Tatovering

Å nei, jeg skal jo såklart ikke ta noen tatovering før jeg er helt sikker! Så det blir nok ikke med det første.

Så lurer jeg på om det kanskje er noen som vet noe om å bli gravid mens man har tatovering på det stedet? Noen har sagt at den kommer til å bli stygg, mens andre sier at det ikke gjør noe, at det ikke blir noe forskjell. Dette skulle jeg gjerne visst. Så jeg lurer på om det er noen av dere som har noen erfaring med det?

Så må jeg si tuusen takk til dere som kommenterte tatovering innlegget mitt i stad. Fikk litt tips.

Minner om at jeg har spørsmålsrunde ---> HER <---

Noen som har noe erfaring med dette?

Har du noen andre smarte ting å komme med angående tatovering?

<3 M A R T H E

10 kommentarer

Torunn Tangen
-02.07.2012 kl:20:05


Anyroad; tenk deg nøye om, før du tar noen endelig (bokstavelig talt) avgjørelse. Altfor mange angrer i ettertid...

Lykke til!
liveet
-02.07.2012 kl:20:05


Jeg vet ikke, men det er godt mulig at den blir litt stygg etter graviditet ja! Men den var sykt fin !! du kan jo kanskje ta den et annet sted :-))
mammakissa
-02.07.2012 kl:20:10


for det første så skal det ganske mye til å angre på en tatovering.. hvis den ikke er på et veldig synlig sted da. jeg har flere tatoveringer som er hva noen kanskje vil kalle "mislykket", men jeg tenker aldri noe på det. De er liksom bare der, og det gjør ingenting at de ikke er spesielt perfekte eller betyr noe for meg... så det så! Jeg har to tatoveringer på hofta, og jeg fikk maasse strekkmerker når jeg var gravid. Fikk to-tre strekkmerker i tatoveringene, men det syntes heldigvis ikke så godt. Men har sett flere med tatoveringer på hofta som har blitt veldig stygge. så jeg hadde kanskje tatt et annet sted, og ventet med å ta på hofta til du er ferdig med barn ;)
Vibeke
-02.07.2012 kl:20:11


Kommer helt ann på magen når du er gravid. Jeg har enda ikke fått noe særlig mage, og andre blir veldig store. www.friogfrankoghverdagen.blogg.no har en tattoo der, og den har ikke endret seg noe, og hun har veldig stor mage.
Madel
-02.07.2012 kl:20:11


Jeg har null peiling på tatoveringer, men fin blogg :)
Camilla
-02.07.2012 kl:20:12


Jeg aner ikke, for har ikke barn, men har tattovering akkurat der.
Nina P <3
-02.07.2012 kl:20:16


iofkghggnffbydf?
Haakon&Michelle
-02.07.2012 kl:20:21


Jeg vet ikke helt hvordan det er med den plasseringen, men jeg tenkte ihvertfall på eventuelle vektoppganger/nedganger da jeg tok min tatovering! :o Er så ufattelig kjipt om noe man skal ha på kroppen resten av livet blir ødelagt :o Jeg tenkte også på hvordan det ville se ut i kjole og sånne ting, haha - tenkte igjennom mye! :D Men fint motiv :) Jeg har selv en tatovering der det står Strength, så det går jo i samme duren!

Michelle :))
Jea
-02.07.2012 kl:20:25


Jeg har sett bilder av gravide bloggere med tattoveringer på magen osv, overraskende nok(siden huden strekker seg så mye) har de jeg har sett virket helt fine tiltross for at magen har vokst osv..

Men det varierer vel kanskje veldig fra person til person...
Ida :)
-03.07.2012 kl:23:14


Kjempe fin piercing!! åh, jeg skal ta snart<3:-)

Og drit fin "tatovering" du burde ta der!!<3

LYKKE TIL!

Skriv en ny kommentar