å få masse fine kommentarer på ting. Å fordi  det har blitt hobby'n min.

Sminke tips?

- Smink deg så naturlig som mulig. Hvis du vil ha noe nermere tips innen sminke, så er det bare å spørre nermere.

Favoritt tv serie?

- One tree hill, Hotel cæsar og Grey's anatomy.

Hva har du i sminkesakene dine?

- Det kan variere veldig. Men her har dere et bilde av de tingene jeg pleier å ha. Jeg kan prøve å få lagd et litt nyere innlegg angående sminke. Noen som lurer på noe da?

Hvorfor sluttet du på brusk?

- Jeg har nå klart og delt dette på bloggen. Ta en titt --> HER <-- hvis du vil lese om det.

Hvorfor sluttet du på fotball?

- På grunn av skade.

 Hahah, pent og nytt bilde...

 

Har du begynt igjen på fotball?

- Ja, jeg rakk så vitt å begynne igjen før jeg måtte slutte. Jeg får ikke spilt, på grunn av skade.

Hva er ditt største ønske?

- Akkurat nå er det å flytte sammen med Tony.

Er du venn med noen fra brusk? Hvem?

- Ja, jeg har mange venner fra brusk. Navn orker jeg ikke å sitte å ramse opp. Dere som kjenner meg vet sånn ca hvem, å dere som ikke kjenner meg vet nok ikke hvem noen av de navna er uansett, haha.

Hvilken skole skal du begynne på til høsten?

- Jeg skal begynne på Ringsaker vgs.

Hvem er din aller beste jentevenn?

- Det er vanskelig å svare på. Siden jeg har mange gode venner. Men det er ikke ei spesiell jente jeg vil sette lengre frem enn de andre. Det er jo noen som står litt lengre frem enn andre, men utifra det igjen, så vil jeg ikke plukke ut ei. På nes er vi liksom en jentegjeng, alle er like gode venner. Også har jeg jentevenner fra andre steder også, som er gode venner av meg. Som foreksempel Brumunddal, Furnes og Elverum. Å det er jo såklart noen av dem som er bedre venner av meg en andre, men jeg vil ikke plukke ut en person.

Ser du på deg selv som bortskjemt?

- Jeg ser egentlig ikke på meg selv som bortskjemt. Men jeg kan inrømme at jeg er litt bortskjemt.

Hvor gammel er kjæresten din?

- Han er 20, blir 21 i år.

Har du klappet til en gutt i ansiktet før? Hva skjedde?

- Ja, flere desverre. Jeg takler ikke gutter som ikke klarer å oppføre seg! En som prøvde å kline med meg, en som gikk på meg, å et par drittsekker.

Har du lange eller korte negler?

- Begge deler. Får fort litt lengde på dem, men klypper hele tiden fordi jeg synes det er best å ha korte. 

Hvilken smykker bruker du?

- Er ingen spesielle smykker jeg bruker. Er bare masse forskjellig.

Har du fått en gutt til å grine før?

- Ja, desverre.

Kan du lage videoer på bloggen din?

- Det blir sikkert noen. Men jeg klarer ikke å sitte foran et kamera å smakke.

Hvor stor er leiligheten din?

- Den er ikke så veldig stor. Et bittelite bad, et lite soverom, og en stue og et kjøkken som sitter sammen. Doen er i gangen, så den deler jeg med søstra mi, som har leilighet rett over gangen.

Hvor jobber Tony?

- Han jobber på biltema.

Kan Tony ha spørsmålsrunde?

- Åssn spørsmålsrunde er det du tenker på da? At han svarer på spørsmål om seg selv, eller at han svarer om meg, eller at jeg svarer om han?

Hvem skal du til Tyrkia med?

- Jeg skal til Tyrkia med mamma, pappa, Tony, Carina og Steffen. Noe jeg gleder meg kjempe masse til!

Kan du ha sminkevideo/hårvideo eller svare på video?

- Å svare på spørsmålsrunde på video kommer jeg nok aldri til å gjøre, siden jeg ikke klarer å sitte å snakke inn i et kamera. Men sminkevideo eller hårvideo kan jeg prøve å få til med tekst i stedet for snakking. Noen ønsker om jeg skulle hatt en hårvideo?

Har du kjæreste? Hvis ja, hva heter han?

- Ja, Tony.

Hvor gammel er du?

- Jeg er 16 år.

Hvor er du fra?

- Brumunddal, den store byen.

Hvilket fag liker du best?

- Det må bli gym tror jeg.

Har du søsken?

- Ja, jeg har to søstre.

Hva vil du bli?

- Jeg aner rett og slett ikke. Jeg har alltid hatt lyst til å bli lege og sykepleier å noe lignende. Men så har jeg tenkt litt å jobbe med barn, men nå aner jeg rett og slett ikke. Har heldigvis god tid til å bestemme meg.

Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden?

- Ja, jeg bruker skjorter. Å det er forskjellig hvordan jeg bruker dem.

Er du og Stian fortsatt venner? Og hvordan er han egentlig? Vet du om han er ledig? 

- Jeg og Stian er fortsatt venner, men vi har ikke noe serlig kontakt. Hvordan han er, det er vel fra person til person hva folk synes. Så det vil ikke jeg svare på her. De to siste spørsmålene er nok noe du på finne ut av selv.

Hvor mange kjærester har du hatt?

- Altså, jeg hadde jo min første kjæreste i barnehagen, å hadde mange useriøse forhold på barneskolen. Så det er ikke noe jeg helt har tellinga på. Men jeg har hatt to ordentlig seriøse forhold, og er i det tredje og forhåpentligvis det siste.

Når ble du og Tony sammen? 

- Jeg og Tony ble sammen offentlig den 24 januar 2012.

Hvor er den miint grønne buksa fra?

- Cubus ?

Hvor er den rosa skinnjakka fra?

- Det er jeg ikke helt sikker på, men tror den er fra H&M.

Hvor er toppen fra?

- Det er faktisk en body, jeg er ikke helt sikker på hvor den er ifra. Men tror det er Bikbok eller H&M.Hva synes du?

Noe mer du lurer på?

<3 M A R T H E

Oslotur med kjæresten

På lørdag hadde jeg en kjempe koselig tur på IKEA sammen med kjæresten! Har ikke så veldig mye mer å si, enn at jeg storkoste meg!! Svarene på spørsmålsrunden kommer nå snart. Så om det er noe mer dere lurer på, så må dere spørre NÅ!Vi stoppet en liten tur på en bensinstasjon og spiste litt mat.

Tok ingen bilder inne på selve IKEA. Så her er vi på tur hjem igjen.

Jeg ble litt kald, så fikk låne genseren til kjæresten, hihi.Vil dere se hva jeg kjøpte meg på IKEA?

Hva gjorde du på lørdag?

Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

Kjedelige dager

DETTE INNLEGGET BLE SKREVET PÅ FREDAG MEN PC'N MIN KLIKKA HELT, SÅ FIKK IKKE POSTA DET.

De to siste dagene har jeg vært syk, så jeg har bare løggi i senga eller på sofaen. Har spilt spill på mobilen så og si hele dagen, å jeg er sykt lei av mobil spill nå.. I går var jeg litt bedre, så jeg var nedi dala en bitte liten tur. Så satt jeg bare ved datan, før jeg plutselig fikk en telefon om at jeg skulle på jobb. Så da skifta jeg om på 5 minutter og dro på jobb. Derfor får dere ikke svar på spørsmålsrunden i dag. Men jeg tenkte jeg kunne dele noen rare bilder av meg i stedet, siden jeg har kjeda meg så mye.

I mårra skal jeg på IKEA sammen med Tony, så da blir det nok ingen svar på spørsmålsrunden da eller. Men vi snakkes så snart som mulig :-)

Hva har du gjort i det siste?

Flere som er syke i sommerferien?

<3 M A R T H E

Mammas is

Tenkte jeg kunne vise dere mammas fine verson av denne isen på bildet under her.Her kommer mammas verson.

Veldig fin må jeg si, haha.. Hu gjør alltid så mye rart. 

Hva synes du? 

<3 M A R T H E

Spørsmålsrunde - siste sjangse

Da er det siste sjangse til å stille spørsmål på spørsmålsrunden. Det går såklart ann å spørre senere også, å jeg har jo ukens spørsmål. Men ja, spørr nå! Så kommer spørsmålene med på svarene i dag.

Noe du lurer på?

<3 M A R T H E

De siste dagene i iPhone bilder

Minner om at jeg har spørsmålsrunde ---> HER <---

De siste dagene:

1. Har som sagt kost meg i Sverige med kjæresten.                                                                  2. Vært på jobb.

3. Tatt sol.                                                                                                                                4. Spilt fotball med tantunga og nabon.       

5. Søtti på med søskenbarnet mitt på lett sykkel til Elverum og besøkt Mari.                              6. Kost meg ute i sola.

7. Kjøpt meg en ny genser og to deksler.                                                                                 8. Vært på flyttefest for Per.

9. Kost meg masse med bakt potet og kjæresten.                                                                   10. Søvi og nøti ferien

11. Vært på besøk hos Herman.                                                                                              12. Hatt besøk av Ruud.

13. Fått en søt lapp og frokost av kjæresten.                                                                           14. Vært på fest.

15. Jogge med Kine.

                                                                  

Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort i det siste?

<3 M A R T H E

Fest for Per - bilder

I går var jeg som sagt på fest for at Per skal flytte. Festen var hos Lene, ute. Noe som var knall i det fine været som var i går! Var en kjempe koselig kveld, så tenkte jeg kunne legge ut noen bilder selvom det ikke ble tatt så mange med mitt kamera. Men kan hende det kommer flere bilder senere, hvis jeg får bildene fra kamera til Vanja ellernoe. Minner om at jeg har spørsålsrunde ---> HER <---Blinkskudd av meg.

Hva synes du om bildene?

Hva gjorde du i går?

<3 M A R T H E

Jobb

Jobben i dag gikk kjempe bra! Er på opplæring. Var vel nesten så hele slekta var innom å bestilte mat av meg, haha. Skal dit i mårra igjen kl 11. Så det blir braa. Var noen av dere som spurte om jeg ikke jobbet på Rimi. Jo, jeg jobber på Rimi. Har to jobber :-)

Ellers har jeg og Tony sett på en film i dag. Begynner å bli bra mye filmer nå! Leide tre på søndag, å så dem samme dag. Så leide vi tre på mandag, så to av dem, på tirsdag så vi den tredje filmen og leide 3 nye, hahah. Nå skal vi legge oss i senga å se på en episode one tree hill før vi tar kvelden. Nattaa :-)

Hva har du gjort i dag?

<3 M A R T H E

Stikker på jobb

I dag har jeg og kjæresten bare spist frokost, sett på one tree hill og slappet av i senga med godteri og hver våres pc. Men nåå stikker jeg på bakkehaugen kiosk for litt opplæring. Ønsk meg lykke til  Minner om at jeg har spørsmålsrunde ---> HER <--- 

Hva har du gjort hittil i dag?

<3 M A R T H E

Hvilken header skal jeg bruke?

Jeg aner ikke hvilket bilde jeg skal ha som header, så jeg lurte på om dere kan hjelpe meg?

1: Hvis jeg skal bruke denne, så skal jeg ha et annet profilbildet.

 

2: Hvis jeg skal bruke denne så skal jeg også ha et annet profilbildet.

 

3: Dette er den jeg har nå. Men jeg synes bildene er litt rare.

Hvilken synes du jeg burde bruke?

<3 M A R T H E

Inspiration

Noen som vil jeg skal fortsette å sette sammen bilder som inspirasjon? Minner om at jeg har spørsmålsrunde ---> HER <--- Å tuusen takk til alle som kommenterte på tatovering innlegg nr 2. Fikk masse tips 

Vil du ha flere inspirasjons bilder?

Hva synes du?

<3 M A R T H E

Fått meg jobb

Yeey, happyy!! Fått meg jobb på bakkehaugen kiosk.

I dag skal jeg på grilling hos Tony ved 4 tiden, så skal jeg på fotballtrening i kveld, så vi får se om det blir noe mer blogging i dag eller ikkee. Så minner jeg om at jeg har spørsmålsrunde ---> HER <---

Har du jobb?

<3 M A R T H E

Tatovering

Å nei, jeg skal jo såklart ikke ta noen tatovering før jeg er helt sikker! Så det blir nok ikke med det første.

Så lurer jeg på om det kanskje er noen som vet noe om å bli gravid mens man har tatovering på det stedet? Noen har sagt at den kommer til å bli stygg, mens andre sier at det ikke gjør noe, at det ikke blir noe forskjell. Dette skulle jeg gjerne visst. Så jeg lurer på om det er noen av dere som har noen erfaring med det?

Så må jeg si tuusen takk til dere som kommenterte tatovering innlegget mitt i stad. Fikk litt tips.

Minner om at jeg har spørsmålsrunde ---> HER <---

Noen som har noe erfaring med dette?

Har du noen andre smarte ting å komme med angående tatovering?

<3 M A R T H E

Tatovering

Åh, jeg har så syykt lyst på tatovering!! Her har jeg et bilde hvor jeg bare brukte picasa og skrev. Så ser dere hvor jeg vil ha tatovering og åssn tatovering jeg vil ha. Jeg vet jo såklart ikke størrelse eller skrifttype ellernoe. Eneste jeg vet er vel at jeg har lyst på tatovering. Er det noen som har noen tips?

Minner om at jeg har spørsmålsrunde ---> HER <---

Hva synes du?

Noen tips?

<3 M A R T H E

Spørsmålsrunde - Spørr i vei

Nå tenkte jeg at jeg kunne kjøre i gang med en spørsmålsrunde. Da kan dere spørre om hva som helst, så skal jeg svare på alt som passer seg her på bloggen. Spørr i vei.

Hva lurer du på?

<3 M A R T H E

Slapp dag

I går leide jeg og Tony oss 3 filmer. Etter å ha sett to av dem så dro vi å kjøpte oss skraplodd. Etter å ha skrapt loddene, så vi på den tredje filmen. Med andre ord, en veldig slapp dag. Ble såklart litt godteri med på kjøpet også. Men det må sies at det er utrolig godt med noen slike slappe dager. Bare ligge slengt i sofaen med godteri på fanget å film på tv'n.

Hva gjorde du i går?

Har du ofte slappe dager?

<3 M A R T H E

Nytt design

Da er endelig designet ferdig. Har vært mye fram og tilbake, og jeg tror jeg har prøvd det meste, hehe. Men nå er det i hvertfall ferdig! Jeg tok et gratis design fra --> DENNE <--. Å fiksa bittelitt småtteri. Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha det sånn, siden jeg ikke er heelt fornøyd. Å siden jeg ikke er så fornøyd med bildene. Men skal hvertfall ha det sånn en stund, så håper jeg dere liker det!

Hva synes du?

<3 M A R T H E

Under oppussing

Bloggen er under oppussing som dere ser! Jeg har aldri fiksa design å sånn selv, så det kan bli mye rart her en stund nå. 

Noen forslag til header og design?

<3 M A R T H E

Sminkepungen min

Heisann! Her har dere hva jeg har i sminkepungen min, for dere som lurte på det. Bare spørr hvis det er noe du lurer på hvor er fra eller lignende.

Hva synes du?

Hva har du i din sminkepung?

<3 M A R T H E

Blogg dag - Noe du vil jeg skal blogge om?

I dag kommer jeg til å sitte masse ved datan, så da blir det masse blogging! Så da er det bare å følge med.

Noe du vil jeg skal blogge om?

<3 M A R T H E

Falske venner

Her er et dikt jeg skrev en gang, et dikt som fortsatt har samme betydning for meg. Så tenkte jeg kunne poste det igjen.

 

 

Jeg var en gang din venn,

Men du ga meg så lite igjen.

Du glemte meg helt, du tok meg for gitt,

Men dette er over, snart er du meg kvitt.

Du ville ikke se meg, du valgte meg bort,

Jeg ble lei meg, såret, og vennskap var over fort.

 

Du betydde en gang så mye for meg,

Men støtte fikk jeg aldri fra deg.

Jeg var usynlig, du så kun deg selv,

Mens jeg gråt hver eneste kveld.

 

Men jeg trenger deg ikke, vil ikke ha deg,

Jeg vil ha en venn som viser at hun er glad i meg.

En som setter pris på komplimenter og gleder,

Ikke en som bare tar og dreper.

Dreper en lyst til å glede andre,

Å lar meg alene vandre.

 

Du kom alltid til meg og klaget,

Selv om ditt liv var så perfekt laget.

Dine ?problemer? var kun bagateller,

Men for deg er det bare du og ditt som gjelder.

Du så ingen andre, glemte alt og alle rundt deg,

Men jeg husker en gang du sa du var glad i meg.

Jeg husker det ennå for det betydde så mye,

Men du var visst fortsatt den overlegne og krye.

 

Men dagen etter var for deg dette glemt.

Du latet som om ingenting hadde hendt.

Du vekket et håp, en gnist i en flamme,

Men det var falske forhåpninger, du var fortsatt den samme.

 

Gnisten slukket og håpet døde,

Da jeg så dine øyne var like blinde, og dine ører like døve.

Du snudde deg vekk, sa ikke en gang "hei",

Men så rart på meg og gikk din vei.

Du har såret meg nok, jeg vil ikke mer.

Og jeg vil si "nei", neste gang du ber,

Om tilgivelse eller det å komme tilbake til mitt liv,

For jeg er så lei av ditt uendelige svik.

 

Jeg vet at jeg aldri vil få no igjen,

Men du lærte meg mye ved at jeg var din venn.

Du har gitt meg erfaring, og lært meg en del,

Men endres kan ikke skaden som du har gjort på min sjel.

Den er der for alltid, og vil stadig minne,

Meg på den vennen som famlet i blinde.

Jeg trodde jeg hadde en venn så nær,

Men nå har jeg funnet ut hvem du egentlig er.

Egoistisk, bitch, falsk og selvopptatt beskriver deg godt,

Og ikke minst utakknemlig for alt du har fått.

 

Lykke til videre, det kan gå deg godt,

Prøv å tenk på alt du har fått.

For ikke glem at den største gleden,

Får du nettopp ved å spre den.

Det var det, jeg vinker farvel,

Meg ønsker du ikke å se allikevel.

Så ha det bra og takk for nå,

Du som lar meg alene gå.

Men vi har hatt våre stunder, hvor du har vært en venn,

Og for det jeg takker deg, men jeg kommer ikke igjen!!

 

<3 M A R T H E

Spa hotell med kjæresten, noen som vil se bilder?

Heisann! Nå sitter jeg foran datan igjen, så da lurer jeg på om det er noen som vil se bilder fra hotellturen jeg og kjæresten var på i Sverige?

Vil dere se bilder?

<3 M A R T H E

Blogges snaart

Har ikke blitt mye blogging i det siste. Men har bildeer, så det kommer! Nå er jeg i Elverum, men det kommer snaart ;-)

<3 M A R T H E

Bilder: eksamensfest

Mille og meg

Himmel

¨

Meg, Gitte og Julie R

Meg, Caro, Gitte og Julie R

Meg og PerMeg og Caro

Gitte og megCaro og meg

Meg og SondreKlar for skole etter 0 timer med søvn!

Kan hende det kommer flere og bedre bilder fra dette, hvis jeg får tak i noen de andre tok.

Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

IS

<3 M A R T H E

Hot or not?Hot or not?

<3 M A R T H E

Fotball

I helga spilte jeg fotball, derfor ble det ikkenoe serlig blogging. Si ifra om det er noe dere vil jeg skal blogge om!

Dårlig bilde, men ja, jeg er på banen igjen! Meg i blått.Går du på fotball?

<3 M A R T H E

Eksamen

Ååh, kunne ikke vært mer missfornøyd med en 3'er!! Fy faeen..

En stk sur Marthe. Nå hører dere nok ikke mer fra meg i dag.

< 3 M A R T H E

God natt!

Da skal jeg prøve å få sove litt før eksamen! Ønsk meg lykke til.

Har du hatt eksamen?

Har du eksamen?

Hva kom du opp i?

<3 M A R T H E

Eksamen - null blogging

I dag kom vi opp i eksamen. Jeg kom opp i RLE, å er vel ganske førnøyd med det! Har eksamen på fredag, så det vil si null blogging 2 dager. Snakkees senere!

Heheh.. Ønsk meg lykke til a!

Har du eksamen nå?

Hva kom du opp i?

<3 M A R T H E

Noen som vil ha video av månedens outfits?

Er det noen som vil ha en liten video med månedens outfits, i slutten av hver måned?

Vil dere ha outfit video?

<3 M A R T H E

Hva skal jeg blogge om?

De siste dagene går mye til å bare sitte ved datan. Sminkeløse og kjedelige dager. Så da har jeg ingenting å blogge om. Noe dere vil jeg skal blogge om? Bare å komme med masse forslag, så skal jeg prøve å få blogget om det.Hva vil du at jeg skal blogge om?

<3 M A R T H E

De siste dagene i Iphone bilder


Første fotballtrening

Tine stafetten

Sykla fra Nes til BrumunddalKjøre cab

Oslo tur med klassaJentekveld

Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort i det siste?

<3 M A R T H E

Fått meg jobb!

Yeey, har fått meg jobb på Rimi. Lykke :-)

Har du jobb?

<3 M A R T H E

 

Ny header og nytt design!!

Da Har jeg fiksa en kjapp ny header, også har Turi hjulpet meg med design. Fortsatt litt finpuss som mangler, men det får tas etterhvert.

Hva synes du?

<3 M A R T H E

En liten smakebit på dagens outfit!

Hva synes du?

<3 M A R T H E

Sminkeløs og uordnet

Begynner vel snart å bli nok bilder av meg usminket og uordnet her på bloggen. Skal prøve å skjerpe meeg, ordne meeg, ta outfit bilder og lignendee. Snakkes!

<3 M A R T H E

Hyttekoos

<3 M A R T H E

Sool - hvor ble det av sola?

Det var noen dager med knall sol!! Deilige greier. Men hvor ble den plutselig av???

Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

Hold dere oppdatert

Om ikke lenge kommer det flere bilder fra shooten.Hold dere oppdatert!

<3 M A R T H E

Barnepike til lille Maya

Jeg har vært barnepike til lille Maya i går og i dag. Aldri vært borti en blidere unge. Smiler heele tia, å er såå grom, selvom hu ikke klarer å sitte stille. Hehe.Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

Ååh, vil spille fotballl !!!

DEN FØLELSEN AV Å KUNNE SPILLE FOTBALL UTEN Å FÅ VONDT I KNEA, DEN VAR DEILIIG!!!

Jeg spilte fotball før, men måtte slutte på grunn av skade. Noe som var utrolig kjedelig. På fredag teipa jeg knea mine hos fysioterapauten (da får jeg ikke vondt i knea når jeg løper). Så spilte jeg fotball i gymmen på skola. Det var sååå morsomt! Det å kunne løpe å spille uten å få vondt i knea i det hele tatt. Men jeg kjente godt av kondisen var borte, hehe.

Åh, hadde det ikke vært for at det er litt sent å begynne på fotball igjen nå, fordi jeg har gått glipp av så mye, å henger nok et godt stykke etter de andre, så hadde jeg begynt igjen med een gang!!!

Slenger ut noen bilder av meg etter at jeg hadde spilt fotball jeg. Hvor jeg var helt rød-sprengt i ansiktet, og jaa jeg går uten sminke på skola åå.

Meg og Hanne

Sliteen

Går du på fotball?

<3 M A R T H E

Photoshoot med Turi

På onsdag tok -->Turi<-- masse bilder av meg. Bildene kommer om ikke lengeee!! Stay tuned. Å nå kan jeg love at bloggingen blir mye bedre fremover!! For Turi har vist meg en annen måte å laste opp bildene på, så nå tar det ikke lang tid i det hele tatt å laste opp bilder. Før brukte jeg fort 2 døgn på et innlegg.

<3 M A R T H E

SOOOL SOOOL SOOL - HERLIIG

Åh, så deilig vær det er for tiden!!! Alt blir så herlig når det er bra vær. Grunnen til at det har blitt litt dårlig blogging da er fordi det bare har gått i mobilbilder, og jeg går uten sminke hele tiaa. Men nå slenger jeg i hvertfall ut bildene fra de siste dagene. Ååh, er forelsket i været!!!

Shortsvær

Namm

Tææner

Avkjøler ossGår tur med kjæresten og to hunderTææner

SlitneBader i mjøsa med Lene

Hva synes du om bildene?

Er det sol hos deg åå?

<3 M A R T H E

Farga håret

I går farget jeg håret igjen, fordi fargen begynte å gå ut igjen. Så det er nesten likt, bare litt mørkere enn før. Dårlige bilder, men slenger ut forde.

Hva synes du?

<3 M A R T H E

Krøller

Ja, for de som ikke visste det så har jeg naturlige krøller.Hva synes du?

Har du naturlige krøller?

<3 M A R T H E

Piratpartyy

Forrige fredag var jeg som sagt på piratparty. Ble ikke tatt noe serlig med bilder, men et par mobilbilder.Har du vært på piratparty før?

Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

Fått piercinger

Jeg har fått piercinger av Trine, søstra til Steffen (som er kjæresten til Carina/søstra mi). De var kjempe fine! Å de fleste var vanlige korte, noe jeg virkelig trenger!! Fordi jeg bare hadde en kort en fra før. Så tuusen takk til Trine, de var kjempe fine å kommer til å bli brukt mye :-)


Hva synes du om piercingene?
<3 M A R T H E

Knust iphone - deksel hjelper ikke alltid like bra

Jeg bruker alltid deksel på iphonen min. Her om dagen tok jeg det av bare for å se, å da var iphonen knust på baksiden. Så deksel funker visst ikke alltid like bra. Å jeg som bruker deksel hele tiden har ikke tenkt på at den kan ha blitt knust en gang, så jeg aner ikke når den ble knust. Menmen... Fort gjort! Det er ikke akkurat den første gangen...

Har du knust iphonen din før?

<3 M A R T H E

Ferdig med eksamen

Åh, endelig ferdig med skriftlig eksamen!! Kjempe goodt. Slenger ut noen bilder som er tatt under eksamen mens jeg kjeder meg.

      

Flere som er ferdig med eksamen?

<3 M A R T H E

Voors

Vors med godfolk!!

Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

Natt til 17

På onsdag hadde jeg vors med herlige jenter, så dro vi på koigen.Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

Scrapbook

Kommet bittlitt lengre med scrapbooka daa.

Hva synes du?

<3 M A R T H E

Bursdagskos

Forrige tirsdag var jeg på bursdag hos Mia, noe som var kjempe koseliig! Å alle gikk i chille klær.

Det lokte vondt.

Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

En herlig 17 mai

Pernille og Hanne Stine

Hege

Christina og Carina

Malin

Så over til chillekveld med jentene!!

Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

Jentekoos

På onsdag koste jeg meg som sagt med herlige jenter. Var vors hos meg før vi dro videre. Legger ut noen bilder. Så snakkes vi!

Hva synes du om bildene?

Hva gjorde du på onsdag?

<3 M A R T H E

Norges sterkeste mann

På lørdag var jeg som sagt på norges sterkeste mann sammen med Tony og André. Slenger ut noen få bilder.

<3 M A R T H E

Scrapbook

Her har dere noen bedre bilder av den åå.

<3 M A R T H E

Taco og filmkos

Jeg lagde som sagt taco til kjæresten min kom hjem fra jobb her om dagen. Tenkte jeg kunne legge ut noen litt bedre bilder, nå som jeg endelig har fønni igjen den tingen som gjør at jeg få importert bilder over til pc'n.

<3 M A R T H E

Rakk så vidt å begynne før det ble stopp

Jeg som har vært såå lat i det siste. Ikke trent i det hele tatt. Tenkte Jeg skulle prøve å trene fram sommer kroppen, men neida! Rakk så vidt å begynne før jeg fikk beskjed om at jeg ikke kunne trene på grunn av brudd i ryggen. Ååh. Håper ikke det varer lenge! For nå hadde jeg virkelig lyst til å begynne å trene igjen.

Trener du mye?

<3 M A R T H E

Norges sterkeste mann

I går var jeg med Tony og Andre på norges sterkeste mann. Det var en koselig tur, å morsomt å se på.

Når jeg og Tony kom hjem så spiste vi taco, før vi dro nedi dala en bitteliten tur. Så var det nattaan!

Jeg tok noen bilder med kamera i går, men jeg aner ikke om dem ble bra. Kommer kanskje bilder senere. Slenger ut noen mobilbilder i mens.

Heheh

<3 M A R T H E

Resturant med kjæresten

I går koste jeg meg på resturant sammen med kjæresten. Noe som var kjempe koselig! Nå skal vi spise å ordne oss før vi tar turen til Norges sterkeste mann.

<3 M A R T H E

Scrapbook

I kunst og håndtverken på skola så lager jeg scrapbook. Noe jeg ikke er så flink til!
Så har du noen tips til meg?

Har du noen tips til scrapbook?

<3 M A R T H E

Chill outfit 11/05 - 12

Hittil i dag har det gått i en kjempe chill outfit. Er jo utrolig deilig da! Men får vel se om det blir noe annet i kveld.

<3 M A R T H E

Taco og filmkos

På onsdag lagde jeg taco til kjæresten kom hjem fra jobb. Da koste vi oss med taco og film! Kjempe koos:-)

Skal prøve å få lagt ut gamle bilder av meg i dag eller i løpet av helga. Stay tuned!

<3 M A R T H E

Noen som vil se gamle bilder??

Nå ser jeg igjennom gamle bilder av meg selv. Er en good del for å si det sånn. Vil dere se noen av dem?

Noen som vil se flere gamle bilder?

<3 M A R T H E

Heysann

Skoledagen i dag har vært lang og kjedelig, men samtidig morsom og kort! Hehe. Slenger ut et bilde av at vi spilte volleyball, så ser dere den spennende outfiten også.
Snakkes senere!

Akkurat nåå sitter jeg å chiller på bussen

<3 M A R T H E

2 stk raringer

Jeg er såå glad i deg!

<3 M A R T H E

Et bilde seks redigeringer

  

  

Hva synes du?

<3 M A R T H E

Leiligheta mi

Det er mange som har spurt om bilder å video av leiligheta mi. Jeg legger ut noen bilder nå. Dem er litt gamle, men det er nesten sånn det ser ut.

Jeg skal prøve å få filmet leiligheta OG klesrommet om ikke så lenge! Så forhåpentligvis kommer det i løpet av uka. Stay tuned!

Hva synes dere?

<3 M A R T H E

Natt til 1 mai

Natt til første mai var det et bittelite vors hos meg. Så dro vi til koigen, før turen gikk en liten tur til Moelv, før det ble bakt potet å nattan. Herlig natt med herlige folk!!

Hva gjorde du natt til 1 mai?

<3 M A R T H E

Et bilde seks redigeringer

  

  

Hva synes du?

Noen som vil ha flere slike innlegg?

<3 M A R T H E

Sirkus Eliassen og Dj Broiler

På lørdag var jeg å så på Sirkus Eliassen og Dj Broiler sammen med herlige jenteer!!

<3 M A R T H E

Stolt tante

På lørdag så var som sagt jeg og Tony i Elverum å så på Mathias spille fotball. Stolt tante! Han er jo utrolig god til å være så liten da!!

Hva gjorde du på lørdag?

Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

Pizzakos med kjæresten

På fredag koste jeg meg som sagt med kjæresten og pizzaa! Legger ut noen bilder :)

Hva synes du om bildene?

Er du ofte ute på ting?

<3 M A R T H E

Søskenbarn koos

På Torsdag hadde jeg besøk av Ingeborg Ruud. Vi spilte guitar hero og koste oss, hehe. Oddne kom også på besøk en tuur. Slenger ut noen bilder jeg.

Hva synes du om bildene?

Hva gjorde du på torsdag?

<3 M A R T H E

Russ 2012

Heisann! Søstra mi Carina er russ i år, og siden jeg sposer bilen litt så får jeg vel legge ut noen bilder.

Har du en søster eller en bror som er russ i år?

<3 M A R T H E

Jentekos

Som sagt så koste jeg meg med 3 herlige jenter på fredag. Tenkte jeg kunne legge ut noen få bilder.

Beklager at det blir lite blogging. Men jeg bruker flere dager på et innlegg fordi det tar så syykt lang tid å laste opp bilder!! Noen som har noen forslag angående det?

<3 M A R T H E

Kake og is

På fredag koste vi på 10 trinn oss med kake og is. Nammm.

<3 M A R T H E

Grease musikal

De siste dagene har gått bort på grease musikal på skola. Tenkte jeg kunne slenge ut noen bilder.Har dere hatt musikal på skola før?

<3 M A R T H E

Hyttekos med søte jenter

På fredag dro jeg som sagt til Skvaldra for å kose meg med søte jenter. Det ble ikke tatt noe serlig med bilder. Men slenger da ut noen. Vi dro ned igjen på lørdag.

Outfiten, hah

Henriette, meg, Vilde og Ida - pene jenteer

Kortspell

Hva gjorde du i helga?

<3 M A R T H E

 

Jeg og du og vi to

Heisann! I går var jeg som sagt på maxi og kino sammen med kjæresten, noe som var kjempee koselig!! Jeg har det alltid like bra sammen med deg, Tony ♥ Alt er så bra om dagen, kunne ikke blitt bedre! 

Hva synes du om bildene?

<3 M A R T H E

Hyttekos

På lørdag koste jeg meg på hytta sammen med Tony, mamma og pappa. Vi så på Varg Veum og spilte spill. På søndag kom Carina og Steffen opp.

Hva gjorde du i helga?

<3 M A R T H E